Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה - האם משתמע שאתה הולך לרכוש ללא נסיעת מבחן?

כך בחשבון שהאנפורמציה שמספקים לך אנשים היא סובייקטיבית ולא אובייקטיבית.

"נאמני הפאביה/ליאון" שוכחים שגם להן הרבה חסרונות (כמו מכונית בסיסית מיושנת - למעט מנוע חדיש יותר).

1. ברור שנסיעת מבחן היא בגדר חובה

2. ציינתי לא פעם שאני חובב VAG. האינפורמציה שלך אובייקטיבית?

3. איך סיאט לאון קשורה כאן לנושא?

4. מעולם לא היה ברשותי רכב מסוג "סקודה" או אפילו בבעלות בן משפחה. אז על איזה נאמנות אתה מדבר?

5. החזקתי ברכב מסוג סיאט לאון 3 וחצי שנים-למה שלא אמליץ עליו? אני לא רואה בכך פסול. ואיך בכלל הלאון קשורה לשרשור הזה?

פסלת הרכב בעבר מבלי לציין עליו ביקורת עניינית ולכן ביקרתי אותך, אל תקח את זה באופן אישי.

6. אתה טועה ומטעה. ציינתי שלרכב 4 כוכבי בטיחות והוא מיושן באופן יחסי. גם אמרתי שהעיצוב לא לטעמי. באותה הודעה ציינתי את האיביזה כרכב יותר מודרני וכבעל 5 כוכבי בטיחות ובנוסף ציינתי גם את החסרונות שלו.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן שאני אעשה נסיעת מבחן.

פשוט במקום לעשות 6 נסיעות עזרתם לי לצמצם.

ואני כמובן מבין שכל מה שנאמר פה הוא בגדר המלצה בלבד.

אך לגבי מה שנאמר פה,דווקא התרשמתי שהביקורת של דניאל היא אובייקטיבית,כך שעל כל מס' יתרונות הוא גם ציין את החסרונות. גם על הרכב שהוא כביכול הציע.

לגבי הסיאט,התרשמתי ממנה,אך הדבר שמפריע לי שהיא יחסית כן? גדולה מידי (באורך בכל אופן.) לרצונותיה של אימי, בהשוואה לפאביה למשל או היאריס.

פורסם

נתוני יצרן:

איביזה 5 דלתות- אורך: 4,034 מ"מ

פאביה - 4,000 מ"מ

יאריס - 3,885 מ"מ

נפח תא מטען:

איביזה - 292 ליטר

פאביה - 315 ליטר

יאריס - 286 ליטר

אפשר להבין שהאיביזה גדולה במעט מהפאביה, ומהיאריס היא ארוכה ב-15 ס"מ בערך.

הדבר מתבטא בתא מטען גדול יותר (לפעמים יש גם חשיבות לצורה בו הוא בנוי) וכנראה גם במרווח הפנים(לא ערכתי השוואה בפועל).

אני מעדיף רכב שהוא יותר פרקטי ומרווח, במקרה שלך יכול להיות שרכב גדול יותר הוא חסרון. באמת תלוי מה מחפשים.

יהיה נחמד אם תעדכן לאחר נסיעות המבחן. בהצלחה!

• תוכן חדש...