Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרה - פיז'ו 504 סכמת חשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 504 שנת יצור 1980,

נוצר קצר במערכת החשמל , הותכו שני חוטים ונייתי רוצה להבין מה מקורם ולמה משמשים.

כמובן שהמצבר נותק ולא יחובר עד לפתרון הבעיה.

אשמח לעזרה בצורת סכמה או ספר רכב.

תודה לעוזרים

איציק

0542325104

פורסם

לאן החוטים היו מחוברים? עליך לוודא את סיבת הקצר,בכל אופן אחרי שתחליפם עליך להפריד את שאר החוטים כדי לוודא שאין חוטים מותכים נוספים ואחר כך תעטוף את החוטים בחזרה.ממליץ על השתלת נתיכים נוספים כהגנה.

אריק

פורסם
שמעת פעם על גוגל...?

http://www.504.org/technic_GB.htm

עכשיו כאשר נחשפתי לגוגל בזכותך החיים ממש נראים מדהימים, תודה רבה.

וברצינות, כמובן שמצאתי את הסכמה הזו,

אני מחפש משהו יותר מפורט , בצבעים אולי,

הבעיה שכל מחבר שנוגעים בו מתפורר (פלסטיקים באיכות ירודה ) , כמו כן בקופסת נתיכים.

האם ניתן להחליפם ?

במה ?

אולי בספר היינס יש מידע רב יותר,

אם למישהו יש אשמח לרכוש.

תודה מראש

פורסם
עכשיו כאשר נחשפתי לגוגל בזכותך החיים ממש נראים מדהימים, תודה רבה.

שמח שעזרתי

וברצינות, כמובן שמצאתי את הסכמה הזו,

אני מחפש משהו יותר מפורט , בצבעים אולי, יעזור מאד אם תגלה לנו שאתה רוצה משהו יותר מפורט

הבעיה שכל מחבר שנוגעים בו מתפורר (פלסטיקים באיכות ירודה ) , כמו כן בקופסת נתיכים.

האם ניתן להחליפם ?

תודה מראש

1. ניתן להחליף הכל ולפי מה שאתה מספר - מומלץ במיקרה שלך. יהיה חבל להשקיע ברכב ולאחר מכן להסתכן לא עלינו בשריפה.

2. סכימת חשמל צבעונית אין כי פשוט לא הייתה אף פעם. כאשר אני הייתי במצב דומה, הדפסתי לי בשחור לבן את הסכימה באיכות טובה, קניתי ערכת טושים/מרקרים צבעוניים דקים ועברתי ידנית על כל קו בצבע אחר.

3. הייתי מפרק הכל, ואת כל ה"מרכזים" למיניהם (קופסאות נתיכים, מפסקים, מרכזיות וכו') לוקח איתי אל ספק של מוצרי חשמל לרכב ורוכש הכל חדש תואם, כמו גם קופסא של מחברים, סופיות, חוטי חשמל רלוונטיים, בידוד מתכווץ, צבת סופיות איכותי ועוד. אין כיף גדול יותר מלעשות לבד צמות חשמל ובכלל דברים ברכב, במו ידיך. קח איתך את סכימת החשמל כמובן.

4. בהצלחה ונשמח אם תחזור לעדכן.

פורסם

תודה רבה ירחמיאל .

האם ניתן למצוא גם תקעים / מחברים כפי שהיו במקור ?

או שפשוט להחליף למה שיש ?

היכן יש ספק או חנות מומלצת לאביזרים אלו (אני מאזור המרכז) ?

ושוב תודה

פורסם

אם אתה פנאטי בנושא המקוריות - אני לא יודע היכן למצוא.

אני חושב שכדאי להחליף למשהו מודרני ועכשווי - את צמות החשמל בין כך ובין כך לא רואים ויזואלית.

חנות ראשונה שעולה לי בראש בנושא חיווט היא תבאור (או תב-אור?) ברחוב טברסקי, ת"א. אני בטוח שיש כאן עוד חבר'ה שיוכלו להמליץ על חנויות בתחום.

• תוכן חדש...