Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעה של מניאקים במחלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תתאמץ יותר מדי,אתה הבעיה:arrow:

מה לא ברור?

יש שתי דרכים ,שתיהן אפילו חוקיות אבל אחת לא הגיונית.

אתה כמובן בתור ישראלי מצוי לא מצליח לחשוב מעבר למה שקורה איתך בנקודת זמן מסויימת וגורם לעיכוב של כל התנועה,כמו שאמרת הנתיב להשתלבות גם ככה צר וקטן אז למה לעזעזל בשביל לחסוך חצי דקה לעצמך נראה לך הגיוני לגרום לפקק באותו הנתיב + פקק בנתיב הנסיעה אליו אתה רוצה לשתלב?

למה לא פשוט לתפוס את עצמך ולהבין שאתה הגורם לפקק בכל מקרה?

אתה חסכת דקה בלחץ וגרמת ל40 איש לעיכוב של 5 דקות,הגיוני?

אם כן,אז פעם הבאה שהמדינה דופקת אותך בחסות ה"חוק" [בטוח שקרה יותר מפעם אחת נכון?] תגיד תודה ואל תתאמץ להתלונן!

איבדת אותי ברגע שאמרת שאני גורם לפקק.

אם תיסע כמו בן אדם ותשמור מרחק בלי לעשות כל הזמן פעולה של גז ברקס אז גם לאף אחד לא תהיה בעיה להשתלב וגם הפקק עצמו יזרום יותר מהר. אם כבר אתה מדבר על להתחשב באחרים אז תקרא כל מחקר שעשו בנושא עומסי תנועה בעולם ותראה שהדרך הכי טובה לעזור לפקק להתקדם היא לנסוע רגוע, בקצב אחיד ולשמור מרחק ובטח שלא להטיף מוסר לאחרים.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

ההשואה שלי נכונה. הבעיה היא תרבות, לא חוק. המניאקים מפגינים אגואיזם וחוסר התחשבות בזולת. מה שהם לא מעיזים (לרוב) לעשות בתור בבנק, הם מעיזים בכביש.

עמוס בנתיב אחד ופנוי בשני? עבור והתקדם, זה לא על חשבון אף אחד. כביש 2 עמוס וכביש 4 פנוי? - סע מ-4, זה לא על חשבוני.

אבל להתקדם בנתיב ישר בלבד ולהדחף לפנייה ימינה בסוף התור (כן, פקק = תור) זה בהחלט על חשבוני. לקצר את הפקק דרך נתיב האצה, תחנת אוטובוס, תחנת דלק או דרך השוליים - זה על חשבוני, ההוא שמחכה בסבלנות לתורי על הכביש.

כל בוקר אני עולה על כביש החוף ונתקל ברבבות מניאקים. הם פוגעים בי בעשרות דקות של זמן נסיעה. אני לא נותן להדחף ולפנות ימינה מנתיב שמאלי, ולהדחף ממפרצי האוטובוס - אבל רוב הנהגים לצערי, מאפשרים.

:turn-l:
פורסם
ההשואה שלי נכונה. הבעיה היא תרבות, לא חוק. המניאקים מפגינים אגואיזם וחוסר התחשבות בזולת. מה שהם לא מעיזים (לרוב) לעשות בתור בבנק, הם מעיזים בכביש.

עמוס בנתיב אחד ופנוי בשני? עבור והתקדם, זה לא על חשבון אף אחד. כביש 2 עמוס וכביש 4 פנוי? - סע מ-4, זה לא על חשבוני.

אבל להתקדם בנתיב ישר בלבד ולהדחף לפנייה ימינה בסוף התור (כן, פקק = תור) זה בהחלט על חשבוני. לקצר את הפקק דרך נתיב האצה, תחנת אוטובוס, תחנת דלק או דרך השוליים - זה על חשבוני, ההוא שמחכה בסבלנות לתורי על הכביש.

כל בוקר אני עולה על כביש החוף ונתקל ברבבות מניאקים. הם פוגעים בי בעשרות דקות של זמן נסיעה. אני לא נותן להדחף ולפנות ימינה מנתיב שמאלי, ולהדחף ממפרצי האוטובוס - אבל רוב הנהגים לצערי, מאפשרים.

ההשוואה שלך לא נכונה , כי שוב לא נעשית פה עבירה על החוק , יתרה מכך , אף אחד לא נפגע ממש למעט טיפה עצבים שעקפו אותך אולי ב5-10 מכוניות. זה לא מה שיעכב אותך בשעות בפקק (אני מדבר על המחלף הספציפי הזה) , הידחפות בתור משולה להדחפות רכב לנתיב פניה ברמזור וכדומה , אבל פה מדובר על השתלבות ,גם אם הרכב רק עלה על המחלף וכבר ויורד ומטרתו היא לעקוף את הפקק , זו עדיין השתלבות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הויכוח הוא לא על מה חוקי ומה לא, ד"א לא כל מה שחוקי הוא נכון.

העניין כאן הוא מוסרי נטו, אין ימינה ואין שמאלה, עקפת דרך נתיב השתלבות?עכבת אותי, לא משנה אם בשניה או בשעה.

איפה אתה עדיף על פניי שאתה מרשה לעצמך לעכב אותי בשביל דקה שחסכת?

ואיפה בדברים שלי נאמר שהדרך הנכונה לנהוג היא גז ברקס?:|

ברור שהגורם להרבה פקקים הוא טמטום של נהגים,אבל אני מצטער אתה מוסיף לזה ולא ההפך.

לגבי משל הדואר,נפתח אשנב חדש? אני בחיים לא יעקוף אדם שעמד לפני אלא אתן זכות למי שעמד לפני,דפוק? יכול להיות, ככה חונכתי.

שורה תחתונה,זה מתחיל ב-"אז מה? זה חוקי" ונגמר ב-"כ*ס אמא של החוק השקשוקה על הגז" ואז מגיעים למצב בו כבישי ישראל נמצאים בו:arrow:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

ואיפה בדברים שלי נאמר שהדרך הנכונה לנהוג היא גז ברקס?:|

נסיעה רגועה ולא עם גז-ברקס גוררת שמירת מרחק מתאימה שגוררת השתלבות פשוטה שלא מעכבת את התנועה! חוץ מזה, עמידה בפקק היא לא תור מהסיבה הפשוטה שבתור יש כניסה אחת ויציאה אחת ובפקק נכנסים ויוצאים כל הזמן לכן התשלבות היא חלק בסיסי מפעולות הנהיגה ולעומת זאת היא אינה קבילה בעמידה בתור.

יתרה מזאת - במקרה של השתלבות שמתבצעת כראוי כולם ירוויחו מהשיקול הפשוט של יותר כביש לאותו מספר מכוניות.

ליל מנוחה.

פורסם

העניין הוא לא ההשתלבות אלא החלק שבא לפניו,וכמו שכתבתי ברור לי עניין הגז ברקס.

בכל מקרה,איש איש באמונתו יחייה,אבל לפעם הבאה - "שלא יעבדו אליכם" אנחנו בעצמנו מחרבנים את כבישי ישראל, זה מתחיל בפעולות בחסות החוק וממשיך משם :cry:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

לא הזכרתי לרגע את החוק בסיפור הזה. מה שחשוב לי יותר הוא שהפעולה המדוברת היא בכנות לגיטימית בעיניי מהשיקולים הנ"ל שחלקם אכן אמונות וחלקם עובדות.

• תוכן חדש...