Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעה של מניאקים במחלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וייפר לא צריך להיות כזה תקיף אבל באופן עקיץ המהלך הזה מגביר את הפקק ויוצר לחץ של צוואר הבקבוק, אני מכיר את התופעה מכביש החוף והייתי משתמש בה בעבר אבל היא לא נותנת לך עקיפה של יותר מ3 מכוניות אז כמה מהר זה יביא אותך ? בעוד 2 דק'?

אבל איזה נזק אתה גורם לאלה שמאחור שנסעו כרגיל ? הארכת להם את הפקק בעוד 10 דק' וזה למה ?

צר לי אבל אנחנו נבלות על הכביש, רובנו לפחות, ובוא לא נהיה תמימים הכל מתחיל מהדברים הקטנים, למעשה יש כמה סיבות לכך שהפקק לא זורם:

1. אדם שבא להשתלב מנתיב כזה (וזה לא באמת משנה אם הוא בא משם או שהוא נדחף כדי לעקוף עוד כמה רכבים) צריך לצאת למסע קרב בשביל שמישהו יתן לו בכלל להשתלב קרי להדחף בכח מה שגורם להאטה בנתיב הימני

2. אנחנו לא באמת יודעים להשתלב בכביש, אני לא יודע אם זה פאק של מורי הנהיגה או שזה החוסר ביטחון עצמי של הנהגים על הכביש, אבל כשיש נתניב האצה שכזה הוא תמיד יאט את הנתניב הימני גם כשאין פקק בגלל שהנהגים לא מנצלים את הנתיב הזה כראוי על מנת להשתלב בנתניב הימני ומשתלבים על 60 בכביש זורם על 90-100 ואז אתה מוצא את עצמך צריך לתת ברקס ולצעוק שמע ישראל בגלל אותו האידיוט שלא יודע להשתלב ופוחד ללחוץ על דוושת הגז.

נכתב מניסיוני אחרי יותר מ3 שנים של נסיעה בשעות העומס בכביש החוף נתניה - תא

נ.ב מתי בפעם האחרונה אותתם לעבור נתיב וזה שמאחור שנמצא בנתניב אליו אתםן רוצים להגיע נתן לכם לעבור בביטחה מבלי ששמעתם את המנוע שלו צורח בגלל אותו קיק דפוק שהוא נתן העיקר שלא יסע מאחריכם ? נק' למחשבה מאיפה זה מתחיל, כרגיל כולנו נחשוב שאנחנו דופקים את כולם כשבעצם אנחנו דופקים את עצמנו, לפחות זה עם חיוך

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

Yoni S

אתה צודק לחלוטין. אני באופן אישי ממש לא גאה בהתנהגותי בכביש. אך סיגלתי אותה לעצמי לאחר ניסיון לא קצר ("ברומה תהיה רומאי", או "עם זאבים חיים – כמו זאבים מייללים"). אז לפני השתלבות למשל אברח לנתיב השמאלי. אומנם ארגיז את הטסים שם, אך אחסוך מעצמי את תנועת חלקיקי הבראון שם. גם לא אשמור מרחק מהרכב הקודם בפקק ע"מ למנוע הדחיפויות לפניי, וכדומה... בקיצור התנהגות בריונית לייט טיפוסית. בניגוד אליי, אשתי מתנהגת בכביש בסגנון אירופאי ומנומס. כמובן שכולם רומסים אותה, נדחפים לפניה ולדעתי היא גם די מסכנת את עצמה.

פורסם
פותח השרשור אתה בטח מהאלה שגורמים לפקק סקרנים.

יש אנשים שבאמת ממהרים בבוקר ויעשו הכל(בצורה חוקית) בשביל להגיע יותר מהר לאן שהם צריכים.

אנחנו לא צריכים לעמוד בפקק מטומטמם של איזה סקרנים מפגרים או לחלופין דבילים שלא יודעים לנהוג שדופקים את התנועה.

כואב לך הלב שיש אנשים אינטיליגנטים שלא עומדים בפקק סקרנות כמו איזה עדר או לחלופין שיש להם קצת שכל על מנת לעקוף חצי פקק אז זה לא יעזור לך לא השרשור הזה ולא כל דבר אחר שתעשה.

