Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I10 יד שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מעוניין לרכוש יונדאי איי 10 , 1250 סמ"ק עם שידוך לתיבה אוטומאטית .

לפי מה שהבנתי מנתוני יצרן בלבד , הרכב הזה : שיא החיסכון , שאומר : 1ליטר ל - 19ק"מ / 1ליטר ל- 20ק"מ .

לפי מה שאני רואה בפורומים ... הרכב אוכל 1ליטר ל 10ק"מ / 1ליטר ל- 13ק"מ

השאלה שלי ... זה האם באמת שווה להיכנס לזה ולהשקיע על האוטו הזה קרוב ל 60 אלף שקלים או ששווה לחכות או לחפש משהו חר ( אם כן אז תציעו כי אין לי כיוון) .

חוץ מצריכת הדלק , שמעתי על הרכב דברים טובים בלי סוף ! נוחות , מקום וכדומה ... שזה חשוב !

הקטע של צריכת הדלק , מה אתם אומרים ??

פורסם

1-19 הרכב עם גיר אוטומטי פשוט לא יגיע,השאלה מה אתה מחפש? מיני? סופר מיני?

מחינת מקום רכבי המיני סבירים,אך יש להם תא מטען קטן יחסית וגם מאחור לגבוהים תהיה קצת בעיה.קח בחשבון של I10 יש גירסה עם מנוע 1.25 היא מפוארת יותר וחזקה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יונדאי ידועה כצרכנית דלק ,

אבל צריך לקחת הכל בפרופורציה .

איי 10 זה רכב קטן, מנוע אפילו זעיר אפשר לומר והצריכה אמנם גבוהה, אבל לא כמו שכתבת,

יצא לי במשך השנה וחצי האחרונות לנהוג על כמה כאלו והצריכה לא בשמיים 1/14 בממוצע עיר + כבישים מהירים.

מה שכן בעת מאמץ (עליות וכו') הצריכה עולה ל1/12 בממוצע וזה הגיוני לחלוטין.

לי אישית יש גטס , שלא מעט קטלו וסקלו אותה על צריכת הדלק שלה, נכון זה לא רכב עם 1/16 אבל ב-ממוצע של שני תדלוקים בחודש האחרון הצריכה עומדת על 1/13 1/14 לכל היותר,

ועצה אישית , אם אתה הולך כבר על יונדאי , תיקח את הI30 , הרבה יותר נוחה מה I10, במיוחד אם היא בגרסת I30CW.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יש לך גם את הפיקנטו כאופציה,וסוזוקי שהיא הפחות מאובזרת. נסעתי על מנוע ה 1.25 לכזה רכב הוא מרגיש טוב,נסעתי על הפיקנטו והיא די הפתיעה אותי מבחינת הכוח.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תראו ... אני לא רוצה להגיע לסכומים גבוהים , 60 אלף זה המקסימום שלי !

זה רכב שישרת לנסיעות מקריית שמונה לצפת וחזרה ובתוך העיר בזמן שהאוטו נמצא כאן .

אני לא מתכוון להגיע לסכום של I30 ומה יש לי לעשות עם I30CW ?!

הסוזוקי קטנה שזה מפחיד ! זה לשבת בקופסת גפרורים ממש !

הפיקנטו הבגאז' שלה קטן מאוד ! תקנו אותי אם אני טועה

נ.ב

אז אתם כן מסכימים עם זה שהצריכה של היונדאי I10 בשמיים לעומת שאר הקטגוריה ? וגם לעומת הגודל והנפח מנוע ?

פורסם

לכאלו נסיעות מומלץ ה 1.25,יש לה צריכת פחות יותר ממוצעת כמו לפיקנטו,אם אתה מחפש כמה שיותר חדש ונוסע לבד או עוד בן אדם כזה רכב יכול להיות פיתרון טוב בשבילך.

• תוכן חדש...