Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על גטס 2009 75 ידנית אלף ק"מ יד ראשונה ,הרכב מאלדן הנציגה אומרת שרשום ברישיון החכר שזה לא השכרה.

מחיר התחלתי 41 לפני הורדה ליסינג,ק"מ וסתם מרעין בישין. בדקתי גם בבאדגט שם היה מדובר על גטס 2008 שתי הגרסאות זה כמובן glf. הרכב שנת 08 קרוב למאה אלף ק"מ ,שהבחור החביב רצה עליו 37 (גיליתי לו שזה בעצם המחיר של הרכב ושאין לרכב הזה שוק והם נמכרים מתחת למחירון ולא בגרסאות ליסינג -לפני שהוא מוריד לי את כל הדברים הרגילים ואז באה ההפתעה : "המחיר של לוי יצחק קובע רק איתו אנחנו עובדים והמחיר הוא - שימו לב טוב 46,000)

הוא גם היה נדיב באופן יוצא מן הכלל שהציע לי טרייד אין על הרכב שלי ורצה לזכות אותי ב-3000 - 4000 שקלים תלוי במצב של הרכב. מסתבר שפרייארים לא מתים רק מתחלפים.הודתי לו בנימוס והסברתי שאני מעדיף לדרדר את הרכב לתהום ולא לתת להם את הרכב במחיר שהוא ציין. חיפשתי ביד 2 במשך מספר שבועות אבל בקושי יש רכבים למכירה.בכל מקרה לאחר ההקדמה הארוכה מה המחיר הריאלי לרכב שנת 09 שאני יוכל ללחוץ את אלדן לשחרר תרכב? אם יש רכבים אחרים ,ידניים בלבד אני מציין,חסכוניים,בגודל של הגטס (הגרנדה פונטו נראית לי גדולה מדי)ועדיפות להמנע מרכבים איטלקיים עד כמה שאפשר במסגרת התקציב 40 אלף אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

דווקא הגרנדה כן מומלצת היא יותר חסכונית,הרבה יותר בטוחה מגירסת הGLF שיש לה רק כרית אוויר אחת וללא ABS.

תוכל גם לבדוק את פיגו 206,נוחה, בגירסה הידית אין את התיבה AL4 אבל לדעתי קצת קשה למצוא ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי מוותר על הגטס GLF ולו רק בגלל שהיא לוקה משמעותית מבחינת הבטיחות ונופלת בהרבה מהסופר-מיני המודרניות.

מצטרף להמלצה על הגרנדה פונטו.

הודות למחירונים המגוחכים של פיאט, תזכה בחבילה טובה הרבה יותר ובטוחה הרבה יותר ועם צריכת דלק עדיפה

פורסם

תודה על ההתייחסות. הפונטו לא לטעמי. אם היה לי יותר תקציב הייתי הולך על פאביה שחורה עם גג לבן אבל זה מה יש.

בשיטוט ומעקב ביד 2 לגבי גטס ידנית ראיתי משהו הזוי עד בלתי נתפס. דוגמא אחת שנת 2007- מליסינג דגם הערום,מחירון27,500

המוכר רוצה 33. דוגמא שניה שנת 08 המחירון 37,500 גם אותו דגם ערום שימו לב למחיר המבוקש 46000 לא פחות. עכשיו בדקתי שוב ירד ל-42. מה גורם לאנשים במצב של שוק מת להתעלל בעצמם ולבקש מחירים הזויים כאלה? הרי יונדאי לא נמכרת מעל מחירון בשום מצב. יש טעם בכלל להתקשר ולשמוע "אני מוכר לפי מחירון לוי יצחק" ולא לפי יד 2. מה אתם אומרים?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

המחירון נותן נקודת התייחסות מסויימת לשווי רכבים משומשים.

ביחס למחירון עושים הקונים והמוכרים כל אחד את החשבון שלו.

למה יונדאי לא נמכרת מעל למחירון בשום מצב? הזכות הזו שמורה רק לרכבי יוקרה?

אם היית מוצא עכשיו גטס נוצצת ושמורה מאוד מיד ראשונה שעברה 5,000 ק"מ מ2009 והיו רוצים עליה מעל המחירון? היית מוותר? אני לא הייתי מוותר.

שמעתי על לא מעט מכוניות, גם מאוד ישנות שנמכרו בהרבה, אבל באמת בהרבה מעל המחירון.

למכור רכב ששווה לפי המחירון 12,000 ב17,000 זה המון מעל המחירון

זה שיש הרבה יונדאי ו/או כל רכב אחר בליסינג, לא אומר שאם תהיה מוכן לשלם חצי מחיר, חברות הליסינג ייפלו לרגליך.

הכל עניין של מו"מ. זה נשמע לי קצת לא ריאלי לצפות שבגלל שיונדאי לא נמכרות במחירון כי הן יונדאי אז באופן גורף כולן שוות כמה שנראה לקונה לשלם.

תעשה אתה את החשבון שלך, חברות הליסינג יעשו את החשבון שלהם ותגיעו כל אחד למסקנות שלו

פורסם

ההתייחסות הייתה לגבי מוכרים פרטיים שמצפים למכור רכב שהיה בעברו מליסינג מעל המחירון

פורסם

מישהו מבין חברי הפורום המכובד יודע להסביר לי איך מתבצע הערכת שווי רכב לפי מחירון יד 2? לדוגמא גטס 2007 מליסינג לפי לוי יצחק המחיר הוא 32,100 .לפי יד 2 27,500. גם לגבי 2008 לוי יצחק מדבר על 45,100 כאשר ביד 2 המחיר הוא 37,500

מישהו יודע למה ההפרש מחירים ולפי איזה מחירון מקובל ללכת?

