Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעשה, זו פרידה מהחורף וסיבוב בכורה [שלי] בפיאט בראבו:

היתה זו תחילתו של בוקר מגוחך

ציפורים פעו באחו, הכבשים רעו באח

ברור היה ששום דבר פרקטי כבר לא יצא מבוקר שישי גשום

על רקע זה החליט א' להתמקד בלא פרקטי: "חיפושי נפט".

אמר ועשה, השכם ב-11 בבוקר הגענו לאיזור אלעד ובית אריה

הלהבה שבקעה מהאדמה הבהירה שמצאנו נפט, שמחנו.

הגדר והשער הנעול רמזו שמישהו הקדים אותנו, המשכנו.

חשבנו על יוזמה חקלאית אבל היה גשום, אז הצטרפנו בינתיים להתיישבות קיימת בבת שלמה.

המקומיים הבינו שאנו עירונים מתוחכמים ואנינים והחליטו להעסיק אותנו בטעימת גבינות. רק כשהתישבנו והמשכנו התבררו תנאי הניצול: אנו משלמים להם ולא להיפך.

לא למדנו לקח ואותו דבר קרה לנו בזכרון יעקב עם בירה.

רק הדלק היה חינם, בכל זאת מחפשי נפט עם אחווה מקצועית. פתאום הגיעה הארה: שילוב אדי הדלק והבירה הבהירו: מצאנו ייעוד, נסגר מעגל: לפני כחודשיים בעודנו מועסקים במגזין לא קוואטרו, בחנו אוטוביאנקי לא אברט לא טורבו ביום ללא גשם.

והיום פיאט לא אברט כן טורבו עם גשם.

אז עקפו אותנו רוכבי אופניים, עכשיו בגשם הם נותרו בבית. אז היה רעש בלי טורבו, עכשיו להיפך, אז היה הגה עם תחושה, עכשיו לא [אולי כי לא נהגתי] החדש גם יותר מרווח.

וכעת לסיכום: בביאנקי הישנה היה כיף ללא רדיו, ללא עצירות יקרות של גבינות ובירה.

בפיאט החדשה נזקקנו לממתיקים המלאכותיים הללו כדי לשפר את החוויה.

בפיאט החדשה גם נתקלנו בגשם. אין לי ספק שאם היינו נוסעים בביאנקי השמש הייתה יוצאת.

נו טוב, החיים קשים.

כדי לכסות הוצאות, אני מנסה למכור רכוש, באמת החיים קשים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=419934

גילוי נאות:הדברים כבר פורסמו על ידי במגזין לא קוואטרו. המגזין נקלע לקשיים כלכליים וכתביו ירדו למחתרת. הם משמשים כיום כשכירי חרב ועט ומתניידים בוואן שחור.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי כלום :shock:

אפשר בעיברית יותר פשוטה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

[פנדוב חברי הנכבד.

כרגיל אני מפיק הנאה רבה מקריאת הגיגיך המוטוריים.

דא עקא,אינני מצליח להבין מדוע בכל שרשור שלך אתה דוחף לנו קישור למודעת מכירת הדגמים שלך.

אני לא רוצה לחשוד כי כל הכתבות פרי עטך הן בסה"כ אצטלא לפרסם שוב ושוב את העובדה שאתה מוכר איטלקיות ננסיות.

אנא,חזור ל[פנדוב הישן והטוב לפני שמלאו לו 30 הודעות. :-P

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

זאת בסך הכל פואטיקה קלאסית,על חיפושו של פנדוב למשמעות עצמית בחיים,תוך כדי סימביוזה חומרית של תלותיינו בהתמכריות,

הבראבו טורבו,היא למעשה חיי הבורגנות המלאים בחפצים וסיבוכים ריגשיים,וקשרים קשורים,בעוד הביאנקי היא החיים הפשוטים והסתומים אשר מסבים הנאה פשוטה,וזאת למעשה המתאפורה המראתית שפנדוב מנסה להעביר.

או במילים אחרות WTF?!?@@!.

Porsche 944 turbo

פורסם

מעניין אם גם שרשור זה יתפח למימדים של קודמו, כ- 15 עמודים (כמדומני) של כלום ושום דבר על הודעת פתיחה הזויה לחלוטין.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כותב פשוט מעולה! כישרון אמיתי! אני מרגיש כמו בקוזמופוליטן. רגע, פספסתי את הנוסחא לשעווה ברגליים?

