Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור שאת השוטרים, דווקא אין לנו בעיה שתשבתו - זה לא שאתם עושים משהו מועיל שאתם ON-DUTY. :lol:

בכל מקרה, זה מראה לכם שכל מי שבאמת צריך לדאוג לכם - רופאים/שוטרים/צבא לא באמת יכולים לשבות לקבל את מה שמגיע להם ולעומתם כל מיני אוכלי חינם יודעים איך להחזיק את המדינה בביצים.

זה לא מצחיק בשום צורה שהיא, ויש לי הרבה חוש הומור. אני לא מדבר איתך על זה שבלי זרוע מבצעת למדינה אין קיום אלא על השוטרים אשר נותנים הרבה מעצמם לא בשביל הרבה בחזרה. כל מה שנותנים להם אני מברך את זה - והלוואי ויטיבו עם תנאי השוטרים וישפרו את שכרם בנוסף להחזרת המפקדות לשוטרים. הם עושים תפקיד מבורך מאוד אבל הכי קל לדאוג לך ולמשפחה שלך ולהתלונן על הדו"ח שקיבלת על זה שדיברת בטלפון, על האוטו עם המנוע הגדוש שהורידו מהכביש והתיק הסגור שקיבלת על ג'וינט חשיש אבל כל זה מתגמד לעומת המבצעים המבורכים שהם עושים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שכל עובד במדינת ישראל חייב להיות קשור לוועד כל שהוא אחרת קורה מה שקורה היום, שוק עבדים.

אני מאמין שעובדי הרכבת חברת חשמל והוועדים שלהם צריכים להיעלם מהנוף הישראלי.

אני לא חושב ששני המשפטים סותרים אחד את השני.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני מאמין שכל עובד במדינת ישראל חייב להיות קשור לוועד כל שהוא אחרת קורה מה שקורה היום, שוק עבדים.

אני מאמין שעובדי הרכבת חברת חשמל והוועדים שלהם צריכים להיעלם מהנוף הישראלי.

אני לא חושב ששני המשפטים סותרים אחד את השני.

אני גם בעד שהעובדים יתאגדו, רק שלמעסיק תהיה זכות בלתי מוגבלת לפטר עובדים, ליזום שביתות מגן ולהחתים מראש עובדים על חוזה אישי שבו סעיף האוסר התאגדות. אני בעד שקיפות והוגנות, לא הכנסה של סוס טרויאני לתוך עסק ואז סחיטת הביצים של המעסיק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני גם בעד שהעובדים יתאגדו, רק שלמעסיק תהיה זכות בלתי מוגבלת לפטר עובדים, ליזום שביתות מגן ולהחתים מראש עובדים על חוזה אישי שבו סעיף האוסר התאגדות. אני בעד שקיפות והוגנות, לא הכנסה של סוס טרויאני לתוך עסק ואז סחיטת הביצים של המעסיק.

אין פה סתירה?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אין פה סתירה?

אדרבא, מי שלא חתום על כזה חוזה שיתאגד עד מחר.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אני בהחלט מסכים שקביעות זה משהוא שצריך להיעלם מהעולם, עובד חייב להיות יעיל אחרת הוא צריך ללכת הביתה. נראה שאנו כותבים את אותו דבר רק במילים אחרות.

fiat x1/9

פורסם

לגזור ולשמור: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000736658

נתראה בסיבוב הבא (חברת החשמל? הנמלים? אגד ודן? מורים, רופאים, עובדים סוציאליים?)

פורסם
זה לא מצחיק בשום צורה שהיא, ויש לי הרבה חוש הומור. אני לא מדבר איתך על זה שבלי זרוע מבצעת למדינה אין קיום אלא על השוטרים אשר נותנים הרבה מעצמם לא בשביל הרבה בחזרה. כל מה שנותנים להם אני מברך את זה - והלוואי ויטיבו עם תנאי השוטרים וישפרו את שכרם בנוסף להחזרת המפקדות לשוטרים. הם עושים תפקיד מבורך מאוד אבל הכי קל לדאוג לך ולמשפחה שלך ולהתלונן על הדו"ח שקיבלת על זה שדיברת בטלפון, על האוטו עם המנוע הגדוש שהורידו מהכביש והתיק הסגור שקיבלת על ג'וינט חשיש אבל כל זה מתגמד לעומת המבצעים המבורכים שהם עושים.

