Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהכריזו אתמול על שביתה ברכבת היום וועד העובדים "מתחייב" לשקט ל3.5 שנים הבאות.

http://news.walla.co.il/?w=/90/2520196

אחרי שקראתי את הפסקה הזו, שכתובה בנונשלנטיות שכזו, הייתי בשוק.

בנוסף יקבלו העובדים מענק חתימה של 40 אלף שקל כל אחד והעלאת שכר של 25%. העובדים מצידם התחייבו שלא להשבית את הרכבת במשך שלוש שנים וחצי. 140 עובדי הקופות ברכבת ייקלטו בחוזה קיבוצי להעסקה ישירה ברכבת, ובין העובדים וההנהלה ייחתם הסכם קיבוצי חדש, שתוקפו שמונה שנים. התחזוקה של מרבית הקרונות תישאר אמנם בידי העובדים, אך הם הסכימו לרפורמה מקיפה בתחזוקת הציוד הנייד, הכוללת הפעלה של המוסכים במשך 24 שעות והצבת מפקחים מטעם ההנהלה. העובדים שפוטרו או הושעו ביום ראשון מעבודתם יחזרו לעבודה סדירה.

מענק חתימה של 40K ותוספת שכר של 25 אחוז, איפה נראה דבר כזה?:shock:

ועוד אחרי שת'כלס לא השיגו שם שינוי משמעותי בהתנהלות הבזיונית של הרקבת.

איפה ההבטחות של ששר התחבורה לסגור את הרכבת?

כמו כן אני מבטיח לכם ש3.5 שנים בלי שביתה לא יהיו פה.

בקיצור, איפה מגישים קורות חיים לרכבת?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא מכיר את המונופולים? :)

חברת חשמל,

חברת כימיקלים לישראל,

רכבת ישראל, נעים להכיר :wink:

יש עוד המון, זו בעייה.

המדינה לא באמת נמצאת בעמדת מיקוח מולם,

ברגע שהם הגיעו למצב שהם מאיימים בשביתה כוללת - ונראים רציניים מספיק,

המדינה תגיש להם על מגש של כסף כל מה שהם רוצים...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ועוד העובדים החוצפנים האלה אומרים שהם לא השיגו שום דבר בהסכם הזה ושהם יצאו מופסדים.

אין להם בושה. אני פשוט רותח מזעם עליהם.

הרופאים שבתו תקופה ארוכה בצורה אלגנטית יחסית והשיגו הרבה פחות מהרקבת אבל לפחות הם לא המאיסו את הציבור עליהם.

עובדי הרקבת עשו מאבק אלים וכוחני, החל מתקיפת המנכ"ל, עצירת רכבות ולקיחת הנוסעים בהן בני ערובה, חסימת כבישים והפגנות אלימות וכלה בביזוי בית המשפט ואי ציות לצו של בית המשפט.

במדינה מתוקנת הם מזמן היו נרקבים בכלא ואילו פה הם מקבלים מתנות ובסוף עוד בוכים על זה.

משרד התחבורה היה כאן פשוט בובה על חוט.

אני במקום שר התחבורה פשוט מפרק את הרקבת, שולח את כל העובדים הבייתה עם פיצויים, הרקבת לא היתה עובדת חצי שנה שבה היו מכשירים עובדים חדשים ונורמלים ואז אולי היינו יכולים לקרוא לרקבת רכבת.

אני באופן אישי הייתי מוכן לסבול חצי שנה ללא רכבת ושהרכבת תהפוך לחברה נורמלית שבטחון הנוסעים שלה עומד בראש מעייניה ולא איך לא לעשות כלום כל היום, להתנהג באלימות, לקבל מתנות ומענקים ובסוף עוד לבכות.

מעניין מה היה קורה אם אני הייתי שובת בצורה אלימה ומחזיק את המדינה בביצים? האם אני הייתי מקבל מענק 40 אלף ש"ח, תוספת לשכר של עד 30%, הבטחה שלא יפטרו אותי עד 2030, ועוד הטבות או שהיו מגלגלים אותי מכל המדרגות ישר ללשכת התעסוקה?

תנחשו לבד...

פורסם

אייל, אתה שוטר?

כי בדיוק חשבתי על המשטרה והעובדה שחוץ מ"נשות השוטרים" (שגם ניסו לפרק) אין שום כלי מחאה לשוטרים הנטחנים.

תקווה שכיבוי האש יעבור למשרד לבטחון פנים, להם יש וועד חזק שיקבע תקדים ויתן גם לכם אפשרות לוועד.

פורסם

אני דווקא רואה את הדברים אחרת. הרי את התוספות והמענקים הבטיחו להם גם קודם והם בכל זאת שבתו. כאן הועד מכר את העובדים ואת נשמתו כדי להחזיר את המופרעת וחבריה שפוטרו/הושעו לעבודה והסכימו הן להקמת חברה בבעלות שרובה פרטית והן למיקור חוץ של אחזקת הקרונות.

אישית הייתי מעדיף לספוג נזקי שביתה בנמלים וברכבות לכמה ימים ואפילו שבועות כדי לשים סוף אחת ולתמיד להתנהלות המאפיונרית שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל הרעש הזה עם השבתות וכו בסוף היה מדובר בכסף וזה היה שקוף מהתחלה.