אם הייתי רוצה לקרוא על "ציפורים פעו באחו, הכבשים רעו באח" הייתי כבר נכנס לפורום "ספרניות בחשיכה" או "שייקספיר להמונים"

ולא, זה לא מצחיק, לא מתחכם ולא ברמה. ושוב פעם לא: לדעתי לא ראוי לפרסם מודעה על בסיס כלום בכדי שבתחתית תופיע פרסומת של סוחר רכב. סליחה, תיווך רכב. סליחה, סוכנות לרכב מיובא פרוויוסלי אואונד. סליחה, חובב רכב בטירוף שמוכן למכור כל דבר שזז. אם אתה סוכן (סמוי) של סמל"ת אז שוב פעם סליחה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

היי

ג'ק ידידי, שמח שנהנית, זו המטרה. באשר לאיטלקיות-יותר נכון מנסה למכור, מאשר מוכר.[יש גם כאלו שלא הבינו שמדובר בדגמים] בכל אופן, תיתפלא לשמוע, אך בכתיבה אני משקיע זמן רב הרבה מעבר לנידרש ל"כיסוי" למודעה.אבל עזוב, יש לך מיאטה .

תיתחדש? מתי מיבחן או כתבה? איך לא הוזמנתי?

נימנימ. הכל הבנתי חוץ מן השורה האחרונה שלך. להיעלב?

אמיר. שרשור זה לא יתפתח ל15 עמודים מסיבה פשוטה. ההודעה בשרשור הראשון היתה קצרה וסתמית.מסוג השרשורים שיוצרים נפח. כתוב שטות ותקבל נפח.

בכל מיקרה אתה מוזמן לבדוק שרשורים נוספים שלי. נסה אתה לכתוב שום דבר כזה. בדוק גם כמה זמן זה לקח לך.אשמח לקרוא.

כניראה אנו חולקים רק חיבה לאיטלקיות. אתה יכול להמשיך הלאה. בהזדמנות ניפגש בשרשור אחר על דורות מנועי לנציה כולל וי4,ווליומקס, כולל טורבו דור ראשון של תמה, דור שני ועד לחמישה צילינדר.

12345

אותך כבר ממש איני מבין, אתה יודע כנראה לכתוב, אך מעדיף להתמקד בפגיעה באחרים. גם אני יכול, כנראה,זה קל, אך איני מבין מה זה נותן לי. אני מעדיף שאחרים יהנו, לכן אני כותב. אשמח לראות כתיבה קצת יותר פוזיטיבית שלך. כבר כתבת? תן לי קישור. את הקטע עם סמלת לא הבנתי, מצטער.

אם לסכם, נפגעתי קלות. אם מאות קוראים והתגובות שליליות, אולי צודקים.חשבתי שיש מספר אנשים שמתענינים במשהו שונה מהאנטנה שנותנים או לא נותנים בסיאט במיבצע, אולי טעיתי. קורה.

פורסם

לדבל'ה שלום,

כפנדה בעל שכבת הגנה מכובדת וחניון פרטי מאחורי הבית הייתי מצפה ממך להפגין עוד טיפת כושר להכיל ביקורת, אז אם נפגעת אני מתנצל. בכל זאת יש מקור לזוזים בתחתית הפוסט שלך.

בכל מקרה אשמח לקרוא עוד פוסטים שלך בהעדר תאורי כבשים באחו (השאר היה לעיניין ) ובהינתן חוסר פרסום בתחתית

(שתבין - אם מישהו מפרסם את הרכב שלו מצידי זה בסדר גמור, אך כשאתה מתחיל להתחרות באוסף של סטף וורטהיימר אז הסרה כירורגית של תמימות המודעה נדרשת כבר ברכב השלישי)

חג שמייייח

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני לא רוצה להישמע בור ועם הארץ אבל כל השפה הגבוהה שאתם מנסים להשתמש בה נראית פשוט פאטתית,יצא לי לא מזמן לעבור קורס פסיכומטרי ואמנם עברתי אותו בציון מאוד גבוה (אחרי חרישה של כמה חודשים טובים ושריפת המון שעות,ואגב אני גם קורא ספרים פה ושם אז אתם מבינים מה אני בא לומר) כך שבשבילי רמת הכתיבה שלכם אמנם יותר גבוהה מזאת שאני רגיל אליה ביום יום אך אכן מובנת בצורה חלקה.

בכל מקרה,יש פה המון בני עשרה שנכנסים לאתר ואני בטוח שלחלקם הגדול(מאוד!) כל הבלבולי מח האלה לא היו ברורים.

נושאים כאלה אתם צריכים לדחוף לאוף טופיק לפי דעתי ולא לנסות לשחק אותה חבורה של פרופסורים.

חג פסח(שני) שמח.

תקחו את דבריי ברוח טובה זה הכי חשוב.

מחכה בקוצר רוח להתראה בפרטי.

• תוכן חדש...