Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבניין שבכל קומה ישנן שלוש דירות. ישנו שטח קומתי (לובי) בין שלוש הדלתות ומעלית. מסיבה כלשהי, שכנים שלנו (אנשים שעלו מברה"מ וכעת בגיל 50-60) החליטו שהלובי הקומתי זה לא פחות מעוד חדר בבית שלהם ולכן הוציאו לשם ארון ענק, שולחן ענק והכל עומד ממש קרוב אלינו לדירה ותופס את רוב המקום בלובי הקומתי.

אימי אתמול התקשרה לעירייה והעניין מן הסתם לא תקין כלל והם רצו לשלוח נציג שיטפל בזה. אימי אמרה להם שימתינו אנחנו ננסה לדבר איתם בצורה נורמלית על מנת למנוע מהם בעיות(בלי קשר למקרה הזה, הבעל במשפחה הוא אידיוט שמסוכסך עם הוריי כבר שנים וכבר שנים שהם לא דיברו בגלל שקילל את אימי). היום נגשנו לדבר הבעל פתח את הדלת, התחיל להרים את הקול שלו ולצעוק, להתווכח להעלות נושאים שבכלל לא קרו ולא קשורים כלל למקרה והתחיל להרים ידיים ובלאגן. אני באותו הרגע הייתי מוכן לשתול אותו ברצפה אבל אבי עצר אותי היות וזה לא שווה להסתבך בפלילי בגלל השמוק ההוא.

נכנסנו הביתה, אימי התקשרה שוב פעם לעירייה ונאמר שמחר בבוקר יישלח נציג שיטפל בזה, אם יהיה פנוי היום אחד אז עוד היום העניין יטופל.

(יש לציין שעם האישה במשפחה אנחנו ביחסים טובים).

עוד נק' חשובה שאנחנו מוכרים את הדירה שלנו וכעת יבואו לקוחות ומתווכים שייראו את הזוועה הזאת וזה יזיק לנו מאוד במכירה. זו חוצפה.

אני בכלל לא נכנס לעניין שלובי קומתי זה שטח משותף שאין לאף אחד רשות לשים בו שום דבר ואם כבר עושים זאת, אני פשוט יכול לקחת ולזרוק את זה.

מה זו החוצפה הזאת? בנאדם אידיוט שעושה דברים מפגרים ועוד מעז לצאת על הוריי ולהגיד שטויות. באמת שיש לו מזל שאני אדם שקול ושאני יודע להרגיע את עצמי כי אחרת הוא היה גומר בבית חולים.

בן אדם פשוט דרעק.

אעדכן מה נעשה בנוגע לרהיטים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל , תגיד תודה שזה מסתיים רק בארון בחוץ.

השכנים האדיבים שלי מלמעלה זורקים - שיערות , מזגן שלא חובר כהלכה ואין לו צינור מהפליטה וכל הטיפות נופלות על המזגן שלי וזה עינוי מים סיני (שמתי ספוג) , פדים שנוחתים על המזגן , בדלי סיגריות , גם על המזגן שלי וגם על השמשיה שבמרפסת יש כבר 2 חורים מסיגריות בוערות , והשיא שאמא שלי עישנה במרפסת ועף לא פחות מאבטיח אכול.

בקשר לבעיה , אני לא חושב שצריך להסביר לך לחכות שבוע בערך שיתקרר המצב , לכוון שעור מעורר ל2 בלילה , לקום לקרוא לעוד חבר ולהעיף את זה קיבינימט משם. עדיף לפח

סכסוכי שכנים זה יותר גרוע מהמזרח התיכון , זה לא יסתיים לעולם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לפני הרבה שנים למדתי משהו:

עם המשפחה שלנו אנחנו גדלים

את החברים אנחנו בוחרים.

אבל השכנים - הם מאלוהים.

סכסוכי שכנים מגעילים יש בכל מקום, כולל בשכונות יוקרה. ההבדל הוא בדרך הניהול שלהם.

בבנין שבו אני גר היה שכן שקידם את דלת הדירה שלו כמה מטרים לתוך חדר המדרגות, בפרוזדור שאכן מוביל רק לדירה שלו אבל מהווה חלק מהשטח המשותף של הבניין. פעולה זריה של ועד בבית (איני ידוע כיצד פעל מבחינה טכנית) גרמה לאותו שכן להחזיר את הדלת למקומה המקורי. וכמובן - עלויות כפולות של העבודה, על חשבונו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מאמין שהעירייה תטפל בזה.

בכל מקרה גם אם לא, שום שתיים בלילה ושום נעליים. באור יום אני בא עם חבר/אבי ומעיפים את זה לפח למטה.

מבחינת החוק זהו שטח ציבורי וזה שווה ללזרוק את הארון והשולחן באמצע הרחוב.

