Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להחליף את בולמי הזעזועים בניסאן אלמרה שלי (גם כי כבר הגיע הזמן וגם כדי לקבל נסיעה נעימה יותר).

מי שיודע מה מומלץ והיכן כדאי לקנות - מוזמן.

יהודה

פורסם

כבעל אלמרה מרוצה לשעבר

ניסן אלמרה לא ניחנה בנוחות נסיעה ולא בבולמים רכים, כרוב המכוניות היפניות.

לדעתי זוהי הוצאה מיותרת לנסות ולחפש בולמים רכים יותר אם הבולמים תקינים.

אישית החלפתי בולמים לאחר 100K משום שהרעישו ולא הגיבו היטב, ההחלפה לא שיפרה את הנוחות...

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

ובכל זאת, אילו בולמים שמת?

האם אתה ממליץ עליהם?

כבעל אלמרה מרוצה לשעבר

ניסן אלמרה לא ניחנה בנוחות נסיעה ולא בבולמים רכים, כרוב המכוניות היפניות.

לדעתי זוהי הוצאה מיותרת לנסות ולחפש בולמים רכים יותר אם הבולמים תקינים.

אישית החלפתי בולמים לאחר 100K משום שהרעישו ולא הגיבו היטב, ההחלפה לא שיפרה את הנוחות...

פורסם

הרכב גמע כ 74000 ק"מ אולם מפאת הגיל והרעשים (ום איכות השיכוך) נראה לי שהגיע הזמן.

אני גר ברמת ישי (עמק יזרעאל).

תודה על העזרה!

יהודה

יהודה בוקר טוב,

כמה ק"מ עבר רכבך?

ומהיכן אתה בארץ?

• ספונסר פורום
פורסם

גש למרכז השירות אוטוסטדרה חיש בקרית ביאליק בכדי לקבל הצעת מחיר להחלפה.

9 שנים וכמעט 75K ק"מ זה יפה מאוד לבולמים מקוריים, מציע לך לשקול הלחליף "על הדרך" כריות בולם מכיוון שבטוח גם הם כבר בלויות (חבל שעוד כמה שנים הם יהרסו ואז תצטרך שוב פעם לשלם על פירוק בולמים כדי להחליף).

אם תגיע למרכז השירות, תגיד שהגעת מהפורום ותציג את הצ'ק המצורף תקבל זיכוי לטובת הטיפול הבא.

ככה שלא רק תקבל שירות אדיב ומקצועי אלא כל הסיפור יהיה לך גם משתלם :wink:

autostrada.jpg

פורסם

תודה על המענה.

פניתי אליהם בבקשה להצעת מחיר.

יהודה

גש למרכז השירות אוטוסטדרה חיש בקרית ביאליק בכדי לקבל הצעת מחיר להחלפה.

9 שנים וכמעט 75K ק"מ זה יפה מאוד לבולמים מקוריים, מציע לך לשקול הלחליף "על הדרך" כריות בולם מכיוון שבטוח גם הם כבר בלויות (חבל שעוד כמה שנים הם יהרסו ואז תצטרך שוב פעם לשלם על פירוק בולמים כדי להחליף).

אם תגיע למרכז השירות, תגיד שהגעת מהפורום ותציג את הצ'ק המצורף תקבל זיכוי לטובת הטיפול הבא.

ככה שלא רק תקבל שירות אדיב ומקצועי אלא כל הסיפור יהיה לך גם משתלם :wink:

autostrada.jpg

• תוכן חדש...