Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה דרך PayPal

k1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הכרתי סוחר סיני דרך אחד אתרי המסחר ורכשתי ממנו מוצרים בעלות של 1000 ש״ח

ללא תיווך האתר אלה דרך המייל

התשלום התבצע ב PayPal,בבקשת תשלום שהוא שלח לא היה מצויין מה הזמנתי רק הסכום

במידה ותיהיה בעיה במכירה איך אפשר להבטיח את החזרת הכסף מ PayPal ?

בתלונה שפותחים ב PayPal הם מתייחסים להתכתבות במייל כהוכחה למוצרים שרכשתי?

קצת סקפטי..

פורסם

לדעתי מספיק שהוא שלח לך בקשה לתשלום זה תופס.

שלח לו הודעה ותבקש טראקינג נאמבר של המוצרים, במידה ותהיה בעיה תשתף את פייפאל בטראקינג נאמבר והסבר מפורט על ההזמנה.

בעיקרון אין לך מה לדאוג, בפייפאל יש ביטוח עד 2000 דולר אאל״ט.

במידה ותהיה תקלה, פייפאל יבקשו מהמוכר תיעוד על משלוח לנמען, אם המוכר יתעלם ולא יענה להם בחזרה, אתה תזכה אוטומטית.

לי קרה 3 פעמים שהיתה תקלה והם פסקו לזכותי.

פעמיים שהזמנתי מוצר והוא לא הגיע, ופעם אחת שמכרתי חפצים במשחק רשת, והמוכר ביטל את התשלום לאחר שקיבל את החפצים בטענה שפרצו לו לחשבון ושלחו כסף.

שלחתי לפייפאל את כל התמונות שמראות שאני מעביר לו את החפצים, הם חקרו את זה, וקיבלתי את הכסף (3400 ש״ח!!!)

סליחה על הכתיבה, נכתב מהאייפון.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

תמיד רצוי לפני העברת כספים לבקש מהמוכר שישלח לך חשבונית תשלום (INVOICE) מפורטת עם כל מה שאתה אמור לשלם עליו.

אבל עצם התשלום עצמו זה הוכחה מספקת בשבילם שעסקה בוצעה,הם לא חייבים לדעת את התכולה אבל יכולים לדרוש במקרה שהוא יעשה לך (ולהם) בעיות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תמיד רצוי לפני העברת כספים לבקש מהמוכר שישלח לך חשבונית תשלום (INVOICE) מפורטת עם כל מה שאתה אמור לשלם עליו.

אבל עצם התשלום עצמו זה הוכחה מספקת בשבילם שעסקה בוצעה,הם לא חייבים לדעת את התכולה אבל יכולים לדרוש במקרה שהוא יעשה לך (ולהם) בעיות.

את החשבונית הוא שולח דרך PAYPAL או עצמאית?

תודה

פורסם

אתה מקבל את זה בשניהם גם ככה (אימייל שבתוכו קישור לפייפל לתשלום).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם הסוחר מציע לך לסגור עסקה מחוץ לאיביי, זה כבר אמור להדליק לך לא נורה אדומה, אלא אורגן אורות שלם, כמו דשבורד של סיטרואן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איביי לוקחים עמלה מעבר לפייפאל שגובים את חלקם אף הם.

כבר רכשתי יותר מפעם אחת בצורה הזו, בעיקר מוכר שחזרתי אליו פעם שנייה אחרי רכישה מוצלחת. זה היה WIN WIN, אני קיבלתי כמה מוצרים בלי להוסיף מחיר משלוח, והוא לא היה צריך לשלם את העמלה לאי-ביי. כמובן שיש בזה אלמנט של סיכון נוסף..

יש הגנה של פייפאל בתנאי שפרטי העסקה מפורטים כראוי. אחרת עלולים להיות בעיות.

פורסם

אם הסוחר מציע לך לסגור עסקה מחוץ לאיביי, זה כבר אמור להדליק לך לא נורה אדומה, אלא אורגן אורות שלם, כמו דשבורד של סיטרואן.

חחחחח "כמו דשבורד של סיטרואן"

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני מבצע עסקאות בצורה דומה באופן קבוע כבר כמעט שנה (כנראה שאנחנו קונים מאותו אתר).

אתה יכול להיות רגוע - פייפאל מכירה בזה כעסקה לכל דבר ותטפל לך בתלונה שתפתח. אם תפתח.

יצא לי לפתוח מספר פעמים תלונה בצירוף קישור לאתר המדובר, כולל אזכור לשום המוצר ותמונות.

אין עם זה שום בעיה. השתמשת בשירות של פייפאל ומאחריותם לדאוג לכספך.

• תוכן חדש...