Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוט של מרב"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי ש-natco ציין בפניך , זה הדבר הכי פרקטי שאת יכול לעשות.

ברוך הבא למערכת הביורוקרטית של מדינת ישראל.... אלה הם חיינו :-)

אנשים לפעמים נופלים בין הכסאות, הכל לטובה למרות שזה מרתיח... וזה מעיד על זלזול, חוסר ארגון וחוסר אכפתיות אתה לא תצליח לשנות את העולם.

תהיה שליח של עצמך ליום אחד תסביר להם את הסיפור שלך כל פעם מחדש ותקווה שיאיצו לך את התהליך לאור המצב, אם לא... אז בשיטה הישראלית... לצעוק ולהשתולל

פורסם

שמע, מרב"ד זה עניין שלוקח המון (המון זמן). יש מקום אחד שעושה ת'מבחנים, ועמוס שם כל הזמן (אם יצא לך להגיע, אתה כבר תראה). אתה יכול לכתת רגליך לת"א, אבל אני בספק אם זה יעזור לך. מזכרוני, אתה לא יכול להיכנס בלי זימון. המשך להציק להם בטלפון

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

המעצבן זה שעוד לא שלחו את זה למרב"ד, מה אני ילך למשרד הרישוי ומה? מה בדיוק אני יעשה?

לצעוק עליהם אין בעיה אבל אני מחפש משהו יותר פרקטי, וגם יותר פרקטי מלפנות אליהם בצורה כזאת שאולי עוד שלושה חודשים יקראו לי בכלל למיונים...

אין למי לפנות?!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אם לא שלחו, אז כל מה שיש לך לעשות זה לחכות בשקט / לשבת על הראש של מי שצריך לשלוח

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לשבת בשקט ולחכות...?

שהמשיח יבוא? מה יש לחכות שלושה חודשים משרד הרישוי לא טרח לשלוח את הטופס אז עכשיו פתאום הם ירצו?

פורסם

תפנה למשרד הרישוי ותברר אם הם באמת שלחו. ואם לא- תאיים עליהם בפנייה למבקר של משרד התחבורה.

אבל בהחלט ייתכן שהם יגידו שנשלח, או לחלופין- איבדו את הטופס.

בעיקרון משרד הרישוי ששם מסרת את הטופס מחוייב ליצור עותק מצולם של הטופס שלך למקרה שהוא נאבד לפני שהם מעבירים אותו לאיפה שזה לא יהיה.

אם באמת לא ימצאו תירוץ מוצדק או ימרחו אותך- חכה שימלאו 4 חודשים מהפניה הראשונה (מתי שמסרת לראשונה את הטופס), תברר איפה זה עומד במשרד הרישוי שלך ואם אין משהו- תשלח פקס תלונה (ולא לשכוח פרטים מזהים וכל אמצעי יצירת הקשר איתך) למבקר של משרד הרישוי. אתה תראה מה הם מסוגלים לעשות בעקבות זאת..

אני גם סבלתי מהמרב"ד הזה. בגלל טעות פקידה בתאוריה הטופס נשלח אליהם למרות שלא היה צריך להישלח. אחרי חודשיים ביררתי ואין תשובה וכו'. אחרי 4 חודשים נשבר לי, שלחתי פקס אל המבקר ותוך כשבוע וחצי- שבועיים הוא התקשר אלי אישית והתנצל ואמר שזה לא היה צריך לקרות ושהייתה טעות והורה לי מה לעשות, והתברר שהטופס אבד. הוצאתי טופס חדש, פניתי לפקידה במשרד הרישוי ושם מילאו את כל מה שהיה בצילום של הטופס שאבד (בדיקת עיניים, רופא וכו'). ורק אז המשכתי בלימודי הנהיגה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

טוב אז מילה טובה :)

היום אבא שלי הלך למשרד הרישוי להבין מה קורה והם אמרו לו שהתופס אושר,

ושהם התקשרו אלי ב 26.2 ולא תפסו אותי אז הם החליטו כנראה שזהו נגמרו השיחות שם:p

ולא התקשרו ואבא שלי הביא לי טופס מוחתם ע"י הרופא שאני יכול להתחיל :lol:

תודה לכם על העזרה!

• תוכן חדש...