ככה שאותם האנשים (כולל אותי) ממש לא מניאקים אלא פשוט קצת יותר אינטיליגנטים ומביני עניין ולא מנסים להשתלב בעדר המפגר.

אה ואגב כל פעם שיש תאונה ואני שם לב שיש אנשים שתוקעים את התנועה אני פשוט לוחץ על הצופר ולא עוזב בשביל שאותם מפגרים יזיזו תתחת שלהם.

אני דווקא לא כזה סקרן + אם כל אחד יעשה את זה אז הפקק יהיה רק יותר ארוך!.

יש מסה קריטית של אנשים שיכולים לעשות את זה כדי שלא ייווצר הפקק, למה שאני אמתין בסבלנות ואחרים " חכמולוגים" יעקפו?

בציניות והקצנה: לדעתי אתה זה שגורם לעומס. כי כשאתה מרוויח כולם מפסידים בקצת, אם כולם יעשו את זה כולם יפסידו.

לא יעזור השרשור?, זה פורום רכב ונושא לגיטימי לדבר עליו, עכשיו יש לך נק' למחשבה.

פורסם

זו כל הבעיה שלך???

תן לי את זה כל יום ולא את הנבלות שנדחפים לרמזור בצומת מהפנייה ימינה (ראה ערך גשר גלילות המקולל-מהנתיב השמאלי ישר לימני,גם אם זה על הקו הלבן).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

במחלף בית ינאי על כביש החוף, לפני המחלף בדיוק הפקק יורד למהירות 0 עד למאה מטר אחרי הגשר שכולם מתעוררים.

עליה על הגשר וירידה ממנו חוסכת 2-3 דקות של פקק וכ 30 מכוניות לפחות.

נכון , זה מסריח, אבל כשר.

אגב זה עובד שם בשני הכיוונים , אולי הרבה אנשים עוצרים להתרשם מההנדסה של הגשר? :?

פורסם

^^

בסופ"שים מתמקמות שם ניידות שהוסמכו לטפל במיוחד בתופעה המרתקת הזו, רק חבל שהן עוצרות את אלו שהגיעו מ M הדרך/חוף הים ולא את כל אותם "כשרים".

פורסם

הניידות שנמצאות שם במחלף ינאי לא נמצאים שם כדי לעצור את אותם "כשרים" כהגדרתך שבאמת לא עברו על החוק אלא עוצרות את היוצאים מ-M-הדרך לבדיקות שכרות בגלל ריכוז הפאבים שם.

פורסם

מה הבעיה בזה? בתכלס לא אכפת לו מאחרים והוא דואג לעצמו אז מה העניין?

אני מיבנה ואני מכיר את המחלף הזה ואת האמת שהמניאק הזה לא מקצר הרבה את הדרך.

פורסם

מה עושים?

מכיוון שהם נוסעים לא בניגוד לחוק מה שאתה יכול לעשות זה ללמוד מהם וגם לחסוך לעצמך כמה דקות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה קורה גם ברמזורים , אנשים יוצאים דרך המזלג ימינה עושים פרסה וחוזרים דרך מזלג וככה עוברים את הצומת ועוקפים את הרמזור

עם הבדל מהותי אחד, הם לא תוקעים אותך בפקק.

כשמישהו עוקף אותך בפקק אתה מתעכב ב:

(מספר מניאקים * 5 מטר)\(מהירת בפקק*1000) *60 דקות

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא רואה בזה בעיה. הם לא עושים שום דבר שאתה לא יכול (בניגוד להידחפות...). מה גם, שאם זה מחלף יכול להיות שמדובר בסתם אנשים (לא קשורים למעקף הזה) שאתה דופק סתם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
if you can't beat them ... join them !

correction - If you can't beat them - arrange to have them beaten. ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בתור אחד שעושה את הקיצור כל פעם שיש פקק בכביש המקולל הזה זכותי המלאה לעשות ככה. חוקי.

אין שום חוק האוסר הדחפות בתור בבנק, בדואר, בקופה בסופר. גם שם אתה עוקף מהצד ונדחף ("עושה את הקיצור")?

לא מופנה באופן ספציפי אליך אלא לכל אלו שמצהירים "זה חוקי!".

:turn-l:

• תוכן חדש...