הסכסוך הזה לא כל כך משנה היות ובאמת שלא אכפת לנו. מה שמשנה זה רק שיעופו הארונות משם.

מה גם אבי טוען שהאיש היה שיכור ככה שביום רגיל הוא בכלל לא מתנהג ככה אלא נוהג להתעלם מקיומינו וכך גם העניין ימשיך.

כמו שאמרתי, אני לא מתכוון להרוס את החיים שלי או אפילו לעבור חוויה לא נעימה במשטרה ולכן לא אגע בו. אם הוא יגיד משהו לכיווני אשלח לכיוונו מס' מילים שלא שמע עדיין ואמשיך להתעלם.

פורסם

אולי תוציא רהיטים שלך החוצה גם?

ככה יהיה לך קלף מיקוח ביד ופחות סיכוי לבלות לילה באבו כביר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

למה שאעשה דבר כזה? איך זה יעזור לי? יבואו קונים לדירה, יראו שהאנשים והבניין במצב כזה ויתרחקו מהדירה.

בכל מקרה המטרה שלי היא לא לבוא ולעשות להם דווקא אלא שיעופו משם הרהיטים.

פורסם

רק דבר אחד אני לא מבין.

אם אתם מסוכסכים איתו אבל ביחסים טובים עם אשתו למה לא דיברתם איתה בשעות שהוא לא בבית?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בגלל שאנחנו לא תופסים אותה. הם שניהם לא עובדים ולהתחיל לבנות לו"ז מתי היא בבית והוא לא זה בלתי אפשרי.

חיכינו להזדמנות כזו. לא מצאנו, בלית ברירה הלכנו לדבר איתו.

פורסם

ממה שאני יודע שטח הלובי מתחלק ל3 (במקרה שלך) וכל החלק שליד הדלת שייך לאותה דירה, זה אמור להיות רשום בטאבו.

אם הבנתי נכון הם שמו דברים שהגיעו עד לדלת שלכם, אם כך המצב אז פשוט תזיזו הכל לצד שלהם מבלי להתאמץ עד לפח הקרוב.

כל זה במידה והעירייה לא עושה את שלה.

404

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד מעט ל"ג בעומר. ילדים יחפשו עצים למדורה. ארונות ושולחנות עשויים עץ. כל מה שאתה צריך זה להוציא את זה השבוע לרחוב, והם יכולים לשכוח מהרהיטים שלהם לנצח. אם ישאלו למה ובאיזה זכות, פשוט תסביר להם שחשבת שהם הוציאו את הרהיטים החוצה בגלל שאין בהם צורך, ובגלל שאתה שכן טוב התנדבת להוריד להם את זה לרחוב, כדי שלא יעבדו קשה. יותר מזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תמיר, אתה טועה. שטח משותף הוא שטח משותף, והשימוש בו מחייב הסכמה לא רק של כל דיירי הקומה, אלא של כל דיירי הבניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן, זהו שטח משותף לכל הבניין.

השיטה הכי פשוטה (ונכונה) לטפל בזה היא ע"י ועד הבית.

דבר עם ועד הבית, שישלח להם מכתב התראה שהם עושים שימוש לא חוקי ברכוש משותף, ועוברים על החוק עקב השמת מפגע בטיחותי (סכנת שריפה) בשטח המשותף בבניין. הקציבו להם שבוע לפנות את הרהיטים, ואם לא יפנו, פנו אותם על חשבונם.

אם אין לכם ועד בית מתפקד, זו כבר בעיה אחרת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רצוי שהדבר יקרה לפני יום ראשון היות ואנחנו עורכים ״בית פתוח״.

בכל מקרה מהעירייה נאמר שהבוקר זה יטופל. מקווה שכך יקרה.

פורסם

למען הצלחת מכירת הדירה, ולמען שמירת התיק הפלילי במשטרה נקי - הימנע מריבים עם השכנים - הם אלו שעשויים בסופו של דבר לדפוק לך את המכירה וגם את החיים - ראה הוזהרת, ואני מדבר מניסיון.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

במידה ו"תיפול" על שוטר שעובד לפי הספר (צהוב למי שלא הבין) אם הוא יקל עלייך הוא יעניק לך נסיעה לתחנת המשטרה הקרובה לביתך, מכניס אותך למאגר הביומטרי של המשטרה וקצת זמן איכות בתא מעצר על מנת "להתאוורר" מהשגרה ובסוף אתה מקבל תיק סגור על תנאי לשבע שנים שברגע שיגיע מצב הביש שיקרה מקרה מצער שנית שוב יהפוך הפלא ופלא לשני תיקים פתוחים בלבד והזמנה לבית משפט !

שווה ערך לעבירות על סמים קלים.

בהצלחה :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...