Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעה של מניאקים במחלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל בוקר אני נוסע לעבודה ויורד במחלף יבנה.

רוב הזמן האזור פקוק, לכן יש נהגים שעושים את הקטע הבא וגורמים לעוד יותר פקק בהשתלבות:

qohv2e.jpg

מה עושים?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

מה אפשר לעשות? מדינת ישראל,מה ציפית שיעשו...

הפתרון היחידי זה לא לתת להם להתשלב, הבעיה שרק אם את תיישם את זה הפקק לא יקוצר יותר מדי, בנוסף לנהגים האחרים שעומדים מאחורי אלה שרוצים לצאת מהכביש כביכול גם יתקעו כי הקטע של היציאה וההשתלבות יהיה פקוק.

אין הרבה מה לעשות חוץ מלקטר...

זה קורה גם ברמזורים , אנשים יוצאים דרך המזלג ימינה עושים פרסה וחוזרים דרך מזלג וככה עוברים את הצומת ועוקפים את הרמזור

Miata ND2

פורסם

כל עוד הם נוהגים בכביש ולא מקפחים זכות קדימה ומסכנים לא נותר לעשות מולם כלום.

על איזה סעיף תאשים אותם?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כל עוד הם נוהגים בכביש ולא מקפחים זכות קדימה ומסכנים לא נותר לעשות מולם כלום.

על איזה סעיף תאשים אותם?

ל'

את האמת שהם כן מקפחים זכות קדימה , ובגלל זה ההאטה בכביש, אי מתן זכות קדימה זה לתת לנהג אחר להאט בגלל שאתה רוצה להשתלב , וזה בדיוק מה שהם עושים , זה לא קורה רק שם אלא בכל הכבישים בארץ, נהגים לא יודעים להשתלב ולעבור נתיבים או שיודעים וברוב חוצפתם פשוט גורמים לך בכביש מהיר לתת ברקס חזק כדי שהם ישתלבו, אני לא יודע מה העבירה ספציפית , אבל אני בטוח שיש עבירה...

Miata ND2

פורסם

נו מה חדש בדיוק כמו הישראלי שחושב שהוא מקצר דרך תחנת הדלק!

הבעיה שהם כל כך מטומטמים שכיף לצחוק עליהם כאשר רואים שכל הטרחה וגנבת זכות נותנת להם סה״כ להיות 3 רכבים מלפני!

העיקר שהבחור ירגיש גבר שהוא דפק את כולם והוא הכי חכם ,כי הוא לא המתין בפקק.

ולתפארת. מדינת ישראל!

פורסם
את האמת שהם כן מקפחים זכות קדימה , ובגלל זה ההאטה בכביש, אי מתן זכות קדימה זה לתת לנהג אחר להאט בגלל שאתה רוצה להשתלב , וזה בדיוק מה שהם עושים , זה לא קורה רק שם אלא בכל הכבישים בארץ, נהגים לא יודעים להשתלב ולעבור נתיבים או שיודעים וברוב חוצפתם פשוט גורמים לך בכביש מהיר לתת ברקס חזק כדי שהם ישתלבו, אני לא יודע מה העבירה ספציפית , אבל אני בטוח שיש עבירה...

הם מגיעים מנתיב השתלבות, שהוא חלק מהכביש.

הם לא נוהגים על השוליים לא מגיעים לדוגמא לצומת שיש בה נתיב עם חץ ישר,

ואז חותכים את הצומת ימינה/שמאלה.

לא ניתן לאכוף זאת כי הם משתמשים בדרך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה עושים?

את התחת מכסים. הם לא עוברים על שום עבירה, ואין ממש מה לעשות חוץ מלהתעצבן (וגם זה חסר תועלת).

פורסם

אפשר לבקש מהרשויות (מע"ץ? עריית יבנה?) לאסור נסיעה ישר בצומת. לכאורה, אין סיבה לעלות במחלף ומיד לרדת ממנו - למעט בטעות. מי שטועה, יכול לפנות ימינה או שמאלה, למצוא מקום חוקי לפרסה ולחזור לצומת, ולפנות. בכל מקרה, זה מוריד את הכדאיות או החוקיות.

