Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רנו קליאו 2011 , מאוגוסט על הכביש.

שמתי לב שכמות נוזל הקירור היא בדיוק על הקו התחתון (MIN).

קניתי היום נוזל קירור ירוק של חברת PRESTONE .

השאלה שלי האם זה בסדר לערבב בין חומרים שונים?(בין מה שיש כרגע מיכל למה שקניתי) כי לא הצלחתי להשיג בשום מקום את המידע לגבי סוג נוזל הקירור שיש לי ברכב.

תודה רבה

פורסם

לא הייתי מציע לך להתעסק עם נוזל שאינו של היצרן בפרט ברנו, שהנוזל קירור שלהם סודי כמו פצצת אטום (למרות שהוא מיוצר בפז עבור רנו בלבד), לך למוסך רנו (מורשה) עם ג'ריקן נקי ותרכוש מהם, אם הרכב שלך עדיין באחריות, סביר להניח שאפילו לא יחייבו אותך על זה, ובאותו מעמד כדאי שיבדקו מה הסיבה לחוסר אם בכלל.

פורסם

צריכה מסויימת של נוזל קירור ברכב חדש היא תופעה ידועה.

עדיף להוסיף מים "רכים" או אפילו מי ברז ולא מים מזוקקקים.

בכל מקרה להמשיך ולעקוב אחרי מפלש הנוזל על מנת לבטל אפשרות של דליפה.

יש שרשורים בפורום בנושא ולא צריך להכנס שוב לדיון.

פורסם
לא הייתי מציע לך להתעסק עם נוזל שאינו של היצרן בפרט ברנו, שהנוזל קירור שלהם סודי כמו פצצת אטום (למרות שהוא מיוצר בפז עבור רנו בלבד), לך למוסך רנו (מורשה) עם ג'ריקן נקי ותרכוש מהם, אם הרכב שלך עדיין באחריות, סביר להניח שאפילו לא יחייבו אותך על זה, ובאותו מעמד כדאי שיבדקו מה הסיבה לחוסר אם בכלל.

למה אתה חושב שהמיפרט הטכני שלהם סודי ?

איזה כייף לי :)

פורסם
למה אתה חושב שהמיפרט הטכני שלהם סודי ?

כיוון שבמשך תקופה מאוד ארוכה ניסיתי להשיג את הנוזל שלהם (הצהוב זרחני), כולל בבקשת יעוץ בפורום, ולצערי לא הצלחתי, אשמח לקבל פרטים בנושא.

אין לי ספק שבמעבדה רצינית ובמידה ותעשה בדיקה, לא ימצא שום מרכיב מיוחד בנוזל שלהם, אולי זה חלק מתהליך הפחדה או משהו כזה?.

הייתי פעם בחנות של פז בחיפה, אמרו שיש להם לפעמים ולפי הזמנה מראש, ומיכל של ארבעה ליטר יעלה 150 שקלים, והוא נקרא EXM.

פורסם
צריכה מסויימת של נוזל קירור ברכב חדש היא תופעה ידועה.

עדיף להוסיף מים "רכים" או אפילו מי ברז ולא מים מזוקקקים.

בכל מקרה להמשיך ולעקוב אחרי מפלש הנוזל על מנת לבטל אפשרות של דליפה.

יש שרשורים בפורום בנושא ולא צריך להכנס שוב לדיון.

מדוע רכב חדש יצרוך נוזל קירור? זו הרי מערכת סגורה.

• תוכן חדש...