איזה ביצועים מבורכים? ראית פעם את האחוז פיענוח של תיקי רצח? משטרת ישראל היא בדיחה גרועה, משטרה של קומבינות ודאגה למקורבים.

ששברו לאחד הניצבים את האדנית בלובי היו יחידות מיוחדת ומז"פ ומה לא. בסוף אלו היו סתם ילדים ששיחקו בכדור.

בפשעים חמורים באמת שמתרחשים כל הזמן - זה לא מעניין אף אחד.

אל תטיף לי מוסר על משטרת ישראל.

צריך משטרה.

צריך לשנות את המשטרה שלנו. שיסננו קצת את הכוח אדם שמכניסים לשם. שיתנו תנאים אטרקטיבים שיבואו גם אנשים שסיימו בגרות ואז נדבר על ה"פעילות המבורכת" שלהם.

עד אז יש לי רק בוז וזלזול כלפי הגוף המגעיל הזה.

פורסם

הכל נכון, אבל ב5800 ש"ח משכורת לשוטר מתחיל (כך פורסם), אין לי גם ציפיות גבוהות. כשמשלמים פחות מהממוצע, מקבלים כוח אדם שהוא פחות מהממוצע. אם היו משלמים 18-20 לחודש (לפני תוספת של 25%) כמו ברכבת, אז זה היה סיפור שונה לגמרי.

פורסם

כמדומני העלו את שכר השוטרים המתחילים ל7000 ש"ח, אבל כסף זה לא הכל בחיים.

מה עם הקפצות, חגים, שבתות, יריקות בפנים וקללות?

הרבה פעמים הפיקוד הבכיר במשטרה לא סופר את השוטר הקטן, ישנם הרבה שוטרים שכמות השעות הנוספות שלהם הייתה יכולה להיות עוד חצי משכורת.

עם וועד עובדים זה לא היה קורה, מה לעשות שמבינים רק כוח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לי נדמה שמדובר על תוספת רק לשוטרים שיצטרפו מהיום והלאה לשורות המשטרה, ולא לשוטרים הקיימים.

כמו כן, אם איני טועה מדובר על תוספת שתתווסף לאט, במדרגות, ומי יודע מתי שכרם באמת יעלה ל 7 בפועל.

(ייתכן שאני טועה, אך אני זוכר שקראתי משהו - שיתקן אותי השוטר כאן אם העייפות הכריעה אותי :wink:)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אבל המצב הזה לא מאתמול. זה ככה כבר הרבה מאוד שנים. אין לאף אדם זכות ללכת ביודעין למסלול קריירה שבו התשלום נמוך ואז להתלונן ולעשות בלאגן מבפנים. השוטר שהיום מתחיל במקצוע הזה ב7000 לחודש, שלא יבוא ויבכה עוד חמש שנים.

פורסם

אולי הוא לא יבכה, אבל אנחנו בוכים כבר היום ;)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אבל המצב הזה לא מאתמול. זה ככה כבר הרבה מאוד שנים. אין לאף אדם זכות ללכת ביודעין למסלול קריירה שבו התשלום נמוך ואז להתלונן ולעשות בלאגן מבפנים. השוטר שהיום מתחיל במקצוע הזה ב7000 לחודש, שלא יבוא ויבכה עוד חמש שנים.

ואם הוא עושה את זה מתוך תחושת שליחות? אז מותר לדפוק אותו?

תנסה ליישם את המשפט שלך לגבי הרופאים, זה בדיוק אותו הדבר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
ואם הוא עושה את זה מתוך תחושת שליחות? אז מותר לדפוק אותו?

תנסה ליישם את המשפט שלך לגבי הרופאים, זה בדיוק אותו הדבר.

זה בדיוק מה שאמרתי לגבי הרופאים בזמנו. מה שהם עושים זה לא פחות מסחיטה, ועל אחת כמה וכמה נבזית מחאת המתמחים שידעו בדיוק לאן הם הולכים כשהתחילו ללמוד רק שנים ספורות לפני כן. מה שהמתמחים עשו נע בין אופרטוניזם לבין רמאות פרופר. כל זה ללא שום קשר אם התנאים שלהם טובים או מוצדקים; אולי כן, אולי לא. מה שבטוח הוא שהתנאים היו מספיק טובים בשביל שהם ילמדו את המקצוע, כך שאם יש להם טענות, שיבואו איתן לעצמם.

• תוכן חדש...