בסופו של דבר כולם קיבלו מה שהם רצו, עשו מלא בלאגן וקיבל 25% תוספת בשכר :shock:

הלוואי עליי

פורסם

ו40 אלף מענק חד פעמי.

זה סכום עצום של כסף להמון עובדים, מאיזה תקציב זה יצא?

פורסם
אייל, אתה שוטר?

כי בדיוק חשבתי על המשטרה והעובדה שחוץ מ"נשות השוטרים" (שגם ניסו לפרק) אין שום כלי מחאה לשוטרים הנטחנים.

תקווה שכיבוי האש יעבור למשרד לבטחון פנים, להם יש וועד חזק שיקבע תקדים ויתן גם לכם אפשרות לוועד.

אכן כן.

לשוטרים בארץ אסור לשבות ואסור להתאגד ולכן אין להם כוח מול הרשויות שמבינות כנראה רק כוח (כפי שניתן לראות מהאירועים האחרונים) ולכן אף אחד לא שם עליהם ולא אכפת להם שהמשטרה שלנו היא משטרה חלשה (אולי למעשה זה מאוד נוח להם שזהו המצב).

אני מציע לעשות סקר בין אזרחי המדינה ולשאול אותם את מי הם שונאים יותר, את השוטרים או את עובדי הרכבת.

בעבר הייתי יודע את התשובה בוודאות, היום אני כבר לא בטוח...

פורסם

אני מציע לעשות סקר בין אזרחי המדינה ולשאול אותם את מי הם שונאים יותר, את השוטרים או את עובדי הרכבת.

אני לא חושב שיש הרבה ששונאים את השוטרים. נכון שאתם מציקים לנו כשאתם נתקלים בנו ונכון שאתם לא סופרים אותנו כשפוגעים בנו אבל בסך הכל רק מיעוט מקרב השוטרים באמת מציק על מנת להציק ובסך הכל אתם שומרים על חיינו.

פורסם
ו40 אלף מענק חד פעמי.

זה סכום עצום של כסף להמון עובדים, מאיזה תקציב זה יצא?

2013 היא שנה חדשה, ואיתה תקציב ממשלה חדש :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אכן כן.

לשוטרים בארץ אסור לשבות ואסור להתאגד ולכן אין להם כוח מול הרשויות שמבינות כנראה רק כוח (כפי שניתן לראות מהאירועים האחרונים) ולכן אף אחד לא שם עליהם ולא אכפת להם שהמשטרה שלנו היא משטרה חלשה (אולי למעשה זה מאוד נוח להם שזהו המצב).

ברור שאת השוטרים, דווקא אין לנו בעיה שתשבתו - זה לא שאתם עושים משהו מועיל שאתם ON-DUTY. :lol:

בכל מקרה, זה מראה לכם שכל מי שבאמת צריך לדאוג לכם - רופאים/שוטרים/צבא לא באמת יכולים לשבות לקבל את מה שמגיע להם ולעומתם כל מיני אוכלי חינם יודעים איך להחזיק את המדינה בביצים.

פורסם

למרות שוועד העובדים המכוער והאלים הזה דוחה אותי, אני חושב שאתם מפספסים משהו חשוב מאוד:

השר תכנן להעביר את פעולת האחזקה של הקרונות לחברה חיצונית, בלי מכרז בלי פיקוח בלי כלום. לבצע הפרטה של מערך הרכבות ולעשות את זה נכון הם שני דברים שונים לגמרי.

אגב, ההסכם לא לפטר עד 2030, הוא הסכם לא לפיטורים על סמך "התייעלות", אבל עובד גרוע עדיין יכול להיות מפוטר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אגב, ההסכם לא לפטר עד 2030, הוא הסכם לא לפיטורים על סמך "התייעלות", אבל עובד גרוע עדיין יכול להיות מפוטר.

ברור. ממש כמו היום.

אם עובד שמאיים על הבוס שלו ומנסה לדרוס אותו לא מפוטר אז מי כן?

פורסם
למרות שוועד העובדים המכוער והאלים הזה דוחה אותי, אני חושב שאתם מפספסים משהו חשוב מאוד:

השר תכנן להעביר את פעולת האחזקה של הקרונות לחברה חיצונית, בלי מכרז בלי פיקוח בלי כלום. לבצע הפרטה של מערך הרכבות ולעשות את זה נכון הם שני דברים שונים לגמרי.

אני לא זוכר שעובדי הרכבת התקבלו לעבודה על סמך מכרז. כנראה שגם לא לפי השכלה או כישורים. כולנו יודעים טוב מאוד מי הם העובדים שם ולמה הם עובדים שם. אל תשכח שה"הפרטה" עליה אתה מדבר היא בסך הכל רכישת תחזוקה לקרונות מהיצרן לצד הקרונות עצמם, בקושי שינוי סדרי עולם או משהו שצריך לעניין את הציבור.

מדובר בסך הכל בדיל שפל מארץ הדילים השפלים, שבו גם עיני וגם כץ יכולים לטעון לניצחון, ורק הציבור והמינהל התקין מפסידים. שניהם עומדים בפני בחירות ושניהם לא רצו לפוצץ את המצב עכשיו, ואנחנו נשלם כל שקל ושקל. בכייה לדורות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...