Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילוי גז למזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשגרתי בארה"ב פשוט הייתי הולך לחנות וקונה את זה בערך 20 $

לא יודע למה בארץ אין אותם.

ac01-tools.jpg

מאוד יפה ומרשים, אבל למכוניות של היום לא מוסיפים גז לפי רגש או עינית ביקורת, אלא לפי משקל והוראות יצרת :lol::-(

והוספת קרר במכשיר שלך יצור נזק למזגן שלך. :idea:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
מדובר אופל אסטרה 2006 ואני חושש שבUMI י$%#@ במחיר.

אבל, אני לא חאפר ורוצה טיפול כראוי, יש לכם המלצות על מוסך אמין באזור ראשון לציון?

תודה

לאופלים יש מחלה של שרפת סליל האלקטרומגנט. החלפתו לחדש לא צריך לעבור את ה 600-650 ש'ח +מע''מ

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • ספונסר פורום
פורסם

כאשר המדחס לא פועל (יכול להגרם מכמה סיבות) יש להחליף אותו (בד"כ לאחד משופץ).

150 ש"ח לבדיקה זה מחיר סביר על גבול הזול.

לרוב אם תבצע החלפה של המדחס במקום שבו בצעת את הבדיקה לא יגבו ממך עבור הבדיקה.

פורסם

לאחר שחיבר צינורות לוואקום בראדיטור(לאחר שנאמר לו שיש גז,רק שמשום מה המזגן מוציא רק חום, מה שיתברר בדיעבד,שזהו המדחס לא מגיב)הקדים אותו מוסכניק,לרוץ ולהביא מחשב רכב ולחברו לרכב ולראות מה הבעיה(לדעתי.תקנו אותי אם אני טועה,הולכים קודם כל לפיוזים לבדוק אותם)ואמר לי ״שמע המחשב לא מזהה את הרכב מסוג ״סמארט״.ואמר לי בא שניה נלך לחשמלאי ממולו,החשמלאי, אומר לי פתח מכסה מנוע מקדימה..אני אומר לו,אדוני..המדחס לא נכנס לפעולה.הנ״ל סוגר את המכסה,ואומר לי לך לחברה יתקנו לך את זה. הלכתי למוסכניק שלי בשניה הסתכל ראה שיש זרם,ואמר לי החוט של הפלוס התנתק לך מהמדחס.הלחים לי ושיחרר אותי מבסוט עם עלות 150ש"ח.מוסר השכל לא ללכת לחפרים,גם שזה נראת בעיה קטנה.ועדיף קצת להתעניין לפני בקריאת סיבות התקלה, ולהראות להם קצת הבנה בשביל שלא ידחפו לך מחיר בשמים,על כלום.

• ספונסר פורום
פורסם

בגלל זה להבא תבקש ממני המלצה לבעל מקצוע במקום סתם "לבזבז" את הזמן עם ניסיון לאיתור התקלה בשלט רחוק :wink:

שמח לשמוע שהבעיה נפתרה במינימום עלות.

פורסם
בגלל זה להבא תבקש ממני המלצה לבעל מקצוע במקום סתם "לבזבז" את הזמן עם ניסיון לאיתור התקלה בשלט רחוק :wink:

שמח לשמוע שהבעיה נפתרה במינימום עלות.

נכנסתי "רק" למילוי גז.תאמין לי בשאר מקרים יש לי את האנשים שאני עובד איתם בעיניים עצומות.

• תוכן חדש...