Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

קניתי פלאגים מקוריים של מאזדה (שזה DENSO) לפי מה שנדרש בספר (בספר מופיע או מס' 16 או 20, קניתי את ה 16, זה נכון?)

פילטר שמן ודלק קניתי סיניים. האם יש חשיבות לפילטרים האלו שיהיו מקוריים?

האם שמן חצי סינטטני 10*40 מתאים כפי שאמר לי המוכר?

תודה רבה

פורסם

בוקר טוב. סליחה על הנדנוד, אבל אני מוכרח תשובה. אשמח מאוד לקבל מהמקצוענים כאן חוו"ד.

תודה רבה

פורסם

אורך חייו של מסנן סיני הוא פחות משל חליפי, כך גם איכותו. מציע לך לקנות חליפי של MANN.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

רכוש מסנן שמן מקורי בלבד, גם בחנויות לחלקי חילוף רובם מחזיקים מסננים מקוריים, עלותו כ 50-60ש"ח.

מסנן דלק אפשר חליפי אבל רצוי מאוד מקורי, בחברה הוא עולה כ 120ש"ח.

פורסם

שלום.

גם אם שלמת 30 ש"ח בעבור הסיני -זרוק אותו!

אל תכניס לרכבך מסנן נחות שיגרום בבוקר להנעות ללא שמן בגלל שסתום האל חזור.

במקורי הנייר הוא ניר סינון יותר איכותי ,המסנן בנוי לעמוד בלחצים ,והשסתום מונע מהשמן

לחזור לאגן במלואו.

כל זה בשביל לחסוך 30 ש"ח?

הרכב שלך מתחנן שים לי מסנן מקורי ואתה לא שומע?

גש לרחוב המסגר (אני קונה במסגר 6 א.ש אבל לא חייב בכל הרחוב תמצא)

ועשה לעצמך טובה וקנה מסנן שמן מקורי וכן זה כן קריטי.מסנן דלק או אויר בסדר שמן -חס וחלילה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

לא יודע למה אתם אומרים שמסנן שמן חליפי זה "אסור" ומסנן אוויר זה "בסדר".

מסנן אוויר חליפי מאיכות ירודה יכול לא להתאים בצורה מושלמת לתיבת האוויר, ותהיה חדירה של אוויר לא מסונן למנוע. כמו כן יכול להיות שנייר הסינון בו צפוף פחות והוא מסנן פחות טוב, או לחילופין הנייר דחוס מידי וגורם להפרעה לזרימת האוויר ולירידה בסחיבה.

אותו דבר בגדול אפשר לכתוב על מסנני דלק.

פורסם

שלום שוב.

המסנן המקורי בין אם זה דלק שמן או אויר הוא הכי מתאים לרכב.

היצרן יודע מה הכי מתאים לרכבו ומה הכי מתאים לחיישני החמצן ברכבו.

אם כי גם אני שם מסנן אויר לא מקורי כבר 26 שנים ברכבים שונים ושום נזק לא קרה.

מסנן דלק יכול להאט את זרימת הדלק או לסנן פחות טוב מהמקורי ויתכן ולטווח ארוך לגרום נזק כלשהוא.

למזלי ב2 המכוניות שלי הסוזוקי והדייהטסו אין צורך להחליף פילטר דלק לכל חיי המכונית.

עד כמה זה קריטי צריך לשאול בעלי מקצוע כאן.

שמן -מכל מה שקראתי באינטרנט-יש תחליפים שאפילו עולים על המקורי-כמו רויאל פרפל או MANN

סיני -לא בבית ספרנו-גורם נזק ולא שווה חסכון של 30 ש"ח לשנה.

דרך אגב אם ההבדל במסנן הדלק הוא זניח -קח מקורי.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...