Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונטסה 1300

guy975
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי חבר שיש לו המון חלקים לקונטסה 1300 אם אתם יודעים על מישהו שצריך אני יחול לקשר בינהם

טוב לדעת שעדיין יש מקורות להשיג חלקים לקונטסה. קראתי פה שהיו כאלה שניסו לשפץ והתייאשו בגלל הקושי להשיג חלקים.

אולי זה יוכל לעזור למי שמנסה לשפץ לסיים את השיפוץ ואז נזכה לעוד קונטסה נוסעת בארץ.

פורסם

יש גם את הקונטסה 1300 שלי שלצערי לא מגיעה כל כך לשיפוץ.

יש לי חלק מהחלקים שאני צריך ועוד כל מיני.

לגבי מועדון האספנים של הקונטסה ביפן לפי מה שהבנתי הם בלשון המעטה לא נחמדים ולא עוזרים למרות שהם יושבים על ערימת חלפים לא קטנה.

בגלל שאני לא מגיע לשיפוץ של הקונטסה אני מעוניין למכור אותה. אפשר ליצור קשר בה"פ.

פורסם

לגבי מועדון האספנים של הקונטסה ביפן לפי מה שהבנתי הם בלשון המעטה לא נחמדים ולא עוזרים למרות שהם יושבים על ערימת חלפים לא קטנה.

בגלל שאני לא מגיע לשיפוץ של הקונטסה אני מעוניין למכור אותה. אפשר ליצור קשר בה"פ.

יש לך תמונות של הקונטסה? באיזה מצב היא נמצאית? יש את חבר הפורום משתי הודעות למעלה שיש לו חלקים שאולי יוכלו לעזור לשיפוץ.

פורסם

אני רואה שגם לפני 10 שנים הייתה לך בעיה של חלקים, לא עשית מאז כלום?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=4880

ואפשר לראות תמונות של הרכב שלך?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...