Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניטש, אני מתפלא עליך...

אכן, קראטה קיד.

רק מה, לא זוכר אם הקטע הזה הופיע גם בחדש (רימייק עם ג'קי צ'ן והילד של וויל סמית'). פאדיחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה אתה דפוק? למה בחורות עטות עליך כמו נשרים על נבלה?

ברצינות, למדתי שעם חופרים, הדרך היחידה שזה יעבוד זה לחפור להם יותר.

תציע לה להיפגש איתך, תעשה אותה עד שהיא לא תוכל ללכת, ואז זרוק לה שטר של 100 שקל על המיטה ותלך.

הצלחה מובטחת.

וואו, זה רעיון טוב. :twisted:

במקומך הייתי מנתק קשר בכל צורה שהיא. שתחפור, במילא יש לך אפליקציה שמסננת אותה, לא?

אני מניח שהיא כזאת שמחפשת צומת לב, וכשאתה עונה לה "זה לא יילך, די מספיק מאמי" זה כנראה עושה לה טוב.

מעכשיו, אל תענה ואל תגיב לשום מסר ממנה. לא לשיחות, לא אסמסים, לא וואטספ - כלום. נאדה. גרונישט.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

קצת קיצוני.

תפרסם את הנייד שלה בשרשור הזה, יש פה מספיק רווקים מעוניינים שיקחו אותה ממך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
קצת קיצוני.

תפרסם את הנייד שלה בשרשור הזה, יש פה מספיק רווקים מעוניינים שיקחו אותה ממך.

גם אני קיבלתי את הוייב בשרשור.

אני דווקא אתן לך עצה קצת שונה. היה לי מקרה לא כ"כ שונה משלך, לא ידעתי ממש מה לעשות. חפירות אין סוף וטלפונים והודעות ואי הבנה למילים "עזבי אותי, לא רוצה איתך קשר" חבר אמר לי שאני אשמור על הקשר רק כדי לשכב איתה והקשבתי, בתיכון חרמנים חבל על הזמן, אמרתי יאללה נלך על זה. הצעתי לה את זה בצורה הכי מגעילה, רק סקס וללכת או כמו שאריק ברמן אמר: "לא מקפיץ אותך הביתה כאן למטה, בפינה יש תחנה". הייתי בטוח שהיא תיתן לי חתיכת סטירה ותשלח אותי לדרכי אבל, הסכימה. הייתי נורא תמים לא ידעתי שיש דברים כאלה בכלל.

אחרי תקופה הכרתי מישהי רצינית ואמרתי לה שאנחנו צריכים לחתוך כי זה לא בריא ועוד 1000 דברים ששמעתי בסרטים, פתאום היא אמרה בסדר כאילו כלום. השתגעתי. ידעתי שמשהו פה מאוד חשוד ואז הבנתי שהיא הלכה וסיפרה לחברה הכי טובה שלה כל מיני דברים מזעזעים עליי שאני לא ירשום אותם בשניה ששמעתי תפסתי אותה ואמרתי לה שתפסיק לשקר והיא ברוב טיפשותה הודתה שהיא משקרת וכמובן שזה היה מוקלט (באיכות חרא אבל היא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר) ויצאתי מזה על חוט השערה. לאחר מכן הבנתי שהיא עוד חשבה ללכת לכל מיני אירגונים באמת שזה גורם לי לחלחלה רק לרשום את זה.

LONG STORY SHORT, תיזהר. כל הבנות האלה יכולות עוד להגיד שאנסת, הכת וה' יודע איזה דברים מזעזעים הן ימציאו בשביל תשומת לב.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
גם אני קיבלתי את הוייב בשרשור.

אני דווקא אתן לך עצה קצת שונה. היה לי מקרה לא כ"כ שונה משלך, לא ידעתי ממש מה לעשות. חפירות אין סוף וטלפונים והודעות ואי הבנה למילים "עזבי אותי, לא רוצה איתך קשר" חבר אמר לי שאני אשמור על הקשר רק כדי לשכב איתה והקשבתי, בתיכון חרמנים חבל על הזמן, אמרתי יאללה נלך על זה. הצעתי לה את זה בצורה הכי מגעילה, רק סקס וללכת או כמו שאריק ברמן אמר: "לא מקפיץ אותך הביתה כאן למטה, בפינה יש תחנה". הייתי בטוח שהיא תיתן לי חתיכת סטירה ותשלח אותי לדרכי אבל, הסכימה. הייתי נורא תמים לא ידעתי שיש דברים כאלה בכלל.

אחרי תקופה הכרתי מישהי רצינית ואמרתי לה שאנחנו צריכים לחתוך כי זה לא בריא ועוד 1000 דברים ששמעתי בסרטים, פתאום היא אמרה בסדר כאילו כלום. השתגעתי. ידעתי שמשהו פה מאוד חשוד ואז הבנתי שהיא הלכה וסיפרה לחברה הכי טובה שלה כל מיני דברים מזעזעים עליי שאני לא ירשום אותם בשניה ששמעתי תפסתי אותה ואמרתי לה שתפסיק לשקר והיא ברוב טיפשותה הודתה שהיא משקרת וכמובן שזה היה מוקלט (באיכות חרא אבל היא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר) ויצאתי מזה על חוט השערה. לאחר מכן הבנתי שהיא עוד חשבה ללכת לכל מיני אירגונים באמת שזה גורם לי לחלחלה רק לרשום את זה.

LONG STORY SHORT, תיזהר. כל הבנות האלה יכולות עוד להגיד שאנסת, הכת וה' יודע איזה דברים מזעזעים הן ימציאו בשביל תשומת לב.

50254_170086964986_8201943_n.jpg

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
ניטש, אני מתפלא עליך...

אכן, קראטה קיד.

רק מה, לא זוכר אם הקטע הזה הופיע גם בחדש (רימייק עם ג'קי צ'ן והילד של וויל סמית'). פאדיחה.

http://youtube.com/watch?v=fDqCNepnk5w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חבר?!? חברה :)

אם הוא יעשה את האורגיה עם עוד חברה אתה תראה פה שרשור חדש:

״האקס שלי לא מפסיק להתקשר, עצות?״

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הייתי לי חברה כזו. לפני כ 8 שנים.

חפרה תקופה ארוכה. גם כאשר הייתי כבר במערכת יחסים חדשה.

לבסוף. שיחה טלפון לאבא שלה, עם הסבר *"עדין" שיבקש מהבת שלו שלא תצור איתי קשר.

* הסבר שכלל איומים ועוד. ושתפסיק להתקשר למשפחה שלי. ולחברים שלי. ואליי .

עבד מצויין!

במידה וזה לא עובד.

תבקש מחבר טוב. שיפגוש אותה. ויסביר לה שהיא חמודה. אבל הוא היא מפריעה. ושכדי שתפסיק. אחרת לא יהיה יפה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...