Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור הזה רציני?

ממליץ להסיף גלון של מדלל לכה למיכל הדלק כאשר הוא חצי מלא ולנסוע 150 מייל

הוא טוען שהוא ממליץ ללקוחות שלו לנסות את האפשרות הראשונה קודם ואם לא עוזר- לפרק ולהשרות בנוזל עם אבקת כביסה ללילה. שאלה - כמה לדעתכם מוסך יקח על פירוק והרכבה של ממיר קטליטי? ברשותי איביזה 1999 1.6 AEE

פורסם

אני מציע לך להשרות את הממיר בשתן של פרות למשך יומים ולאחר מכן לשטוף טוב טוב במי-ברז ולרקוד סלסלה עם הממיר ביד.

הצלחה מבוטחת !

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום,

שום ניקוי לא יעזור לך, חבל על הזמן והכסף שלך.

תשים רק מקורי יותר יקר אבל לאורך זמן יותר משתלם מלשים תחליפי שתחליף אותו כל שנה.

אני שמתי תחליפי במאזדה לאנטיס ולאחר שנה שוב החלפתי הפעם למקורי ומאז יש לי שקט.

פורסם

מרק דווקא החזקתי ממך מומחה כך שאני לא מבין את הסרקזם שלך. אם הממיר סתום ולא שבור מבפנים, מאיפה הבטחון שניקוי לא יעזור? אני מבין שמוסכים לא רוצים להתעסק בניקוי ומעדיפים להחליף, לכן שאלתי כמה מסובכת עבודת הפירוק וההרכבה כדי שאת הניקוי אעשה בעצמי.

פורסם

פירוק והרכבה של הממיר הינה עבודה שמצריכה עבודת רתך כלומר חיתוך וריתוך מחדש והרכבת אטמים חדשים לכן אין מה בכלל לדבר על פירוק וניקוי.

תרכיב ממיר תחליפי תוצרת USA שאמור להחזיק כמה שנים טובות במחיר נוח.

אל תיקח ברצינות רבה את הבדיחות שלי.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני מציע לך להשרות את הממיר בשתן של פרות למשך יומים ולאחר מכן לשטוף טוב טוב במי-ברז ולרקוד סלסלה עם הממיר ביד.

הצלחה מבוטחת !

ולהוסיף לתערובת 1 ק"ג של לשלשת ציפורים .... :lol::lol::lol::lol::lol:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רוב הפעמים הכוורת בתוך הממיר נסתמת ומתפרקת, מלאה בג'יפה.

שמעתי על כמה מכונים שמנקים בשיטות כלשהן שהם לא מספרים עליהן אבל לא יודע עד כמה זה נכון ולכמה זמן זה מחזיק.

פורסם

רוב המוכנים שמנקים בעצם מרוקנים אותו ,

ממיר בנוי מכוורת עם חומרים מאוד מאוד רעילים ומסרטנים

בשביל הרכב שלך אין שום טעם להשקיע בממיר מקורי אין הצדקה למחיר

ממיר חלופי אוניברסלי כולל עבודה ניתן להשיג ב 800 ש"ח כך שגם במידה וניתן "לנקות" אותו המחיר עבור

העבודה והפער עבור רכישת חלופי חדש יהיו זניחים ותמיד עדיף חדש

פורסם

אל תזלזל בשתן של פרות. מרצדס משתמשים ב-Urea (שתנן) במערכת AdBlue אשר מפחיתה את פליטת NOx במנועי דיזל.

וברצינות, הממיר הקטליטי מסוכן לפירוק בתנאים ביתיים.

הוא מכיל מתכות יקרות כמו פלטינה, פלדיום ורודיום אבל תהליך המחזור שלהן מבוצע תוך שימוש בחומצה כלורית.

שיטות הניקוי שמראים ב- utube נראות לי מסוכנות.

• תוכן חדש...