פורסם
מישהו מבין חברי הפורום המכובד יודע להסביר לי איך מתבצע הערכת שווי רכב לפי מחירון יד 2? לדוגמא גטס 2007 מליסינג לפי לוי יצחק המחיר הוא 32,100 .לפי יד 2 27,500. גם לגבי 2008 לוי יצחק מדבר על 45,100 כאשר ביד 2 המחיר הוא 37,500

מישהו יודע למה ההפרש מחירים ולפי איזה מחירון מקובל ללכת?

אני יכול להגיד לך שבאמת אף אחד לא באמת עובד לפי מחירון יד2.

מחירון לוי יצחק הוא המחירון של כל חברות הליסינג ושל מרבית המוכרים הפרטיים.

כאשר חיפשתי רכב, מחירון יד 2 של הדגם שחיפשתי היה גבוה מזה של לוי יצחק.

אנשים שביקשו מחירון יד 2 פשוט נתקעו עם הרכב הרבה זמן ולבסוף הורידו.

הגטס הראשונה שרשמת שווה מחירון לוי יצחק מינוס 15%.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה על התגובה המהירה. פה המצב שונה. המחיר של יד 2 זול יותר מלוי יצחק.

פורסם

יד 2 משקף את מחיר הרכב בשוק(באופן כלשהו).

לוי יצחק כותב את המחירון שלו לבד ואיך שבא לו(יש לחץ מחברות ליסינג ויבואנים ועוד סיבות).

מחירון יד 2 זה בכמה הרכב אמור להיקנות.

מחירון לוי יצחקי-הערכה גסה לגבי שווי הרכב/נקודת פתיחה של מו"מ על הרכישה.

יונדאי גייז קונים במחיר הנמוך מהשתיים כי זה אוטו שלא שווה הרבה :)

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
מישהו מבין חברי הפורום המכובד יודע להסביר לי איך מתבצע הערכת שווי רכב לפי מחירון יד 2?

זמן מה לאחר פרסום מודעה למכירת רכב ביד 2, בעת הסרה יזומה של מפרסם המודעה בעקבות מכירת הרכב או בעת הסרת המודעה ע"י התיישנות. מתבקש המפרסם לגלות לאתר יד 2 באיזה מכיר הוא מכר את הרכב.

אתר יד 2 ישקלל את המחירים ויציג לך את המחיר הממוצע שנמסר לו ע"י מפרסמי המודעות. כך ניתן לקבל הערכה מסויימת שאינה בהכרח משקפת את המציאות {לך תדע איזה מחירים אנשים רשמו ולמה}

המחירון שלפיו כולם עובדים הוא מחירון יצחק לוי.

בגלל שיש הרבה גטס יוצאות ליסינג {ובכלל זה רכב נפוץ} שנמכרות בכל מיני מבצעים מתחת למחיר המחירון {בשל הפחתת ק"מ + ליסינג} ועם אחריות לשנה + תשלומים וכולי. אנשים פרטיים שמנסים למכור רכב מהשנים המקבילות ליוצאות הליסינג נתקלים בקושי למכור את רכבם ולכן נאלצים הרבה מהם למכור את הרכב במחיר קרוב למחיר יוצאות הליסינג.

יונדאי גייז קונים במחיר הנמוך מהשתיים כי זה אוטו שלא שווה הרבה :smile:

תשמע, אתה מבריק שחבל על הזמן. יש לך את זה במצחיק?

פורסם

שבת שלום.

אני יכול לספר לך, הייתה לי גטס, אמנם אוטומטית ומרמת הגימור GLX ולא הצעצוע הבטיחותי GLF,

אז ככה:

רכב אמין מאוד - טיפולים שוטפים (יישור קו), החלפתי מצבר, החלפתי מערכת סטריאו (לא קשור), אבל חוץ מזה בסדר גמור, להחליף מצבר ברכב בן 4 זה הגיוני, טיפולים חייב.

צריכת הדלק בגרסה האוטומטית הפתיעה אותי יחסית לטובה, בסדר, זה לא הצריכה של הקליאו שבנתיים מציגה נתונים טובים ויפים מאוד ביחס לרכב שלא עבר הרצה ועוד לא ממש מכירים אותו מבחינת הנהיגה, אבל זה סביר מאוד.

הבטיחות בGLF היא פשוט זוועתית ואני ממליץ בחום להשקיע מעט יותר כסף ברכב מרמת גימור GLI, GLX או GLS, אני מאמין שבתוספת קטנה, תוכל לרכוש מכלמווביל טרייד אין אקזמפלר שמור מאוד, עם ק"מ סביר ביותר ועם אחריות ומצב טוב וברמת הגימור הגבוהה.

אני לא הייתי ממהר לפסול את האיטלקיות, תשים לב שאחריי הגטס עשיתי צעד די חריג ולא הלכתי כמו כולם על יפנית או קוריאנית אלא על צרפתי, שזה רכב עם הסטיגמות הכי גרועות שיש, בערך כמו איטלקי, ואני סבור שהרכב יראה רמת אמינות גבוהות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...