Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מאוד: בדוק את מועד העלייה לכביש ותאריך ביצוע הטסט.

כל רכב שיוצא מהבונדד של היבואן עבר מבחן רישוי וכשיר לעלות על הכביש. רכב שיש פער משמעותי בין ביצוע הטסט שלו למועד המכירה עלול להצביע על רכב שעמד בסוכנות.

בתכל'ס אף יבואן לא יתפס לקטנות כאלה. מי שרוכש רכב מתצוגה יודע את זה והמחיר מעט נמוך יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
או קי

אבל איך אוכל לוודא שהיבואן לא מנסה לפעול בניגוד לחוק או לכללי האתיקה?

כשאתה רוכש רכב מהיבואן או מסוכנות של היבואן, הרכב מופיע על הצג מסומן כ"רכב מתצוגה" וכך גם על ההזמנה ולאיש המכירות אין אפשרות למחוק עובדה זו מהמסמך שאתה מקבל לידיך. חובה עליו להודיע לך והקונה חותם שעובדה זו ידועה לו.

דרך אגב ולידיעה - בתנאי מזג האוויר הישראלי, רכב ששהה בסוכנות מצבו החיצוני והפנימי הרבה יותר טוב ושמור מרכב שעמד חשוף לאיתני הטבע במגרש.

חג שמח,

אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס

פורסם

למיטב ידיעתי, עד שהלקוח לא משלם את מלוא המחיר, היבואן לא משחרר מהמכס, ובטח לא מעביר רישוי.

תקן אותי אם אני טועה.

בכל מקרה, מה זה הבונדד של היבואן? ומי אמור להראות לי אותו?

בתודה מראש

פורסם

+1 לתגובה מעליי

לפחות בן אדם אחד מדבר בהיגיון

-היבואן ירשום בהזמנה שהרכב מתצוגה(הוא מחוייב) ויחתים את הלקוח.

-רכב מתצוגה ממש לא עדיף על רכב מבונדד,הרכב בבונדד עומד עם ציפוי לפני פוליש מוגן,הרכב באולם תצוגה נשרט,נדפק ואיך אפשר לשכוח את המצבר שמת עם כל פריקה וטעינה.

-רכב מתצוגה אינו רכב ששוחרר ממכס,רכב ששוחרר ממכס יהיה רכב שקרוב לשנה בארץ.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...