Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום.

לאחרונה שמתי לב לתופעה בעזיבת הגז במכה לאחר לחיצה ממושכת המנוע רוטט לשניה וכמעט נכבה לרגע, ואז חוזר לסל"ד רגיל בלי לגעת בכלום. בפעמים בודדות אפילו נכבה, אבל ישר מניע בנגיעה. זה קורה בעיקר כשעוצרים אחרי נסיעה ממושכת.

כשלוחצים על הגז ומיד עוזבים זה לא קורה, רק בלחיצה ממושכת ועזיבה.

לפני שבועיים הוחלפה הדיאפרגמה של משאבת התאוצה בגלל נזילת דלק (שנפתרה). אולי זה קשור לעניין?

תודה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום רב !

אין קשר ישיר לדיאפרגמת משאבת התאוצה, אך עלול להיות קשר להרכבה לקויה של הדיאפרגמה ואו הקרבורטור שאני מניח שפורק מהמנוע לשם החלפת הדיאפרגמה.

בברכת חג שמח ומועדים לשמחה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום צביקה.

הקרבורטור פורק מהסעפת צינור דלק ומהכבל גז אבל כל הצינורות נשארו מחוברים במהלך ההחלפה. עכשיו זה לא מטפטף דלק אז כנראה שהחליפו כמו שצריך. יכול להיות שנכנס אויר בגומי הזה בין הקרבורטור לסעפת?

מה יכול לגרום לתופעה הזאת שתיארתי?

תודה רבה!

פורסם

שלום רב !

אם הייתי יודע לאבחן כל תקלה שקיימת ברכב, דרך מסך המחשב, הייתי יושב ליד המחשב 24 שעות ביממה, והייתי מאבחן ומתקן רכבים מהבית , מבלי להתלכלךולהזיע, ומבלי לשלם הוצאות שכ"ד, ארנונה חשמל מים מיסים עירוניים ממשלתיים ועוד, והייתי קונה את פיסבוק ופורש לגמלאות.

מי פירק, מי החליף מבלי לראות את הרכב פיזית ולשחזר און ליין את הפירוק הרכבה, כל ניסיון לנחש יהיה בגדר הימור שבו אחוז הזכייה אפסי?!

בברכה

צביקה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בזה משהו:-) מול המחשב אפשר רק להעלות השערות.

היום הייתי אצל המוסך שהחליף את הדיאפרגמה, והוא גילה שהבעיה היא בחלק שמסומן בעיגול בתמונה. ראינו שנותנים גז הוא מסתובב גם אחרי שמכוונים אותו עם מברג, ובגלל זה הוא יוצא מכיוון כל הזמן. הוא הסביר לי שעם הזמן נוצר סדק וההברגה שלו מתרחבת וגורמת לזה.

התיקון היה לעטוף את ההברגה במעט גומי, לדבריו מחזיק הרבה שנים.

הוא טוען שקיט של שיפוץ לא יעזור כי זה הקרבורטור עצמו שנסדק ומתרחב, והפיתרון הכי יסודי הוא להשיג קרבורטור חדש.

ד"א מוסך נחמד מאד, הוא לא רצה לקחת שקל על העבודה למרות שהייתי שם כמעט שעה.

תמונה0862.jpg

פורסם

שלום רב וחג שמח !

המוסך מ"חרטט" לך וזאת בלשון עדינה.

פנה למכון קרבורטור מקצועי, שבקלות יפתור לך זאת ללא צורך בהחלפת קרבורטור.

בברכת חג שמח.

צביקה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה מחרטט? התקלה לא חוזרת.

בכל אופן, יש המלצה למכון קרבורטורים בצפון?

פורסם

שלום רב !

סדק בקרבורטור,עטיפת הברגה בגומי, פתרוונות לחפש קרבורטור חליפי... להמשיך לחרטט?!

כל הדרכים מובילות לרומא, וגם דרומה , אני מכיר מכון קרבורטור דרומה, בנתניה, מתאים לך, מגיעים אליו לקוחות מרמת הגולן, מתאים לך?!

בברכה

צביקה

פורסם
למה מחרטט? התקלה לא חוזרת.

בכל אופן, יש המלצה למכון קרבורטורים בצפון?

בצפון היה לי נסיון חיובי ב"מגן קרבורטורים" בתל חנן- נשר (אמנם לפני כמה שנים).

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

אין לי שום ידע בזה בכלל, אבל אני רק יכול להמליץ ולשבח את צביקה, שלפני כ-4 שנים ישב לי על הקרבורטור של ה205 הישנה ושיצאתי משם הרכב היה פצצה..

לפעמים הדלק של נסיעה ארוכה עדיף על תיקון יקר במוסך.

Hyundai I20 Inspire 2010

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מפקפק במקצועיתו של צביקה. אם התקלה תחזור, כנראה שאצטרך לפנות יום לנסיעה לנתניה :-)

• תוכן חדש...