Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר לי באחד מראיונות העבודה שייתנו לי יום ניסיון,להתרשם ממני. (ואני מהם כמובן)

במידה ואני מחליט לא להמשיך איתם,האם הם מחוייבים על פי חוק לשלם לי עבור אותו יום ניסיון ?

פורסם

מחוייבים לשלם לך על כל שעה שעבדת.

יכולים לקרוא לזה איך שהם רוצים, נסיון/התנסות/WHATEVER. זה לא חשוב.

שכר מינימום לפחות הם חייבים לשלם.

אם אחרי יום הם מחליטים שלא רוצים אותך יותר - אין בעיה.

אבל להוציא לך תלוש שכר ולשלם לך על היום שעבדת הם חייבים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האם משלמים גם ביטוח לאומי על אותו היום?

זו יכולה להיות אחלה דרך להתחמק מה-100 ש"ח (ככה לפחות היה לפני 5 שנים) החודשיים..

פורסם

איך תוכל לחסוך 100 ש"ח ?

כמה כבר משלם מי שלא עובד לחודש? (וכמה ליום?)

או שאתה חושב שאם יימצא מעסיק שישלם לך ביטוח לאומי על יום אחד, תוכל בזכות זה להתחמק מתשלום על כל החודש כולו. אם זאת כוונתך - שכח מזה. ביטוח לאומי לא כזה פראייר.

פורסם

אתה יכול לעבוד יום בשבוע. משלמים ביטוח לאומי. ועל כן לא תזדקק לשלם על החודש. גם אם המשכורת שלך הייתה 200 שקל.

זה לא אם ביטוח לאומי פראייר או לא. במחשבים צריך להופיע כי שילמת ועבדת. הסכום הוא לא רלוונטי. אחרת ביטוח לאומי יעשה "מינימום" שווה ערך למינימום של שכר מינימום במשרה מלאה. ואז אם עבדת יום עבודה, אתה תישאר חייב

זה לא הגיוני. סטודנטים מרוויחים 400-500 שקל בחודש בתלוש. משלמים 15 שקל ביטוח לאומי ולא צריכים לשלם יותר.

פורסם

אכן זו דרך חוקית לחלוטין ויעילה להפחתת תשלומי ביטוח לאומי.

ברגע שיש לך תלוש משכורת עבור אותו חודש (אפילו אם עבדת 4 שעות והשתכרת 100 שקל ושילמת ביטוח לאומי 4 ש"ח) אתה בביטוח לאומי במעמד "עובד" והם מסתפקים במה שהופחת לך בתלוש.

רק אם לא עבדת בכלל באותו חודש אתה צריך לשלם את הביטוח לאומי במעמד "לא עובד".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לפני כמה שנים התחלתי עבודה ביום האחרון של החודש (סטודנט) ועל אותו חודש לא שילמתי בט"ל בכלל.

סביר שעבדתי שם סביב ה-8 שעות.

מאז אותה עבודה אני עובד רצוף, אז לא היה לי הנסיון, אבל הנחתי שאם על יום אחד של עבודה לא שילמתי בט"ל, אולי מספיקות גם מס' שעות כדי להתחמק מהנושא.

TRONCHO - נכון ללפני 4-5 שנים, מי שלא עובד משלם 130ש"ח לחודש וסטודנטים משלמים 100ש"ח לבט"ל.

• תוכן חדש...