Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות סוזוקי גימיני משנת 2008 ורציתי לדעת כמה דברים:

איך הבטיחות של הרכב? לא מצאתי על זה שום דבר, כמה כוכבי בטיחות יש לו?

האם האוטו חסכוני? (מצד אחד מנוע 1400 מצד שני זה גיפ')

הגיוני שהמחירים שלו הם מעל המחירון? הסתכלתי באתר של סוזוקי והבנתי שלא מוכרים אותו יותר (גם לא מייצרים אותו? מה ההשלכות של זה?)

אשמח לעזרה אם למישהו יש ניסיון עם הרכב לדעת גם מה הוא חושב עליו.

תודה לכולם :)

פורסם

הגימיני הוא אכן מיני ג'יפ.

תצורכת הדלק של הדגם הידני היא +- 1:12 ושל הדגם האוטומט +- 1:10 - 1:11

כמובן תלוי באופן הנהיגה.

כוכב וחצי במבחני ריסוק זו לא הצטיינות של ממש :)

אתה יכול לראות פרטים טכניים על הרכב אתה יכול להסתכל בוואלה קאר (מצטער שאני לא יכול לשים קישור - היוזר שלי לא בירבר מספיק בפורום בשביל זה)

המנוע הוא כמובן 1300 וקצת ולא 1400 כמו שציינת.

אני לא משוכנע שלא מייצרים אותו יותר, מה שאני כן משוכנע זה שנכון לעכשיו לא מייבאים אותו יותר לארץ בגלל תקנות בטיחות של משרד התחבורה.

לפני שאתה קונה אתה צריך להגדיר לעצמך מטרות.

נסיעה בכבישים בין עירוניים היא לא הדבר שהגימיני הכי מצטיין בו (קצת צפוף ,מתאמץ לנסוע ב100 ,מבחינת הרגשה כללית)

בשטח ,למרות גודלו הקטן, במצב סטנדרטי לחלוטין הוא לא מבייש בכלל - גם מול SUV יים גדולים ממנו.

אם משפרים אותו (ושוק השיפורים שלו הוא ענק) הרכב הופך להיות הרכב שלא יעצר ויסע גם במקומות שלגדולים מאוד קשה להתקדם.

שורה תחתונה,

בטיחות - לא משהו

חסכוניות - סבירה (במחיר שלו תשיג חסכוניות יותר)

יכולות כביש - ממוצעות מינוס

יכולות שטח - טובות

שמוליק

פורסם

השיווק של הג׳ימני הופסק ב 2010 בגלל העדר בקרת יציבות. הוא עדיין מיוצר ומשווק בעולם בהצלחה יחסית ומחליף שלו אמור להגיע בשנים הקרובות. כרגע זה לא ממש משפיע עליו כמשומש. מדובר ברכב יחסית מבוקש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...