Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות ב DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפולו GTI שעברה 9800 ק"מ.

בתקופה האחרונה יש מעין גמגום ורעידות של הגיר במהירות אפסית בתוך העיר.

העיר כדיי ללכת למוסך ולעשות עדכון גירסה?

האם יש מישהו שעידכן גירסה לאחרונה?

הייתה לי בעיה דומה בגולף היילין לפני שנה וחצי ורעידות דומות, עדכון תוכנה לא ממש עזר בזמנו

פורסם

עדכון גרסה לא יעזור יש לרכבים האלה בעייה בגיר, אם יש לך אחריות עדין אז תפנה למוסך מורשה אמורים לתקן לך את זה.

צריך להחליף שם מייסבים ועוד כל מיני דברים קטנים בגיר ורק אז לעשות עדכון תוכנה .

מקווה שעזרתי..

דן.

פורסם
עדכון גרסה לא יעזור יש לרכבים האלה בעייה בגיר, אם יש לך אחריות עדין אז תפנה למוסך מורשה אמורים לתקן לך את זה.

צריך להחליף שם מייסבים ועוד כל מיני דברים קטנים בגיר ורק אז לעשות עדכון תוכנה .

מקווה שעזרתי..

דן.

על סמך איזה בסיס אתה אומר את זה? מנסיון?

פורסם

בהרבה מקרים עדכוני תוכנה פותרים את רוב הבעיות בDSG ומשפרים את המצב.

אצלי בפאביה TSI בוצע עדכון תוכנה בשבוע שעבר ומרגישים בהבדל משמעותי (אמנם לא היו תקלות קודם לכן, אבל התיבה מתנהגת אחרת באופן מהותי)

ייתכן ועדכון תוכנה יפתור את התקלה אך ייתכן שלא....

בכל מקרה, ביקור במוסך הוא עניין הכרחי.

בהצלחה!

פורסם

בגולף הייליין שברשותי החליפו מצמדים בפברואר(אמור להיות דגם חדש),וגם את העדכון עשיתי ,לפי דעתי הפתרון לרעידות יהיה החלפת מצמדים ואז עדכון(לפי מה שהבנתי במוסך העדכון הוא בקשר להילוכים הגבוהים)..בכל מקרה גש למוסך..זה קצת מבאס אבל אצלי מאז העדכון הרכב ללא דופי

פורסם

יש סיכוי שנמצא פיתרון סוף סוף לבעית הגירים DSG?

עד עכשיו לא קניתי רכב חדש יותר כי הבנתי שיש בעיה בDSG 7 הילוכים וכדאי להמתין. האם על הגיר הזה מדובר?

פורסם

איזה גירסה של גיר יש ברכב הזה, 6 או 7 הילוכים? אם זה 7 הילוכים, מתי הרכב יוצר? יכול להיות שמדובר בהחלפת מצמדים לגדם החדש והמשופר.

יש לי גם גולף הייליין 2010, ובפסח החליפו לי את המצמדים. מאז חל שינוי מהותי בהתנהגות הגיר, גם הרעידות פסקו וגם ההשהייה שהייתה בתחילת נסיעה מעמידה נעלמה. בנוסף גם עשו לי עדכון תוכנה לניהול הגיר (מכטרוניק).

עדכון גרסה לא יעזור יש לרכבים האלה בעייה בגיר... צריך להחליף שם מייסבים ועוד כל מיני דברים קטנים בגיר ורק אז לעשות עדכון תוכנה .

רק הגעת לפורום וכבר התחלת לזרוק באוויר דברים לא מבוססים?

פורסם

מדובר ברכב שעלה לכביש בנובמבר ב2011, המנוע יוצר בסוף חודש ספטמבר לפי התאריך שיש עליו לגבי הגיר אני לא יודע אבל אני חושב שמדובר בחדש. השידוך של הגיר עם המנוע מצויין, הרבה הרבה יותר טוב ממה שהיה לי בגולף היילין. ישנם סימנים קלים של רעידות וגמגומים והתחלה של דברים דומים שהיו בגולף

פורסם
יש סיכוי שנמצא פיתרון סוף סוף לבעית הגירים DSG?

עד עכשיו לא קניתי רכב חדש יותר כי הבנתי שיש בעיה בDSG 7 הילוכים וכדאי להמתין. האם על הגיר הזה מדובר?

מוקדם מדי לדעת לפי דעתי..המכוניות שעודכנו לאחרונה נוסעות עם התיבה המעודכנת רק חודש חודשיים ...בכל מקרה אם תרכוש רכב עם dsg7,חשוב לדעת שיש לך 5 שנים אחריות על הגיר

פורסם
מוקדם מדי לדעת לפי דעתי..המכוניות שעודכנו לאחרונה נוסעות עם התיבה המעודכנת רק חודש חודשיים ...בכל מקרה אם תרכוש רכב עם dsg7,חשוב לדעת שיש לך 5 שנים אחריות על הגיר

ידוע לי העובדה שיש לי 5 שנות אחריות

פורסם

מה הקטע לקנות רכב חדש ושיפרקו לכם אותו? אם הגיר מגיע עם תקלה שיקחו את כל הרכב ויביאו לכם חדש. אתם קונים רכב חדש כדי לא לבקר במוסכים! לא מבין כמה פראיירים אנשים יכולים להיות

פורסם
מה הקטע לקנות רכב חדש ושיפרקו לכם אותו? אם הגיר מגיע עם תקלה שיקחו את כל הרכב ויביאו לכם חדש. אתם קונים רכב חדש כדי לא לבקר במוסכים! לא מבין כמה פראיירים אנשים יכולים להיות

הלוואי שזה היה עובד כך.

פורסם

שמע..לא אשקר ואגיד שנחמד להכניס רכבים יחסית חדשים למוסך להחליף מצמדים,זה דיי מבאס..היצרן הבין שהייתה בעיה..עבדו על דגם חדש ועדכנו תוכנות..והאריכו אחריות..כל העסק לא לעניין..אבל בשבילי לפחות החווית נהיגה על הdsg מפצה על זה.

פורסם

גש למוסך של היבואן. התופעה מוכרת להם ודווח עליה רבות כאן בפורום. אם צריך, יחליפו לך את המצמדים ויעדכנו את התוכנה. לפי תגובות של אנשים כאן הבעיה נפתרת אחרי שעברו את פרוצדורה הזאת. מאחר והיצרן והיבואן מכירים בבעיה, הם הרחיבו את האחריות ל-5 שנים או 150,000 קילומטר אז אתה יכול להיות רגוע. דגמי 2012 כבר מגיעים עם הגיר המשודרג ולא נשמעו בעיות. לכשעצמו, גיר DSG הוא גיר מאוד נוח לנהיגה. הבעיה במערכת כל כך חדשה ומשוכללת שהיא סבלה ממחלות ילדות שכנראה נפתרו. בכל מקרה, כמו שפתחתי - כנס למוסך של צ'מפיון.

• תוכן חדש...