הסדר כזה נעשה בכמה וכמה צמתים בארץ.

פורסם

אני לא מבין מה זה אמור להפריע לך!?

יש נהגים שממהרים בבוקר, או שלא נח להם לחכות בסתם פקק סתמי שאיזה נהג החליט להאט כי הוא ראה איזה תאונה יפה, ובא לו להיסתכל על זה או כל סיבה כל שהיא. כל עוד שזה לא גובל על עברה על החוק זו סתם קינאה שאתה רוצה שהוא יסבול איתך!

לי זה קורה הרבה פעמים יש רמזור בשכונה שלי, של הפניה שמאלה הוא ממש ארוך, והירוק די קצר אז אני לוקח ימינה ועושה פרסה אז עברתי על איזה חוק כלשהו?! נוח לך לחכות אז תחכה אני לא רואה שום פסול בזה!

פורסם

אני חייב להתוודעות בעשיית מעשה דומה בצומת בר-אילן לכוון הצפון – פונה מכביש 4 ימינה כביכול לכוון קריאת אונו, אך לא נכנס לשם אלה ממשיך ישר וחוזר לכביש 4. המעשה חוקי לגמרי, אך לא תמיד משתלם. כך למשל עד השעה 7.30 לפנות בוקר אין בו שום טעם – הפקק בכביש העיקרי זז מהר יחסית, ודווקא הכיס המדוברת פקוקה. והחל מ-7.30 לערך היצרות מתהפכות.

גם בדרך חזרה בשיא הפקק (אם וכאשר זה מתחיל כבר במורשה) ישנו הטעם לרדת מכביש 4 לכוון ז'בוטינסקי, אומנם לעמוד שם 2-3 רמזורים, אך לחסוך קילומטר וחצי של העומס הכבד ביותר ולחזור לכביש הראשי בגהה. התרגיל חוסך לערך 2 דקות. אך לי זה משמעותי מפני שבעמידה ברמזור המנוע דומם ואילו בזחילה לאו. כך שעדיף לי לנסוע ולעמוד מאשר להזדחל.

פורסם

מה שנקרא כשר אבל מסריח, אם זה נעשה בצורה חוקית אין כאן כל פסול.

בבקרים מסויימים אני מבצע את מה שקיפר סיפר פה בצומת שהשד יודע מדוע אין בה חיישן, 90% מהרכבים בצומת נוסעים דרומה אך נאלצים לעמוד מול צומת ריק ולחכות לירוק הבא. זה מאוד יעיל רק צריך לבצע זאת לפי החוקים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כל עוד זה לא בניגוד לחוק והם לא פוגעים באף אחד אין מה לעשות..

גם אני לפעמים פונה ברמזור קצר לכיוון אחר בשביל להתפרסס ולפנות לאן שרציתי או בפקקים יורד לנתיב השתלבות ואז חוזר בזהירות לנתיב הנסיעה.

פורסם

פותח השרשור אתה בטח מהאלה שגורמים לפקק סקרנים.

יש אנשים שבאמת ממהרים בבוקר ויעשו הכל(בצורה חוקית) בשביל להגיע יותר מהר לאן שהם צריכים.

אנחנו לא צריכים לעמוד בפקק מטומטמם של איזה סקרנים מפגרים או לחלופין דבילים שלא יודעים לנהוג שדופקים את התנועה.

כואב לך הלב שיש אנשים אינטיליגנטים שלא עומדים בפקק סקרנות כמו איזה עדר או לחלופין שיש להם קצת שכל על מנת לעקוף חצי פקק אז זה לא יעזור לך לא השרשור הזה ולא כל דבר אחר שתעשה.

ככה שאותם האנשים (כולל אותי) ממש לא מניאקים אלא פשוט קצת יותר אינטיליגנטים ומביני עניין ולא מנסים להשתלב בעדר המפגר.

אה ואגב כל פעם שיש תאונה ואני שם לב שיש אנשים שתוקעים את התנועה אני פשוט לוחץ על הצופר ולא עוזב בשביל שאותם מפגרים יזיזו תתחת שלהם.

• תוכן חדש...