Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי משהו מאמריקה שהחלק החשמלי העיקרי שלו זה משאבה.

עכשיו באתי לחבר את זה בעזרת אחד המתאמים שיש לי לתקעים אמריקאים אבל אז ראיתי שהתקע הוא אסימטרי, כשאחת השיניים שמנה יותר מהשניה.

85NfW.png

עכשיו עולות 2 שאלות:

• איפה אני מוצא מתאם מתאים?
  • האם יספיק לי מתאם פשוט? או שאני צריך איזשהו טרנספורמטור?

תמונה של המשאבה והנתונים שלה:

aJt4a.jpg

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אתה צריך גם טרנספורמטור, המכשיר עובד על 110V בלבד ואתה צריך 220V+מתאם שקע שכנראה כבר יהיה בטרנספורמטור, התדירות שונה אבל לא ישפיע על משאבה, רצוי שהטרנספורמטור ידע להמיר תדירות אבל לא חובה (50HZ)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אם הבנתי נכון, תקע ישראלי זכר לא עולה יותר מ-5 ש"ח...:lol:

מה הבעייה להחליף?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

1. הפריט מסומן 110V 60Hz. חיבור ישיר (גם עם מתאם פיזי) יגרום לו להצלות מיידית. יש פריטים שבהם גם שנאי לא יהיה מספקב בשל התדר השונה (50 לעומת 60 הרץ).

2. כנראה שהפין הרחב הוא ה"אפס" בחיבור אמריקאי מקוטב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה עשרות ש"ח. אני מבין שיש שם בפנים מנוע, אם כן הוא עלול לסבול גם מהתדר ולא רק מהמתח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה עשרות שקלים בודדים.

ההספק של המכשיר שלך מאוד צנוע, 4.5W, אז כל שנאי הכי פשוט יעשה את העבודה.

שים לב שהספיקה של המשאבה תהיה ב17% יותר נמוכה מהספיקה הנומינלית שלה והיא עלולה להתחמם יותר מהרגיל.

זה בגלל שהיא מיועדת ל 60 הרץ ואתה מפעיל אותה ב 50 הרץ ולכן היא תסתובב ב 5/6 מהמהירות הנומינלית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אז לא הבנתי נכון. קורה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מהמר שזה חלק לאקווריום

אם כן אז תפרט קצת על המוצר אולי יהיה קל יותר לעזור לך

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...