Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריכת הדלק היא שיקול בעת המכירה ביד שניה, רכבים זולים הדרישה אליהם גוברת כשהם יותר חסכוניים. השיקול די לגיטימי, אבל לא נראה שההבדל בין IX35 ו CX5 הוא משמעותי.

אתה צודק ב 100%, זה בדיוק השיקול שלנו.

ההבדל אבל בצריכת דלק מאוד גדול בין ה IX עם מנוע ה 2.4 לבין ה CX-5.

תבדוק את הדגם החזק של הספורטז ,גם יפה וגם אופה.

ספורטאז' כבר בדקנו מזמן, בהתחלה דווקא אהבנו אבל אחרי שראינו אותו על הכביש הוא נראה מצועצע מדי.

שכחתי את הג'יפון של סיטרואן...לא זוכר את שמו...מאוד נח!

ועוד דבר, למה לקנות חדש?

ג'יפונים זה לא רכבי ספורט ורוב הסיכויים שלא קרעו אותם ואם כן אתה תראה את זה בבדיקה - אני מניח.

אני לא נכנס לך לכיס ומאחל לך שתקנה ג'יפ חדש כל שנה אבל 250K זה המון כסף, בתחום הג'יפונים הייתי הולך על יד שניה

הלוואי שיש משומש, כמעט ואין דגמים מאובזרים ואם יש אז מבקשים עליהם מחירים מופרזים כמו ה IX-35 ELITE שמפורסמת כבר כמה ימים ביד2 והמוכר מבקש עליה 9000 ש"ח פחות מאחת חדשה (אוטו שנמצא שנה על הכביש ועבר 10K ק"מ).

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...