Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי באינטרנט שהוא צריך להמצא אחרי המילה DOT

לפי האתר הזה

http://www.hankooktireusa.com/Serv/TireRegistration_DOTnumMean.aspx?pageNum=3&subNum=6

לי יש רשום -

DOT 5MRP BV H

מצרף תמונה (העלתי לאתר אחר לגודל מלא)

http://imageshack.us/photo/my-images/684/img9293b.jpg/

1. מה התאריך של הצמיג?

2. רשום Inside, לפי ההגיון זה הצד שאמור לפנות לפנים הרכב ולא כלפי חוץ, לא?

תודה ושבוע טוב.

פורסם

לדעתי, תאריך הייצור מודפס על הצד האחר של הצמיג, חיצוני.

צריך להפוך את הצמיג על הג'נט- תיגש לפנצ'ריה.

תאריך הייצור מודפס בצורה של 4 ספרות , לדוגמה, 0412 - שבוע 4 שנת 2012.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם בחלק החיצוני של הגלגל רשום INSIDE, בצד השני ככל הנראה רשום OUTSIDE.

זאת אומרת, הרכיבו לך צמיג הפוך על הג'נט.

על כל צמיג יש תאריך ייצור. אם אין אותו על הצד שצריך להיות מורכב כלפי פנים (למה שיהיה שם ?),

התאריך בצד השני.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם בחלק החיצוני של הגלגל רשום INSIDE, בצד השני ככל הנראה רשום OUTSIDE.

זאת אומרת, הרכיבו לך צמיג הפוך על הג'נט.

על כל צמיג יש תאריך ייצור. אם אין אותו על הצד שצריך להיות מורכב כלפי פנים (למה שיהיה שם ?),

התאריך בצד השני.

לשאלתך בסוגריים, כנראה מאותה סיבה שיש על הצד הזה את כל הפרטים חוץ מהתאריך.

ותודה אבל אני מחפש תשובה ממישהו אחר שיש לו אולי נסיון ספציפי עם הנקוק, עם הסימן הזה של ה INSIDE, ואולי יחסוך לי את פירוק הגלגל לשווא.

פורסם

כניראה התאריך בצד הפנימי, אך זה לא אומר שהצמיג מורכב הפוך, אין חשיבות לכיוון סיבוב הצמיג בצמיג רדיאלי(רואים בתמונה)- אין לו הגדרה לכיוון סיבוב ספציפי

לי יש הנקוק K715 ואני ביקשתי שירכיבו שהתאריך בחוץ.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נכון, אין חשיבות לכיוון הסיבוב,

אבל יש חשיבות לצד חיצוני\פנימי של הצמיג.

הצמיג לא סימטרי, והכיתוב OUTSIDE צריך להיות כלפי חוץ.

זה הצמיג, וככה הוא צריך להיות מורכב על הג'נט:

http://www.shinservice.ru/catalog/hankook/ventus_prime_k105.jpg

פורסם

אז כן סימטרי או לא סימטרי? ללכת לפנצ'מעכר שיהפוך אותו? אם זה כזה קריטי למה שמו אותו הפוך? ואם לא קריטי למה יש סימון inside ?

• תוכן חדש...