Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

גיסי מאוד מתעניין בלקנות קרקע חקלאית ולבנות עליה את ביתו.

כמו שנאמר בשישור הנ"ל לגבי עלות הבניה,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=416833&highlight=%D7%A7%D7%A8%D7%A7%D7%A2

לא נתייחס לזה כרגע

אלה נשאל מה דעתכם על העניין.

כדאי כלכלית?

אין לו כסף נזיל,מדובר על הלוואה של כל הסכום.

האם לדעתכם בעתיד הקרוב תופשר הקרקע ויהיה ניתן לבנות?

האם לדעתכם יש כאן אפשרות לעשות את עיסקת חייכם? או אולי את ביזבוז הכסף הגדול של חייכם?

מישהו קנה אדמה חקלאית איפשהו בארץ ויכול לתת טיפים \ אזהרות \ ייעוץ?

כמו תמיד,

אשמח להחכים.

http://www.wiseads.co.il/yesh/?source=google&gclid=CODj3vnO8q4CFcZc3wod3kebLQ

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע,

אנ'לא מבין בתחום כל כך, אבל ההיגיון שלי אומר, שלקחת הלוואה על סכום כזה, מתוך תקווה שאולי, מתישהו, בעתיד, הקרקע תשנה יעוד ואז ההשקעה תשתלם, זה לא צעד חכם במיוחד. מילא היית אומר שיש לו את הסכום "נזיל" בחשבון. אבל לקחת הלוואה ולשחק ב"נדמה לי" זה מסוכן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

דעתי:

כדי לעשות כסף מקניית קרקע חקלאית, אתה חייב להיות עם מידע פנים על איזו קרקע עומדת להיות מופשרת בקרוב, או חמור מכך, בעל יכולת להשפיע על איזו קרקע תופשר. לחילופין, אתה יכול למכור אותה הלאה (ברווח) לחולמים ותמימים.

בטח יש אנשים שסתם שיחק להם מזלם והקרקע החקלאית שקנו, הופשרה. מכיוון שלי אין מזל, אני מתרחק מ"השקעות" מסוג זה.

:turn-l:
פורסם

בוא נגיד שמישהו עושה עליו כבר עכשיו סיבוב, ומוכר לו בפי שתיים ממה שהוא קנה,

אופציה לקרקע עתידית שאולי תופשר, ואם כן, אף אחד לא יודע מתי, ועל התענוג הזה

הוא ישלם כל חודש כהחזר על ההלוואה.

בקיצור, זה כרטיס פיס שעולה 109 אלף...

פורסם

אני פשוט לא מבין את ההזייה הזו שאנשים חיים בה, נראה לכם ב-א-מ-ת, שאם הקרקע מתוכננת להיות מופשרת ב20 שנה הקרובות, מישהו הולך למכור לכם כעת זכויות בקרקע ששוויה מיליונים תמורת נזיד עדשים?!

כמו שנאמר כאן, המצב היחיד שהייתי משקיע בדבר כזה זה היה לו היה לי יכולת מראש להפשיר בעצמי את הקרקע בוודאות, וגם אז צריך לעשות הערכת סיכונים ולוודא שמשלמים מחיר מתאים לסיכונים הכרוכים.

אבי

פורסם

כל מה שגיסך צריך לעשות זה לוודא שבעלים נוסף בקרקע הוא אריאל שרון למשל, או איזה ח"כ אחר או מישהו שיש לו השפעה - ואז כמובן שהקרקע תופשר ומהר.

הסיכוי שהקרקע תופשר ב-20 שנה הקרובות הוא קלוש. שיסתכל מה התוכנית לקרקע הזאת.

מצד שני, הוא יכול לגדל עליה כל מיני דברים :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

באותו עניין, אני מכיר כמה אנשים שהיתה להם קרקע חקלאית, ובמשך שנים הם ניסו כל דרך להפשיר אותה.

בסוף הם התייאשו, והציעו אותה למכירה. בא אח של מישהו, שהיה שר הפנים, שילם להם כמה גרושים,

וזה באמת היה גרושים, ותוך שבועיים התחילה לרוץ הפשרה של הקרקע. כמובן שתוך זמן קצר היא הופשרה,

והם עשו על זה מליונים. ואם זה לא היה הוא, עוד מאה שנה לא היו מפשירים את הקרקע.

רק שתבין איך זה הולך כאן בארץ...

פורסם

וכאשר הקרקע סוף סוף תופשר יתחילו ליפול עליו עלויות עצומות - כל מיני הוצאות פיתוח, היטלים ומיסים למיניהם, שעלולים לנחות עליו בדיוק כאשר הסכום הדרוש אינו מצוי בידו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

+ לכל מה שנאמר ותוספת קטנה.

השטח שהוא קונה זה שטח "ברוטו", כשהקרקע תופשר אחרי 223948 שנה הרשויות לוקחות מהקרקע הפרטית שלו שטח לתשתיות ציבוריות (כבישים, בתי ספר וכו') ומשאירים אותו עם מספיק שטח למלונה של הכלב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש שלטים ופרסומים על קרקע חקלאית ״שמיועדת להפשרה״ ב 89k. הקרקע נמצאת בין פרדס חנה למחנה 80.

הקרקע הזאת תפשיר במקביל להשקת האייפון 150S. :roll:

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אחרי שכולם כתבו את מה שכתבו

אפשר גם לעשות כסף מקרקע חקלאית.

רק כדי לא להפסיד את המכנסיים , צריך שני דברים

זמן כסף וידע

ומעל הכל מיקום .

אין דין קרקע שגובלת כבר היום בבניה כדין קרקע שממנה לא רואים אפילו במשקפת בית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה מתכונן לסדר פסח - סופר את המכות כמו חז"ל עם אינפלציה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין דין קרקע שגובלת כבר היום בבניה כדין קרקע שממנה לא רואים אפילו במשקפת בית

ואני מניח שקרקע כזו לא תעלה 109K...

מה גם שבלי קשר, סמוך על בעלי העניין, אם הם ירצו, הריבוע שלך ועוד כמה אנשים שלא מקושרים,

תשאר חקלאית, והשאר יופשר וכד'.

אני מניח שאתה מכיר מקרים כמו הוד השרון, נס ציונה, רחובות וכד'.

• תוכן חדש...