Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש 20-30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ^^

באשכול הקודם לא עזרו לי אז אמרתי נפתח עוד אחד, אבל מה הפעם כן יש לי כיון לאוטו...(בשונה ממקודם)

אז רציתי לשאול איך הפיג'ו 206 גיר אוטומט.

אם יש בה בעיות נפוצות הכוונה שחוזרות על עצמן באותו דגם אצל אנשים שונים...

האם בכלל שווה להביא אחת כזאת... ואם כן איזה שנתון ודגם ואולי אפילו גיר אחר (:

בכול מקרה תודה מראש מקווה שתעזרו לי P:

פורסם

לבדוק טוב את ידית האיתות,החלפתה לא זול ויש נטיה לבעיות,הגיר לא ממש מוצלח AL4.

הפיגו הידנית הרבה יותר עדיפה בעקבות הגיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי הולך על יפאנית, למען השקט הנפשי,

הונדה סיוויק/טויוטה קרולה/סובארו אימפרזה יהיו לך טובות ויתנו לך שקט נפשי,

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני לא חושב שיש לך צורך ברכב משפחתי. אני הייתי ממליץ על סקודה פליסיה, אחלה תמורה לכסף, אותו הדבר 205, 106 ושרייד.

אם אתה רוצה משנים יותר מתקדמות- 306 הדור השני 1.4 ידנית שנת 2000 2001, שוב, אחלה תמורה לכסף אבל קשה למצוא.

206 משנים מתקדמות, כמו שאמרו לך עדיפות לידני.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
אני לא חושב שיש לך צורך ברכב משפחתי. אני הייתי ממליץ על סקודה פליסיה, אחלה תמורה לכסף, אותו הדבר 205, 106 ושרייד.

אם אתה רוצה משנים יותר מתקדמות- 306 הדור השני 1.4 ידנית שנת 2000 2001, שוב, אחלה תמורה לכסף אבל קשה למצוא.

206 משנים מתקדמות, כמו שאמרו לך עדיפות לידני.

יש לו תקציב גדול,

למה הוא צריך ללכת על מכוניות הרבה פחות טובות ויותר ישנות בתקציב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

205,שרייד,פלסיה הרבה מתחת לתקציב שלו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כבעל פג'ו 206 אוטומט לשעבר...תתרחק מהגיר הזה, באמת קח ידנית ואם כבר אז תחפש את ה1.6, בכללי האוטו באמת נוח וכיפי לנהיגה במיוחד למרחקים. יש מספיק אלטרנטיבות יותר טובות ואולי יקרות או זולות אבל פג'ו לוקחת בנוחות שלה הרבה מתחרות בשוק.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
205,שרייד,פלסיה הרבה מתחת לתקציב שלו.

נתתי את הדוגמאות האלה במידה ובא לו להשאיר לעצמו יותר כסף בצד, ליישור קו, תוספות ואחזקה שוטפת.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

בפיג'ו 206 יש רק גיר אוטומטי אחד - AL4. בחלק מהשנתונים יש טיפטרוניק ובחלק אין, אבל זה אותו הגיר בבסיסו.

בניגוד למה שנכתב לך כאן קודם בשרשור, אני יכול להגיד לך שהגירים האלו אכן לא היו אמינים במיוחד בשנתונים הראשונים אך החל מהשנתונים של 2004-2005 והלאה המצב השתפר בצורה משמעותית ואין סיבה לפסול את הרכב על הסף. אני מסכים שהגרסאות הידניות הרבה יותר טובות (ומהנות, וזולות, ואמינות) אבל השד ממש לא נורא.

אופציה נוספת שאתה יכול לבדוק היא פיאט פונטו אוטומטית, אבל כאן שים לב שאתה בוחר רק את הגיר הרציף ולא את הרובוטי הגרוע.

אופציה שלישית היא ללכת על רכבים של זקנים כמו שהציעו לך כאן - אימפרזה, לאנסר, קורולה וכו'. כן, אלו בדיוק הרכבים שמתאימים לבחור צעיר. ומה יקנה שיהיה בן 30 עם שני ילדים? קלנועית?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תחשוב גם לכיוון הונדה ג'אז שנת 2001-2003 הגירסה הידנית.

אוטו מרווח מאוד נוח לשימוש אמין מאוד וחשוב לא פחות צריכת דלק יכולה להגיע בגירסה הידנית 1:17.

החסרון המשמעותי -רכב של אמהות

פורסם

רוב המכוניות שהומלצו נראות מיושנות למדי...

מה אתם אומרים איך טויוטה קורולה שנת 2000? (:

ואם יש לכם עוד רכבים שאתם ממליצים עליהם בתקציב שלי תגידו דגם ושנה תודה (:

פורסם

הטיוטיה קורולה רכב אמין,מנוע לא רע,קצת צפוף מאחור,בכזה תקציב תוכל לקנות רכבי סופר מיני ב 4-5 יותר חדשות ויותר חסכוניות.

אם אין לך צורך ברכב משפחתי עדיף סופר מיני.

• תוכן חדש...