Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לדעתכם יש כאן אפשרות לעשות את עיסקת חייכם? או אולי את ביזבוז הכסף הגדול של חייכם?

התשובה היא כן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
+ לכל מה שנאמר ותוספת קטנה.

השטח שהוא קונה זה שטח "ברוטו", כשהקרקע תופשר אחרי 223948 שנה הרשויות לוקחות מהקרקע הפרטית שלו שטח לתשתיות ציבוריות (כבישים, בתי ספר וכו') ומשאירים אותו עם מספיק שטח למלונה של הכלב.

לייק ומחזק :lol:

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני במקומך קונה, שותל שם כמה גידולים ובאמצע עץ ביריון עליו אבנה בין הענפים בקתה קלה,

חייבים לשמור על הגידולים, לא ?

פורסם

עד היום לא ברור לי כל עיניין של המכות בפסח

על הים לקו בX מכות וגומר..

מותר לרשויות לקחת לא יותר מ 40% מהשטח לשימושים ציבוריים אז עדיין יישאר מקום למלונה מכובדת.

ותמיד כאשר אתה רוכש קרקע כזאת צריך לזכור שיש לך ילדים וגם להם יהיו ילדים...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נקודת המבט שלי לעיניין.

באיזור נס ציונה יש קרקעות כאלו שתיכף מופשרות.

לקחו אותי חברים אני יושב אצל העורך דין שמוכן להראות לי את רשימת הקונים של השטחים הנוספים.

ולמה הוא מראה לי? כי אם אבדוק אגלה שם כמה סלבס כמה עובדי עירייה ועוד כמה קומבינטורים.

מהרשימה הנ"ל ניתן להבין שהקרקע כבר רותחת והקרח מפשיר.

היום 5 שנים אחרי, מאנשים קרובים אלי שעשו את הצעד ניתן לאמר שהרבה מקורבים עשו סיבוב.

השמות שלהם היו בפנים אנשים קנו קרקעות וכשנגמר המלאי הם מכרו את שלהם.

כמו שציינו כאן השטח הוא ברוטו ממנו צריך להפריש לשטחים ציבוריים אולי כביש יעבור בדיוק על השטח שלך

אולי רשות העתיקות יחפרו שם ועוד כל מיני סיפורים. (יש שמועה שבעל הקרקע שמר כ 7 דונם למטרות אלו :lol:).

בשנתיים האחרונות בבדיקה ובמחשבה למכור את הקרקע נשמעו תירוצים לא חבל חיכיתם עד עכשיו זה תיכף קורה.

בינתיים אני שמח שלא ניכנסתי לזה אולי בעוד 3-5 שנים אוכל להגיד שזה היה כדאי למי שניכנס.

במחשבה שנייה ההרגשה שסיבנו אותי לא הייתה נותנת לי לשמוח על "הרווח העתידי".

פורסם

על הצד השני אני מכיר אישית נכדים של מישהו שקנה קרקע בחולות ראשון.

היום, 40 שנים אחרי אותה קניה הם מסודרים יפה יפה.

בקיצור, השקעה לטווח ארוך מאוד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סבי היה איש אמיד וציוני

הגיע לארץ ב 1925

הציעו לו לקנות קרקע בהרצליה פיתוח על שפת הים בדק את הקרקע החולית - לא מתאימה לחקלאות, פסק!!

במקום זאת קנה קרקע חקלאית באותו הסכום בקרבת בירת העמק עפולה

וכך עפו לה חלומות ההתעשרות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

סבא של חבר קנה שטחים חקלאיים באזור רחובות...היום כולם מכירים את זה כעקרון 2000.

עניין של מזל.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יש לנו כאן 2 חלקים: האחד שהוא רוצה לבנות את ביתו, והשני זה השקעה בקרקע חקלאית שאולי אולי תופשר.

ההפשרה יכולה לקחת במקרה הטוב והממוזל ממש, 5 שנים, ואם אין מזל אז גם 20 שנה לא יספיקו.

להתחיל לשלם משכנתא על 109K ש"ח כשאתה עדיין לא יודע בכלל אם הקרקע תופשר, זה נראה לי הזוי.

אם היית אומר שהבחור מסודר ומחפש מה לעשות עם הכסף הפנוי, ניחא. הימור ככל ההימורים. אבל לקנות הימור עם משכנתא? איפה השכל?

אחד הסבים העתיקים שלי קנה קרקע במרכז ומאז עברו יותר מ50 שנה ועדיין אני לא מסודר...:lol: :lol: :lol:

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם
סבי היה איש אמיד וציוני

הגיע לארץ ב 1925

הציעו לו לקנות קרקע בהרצליה פיתוח על שפת הים בדק את הקרקע החולית - לא מתאימה לחקלאות, פסק!!

במקום זאת קנה קרקע חקלאית באותו הסכום בקרבת בירת העמק עפולה

וכך עפו לה חלומות ההתעשרות

זה שניסה למכור לו בהרצליה... קראו לו במקרה סרג'יו קוסטנצה ???

פורסם

אבא שלו :lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שמעתי באיזה סרט שאיני זוכר את שמו משפט חכם: buy a piece of land, cause god don't make them any more.

אני חושב שאם יש לך את הכסף במזומן ויש לך את הרצון להשאיר אותו לדורות הבאים, קרקע כזאת היא רעיון מצוין. הרי ברור לכולם שבסופו של דבר לא ישארו שטחים חקלאיים רבים בקו שבין חדרה לגדרה. זה אולי יקח 5 שנים ואולי יקח 50 שנים אבל זה יקרה. ואם אתה מחפש סיבוב מהיר, אולי עדיף שתתיעץ עם אהוד ברק שכנראה מבין לא רע בעסקאות נדל״ן שמניבות רווח מהיר :-P

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מתווך מקרקעין וותיק ביותר מעיר הקודש נהריה היה נוהג לאמר לפני 40 שנה לערך

קרקע היא מצרך מוגבל , כמו שציין צביקה פיק בצדק עם עוד שני יתרונות :

אי אפשר לגנוב אותה - לא הכיר את המצב היום שגם קרקע גונבים

אי אפשר לייבא אותה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה מזל כמו כל השקעה אחרת. זה כמו שתגידו שמי שסבא של סבא שלו היה חכם וקנה עם מונטיפיורי

בניין במשכנות שאננים בירושלים, היום מליונר, ואז חשבו שהוא משוגע שהוא יוצא מהחומות.

או שתספרו על מישהו שקנה מניית טבע לפני עשרים שנה והיום עשה בוחטה.

מה שהיה הוא לא מה שיהיה, וכמו שכתבתי, זה כרטיס פיס ב 109 אלף שקל. מי שיש לו כסף פנוי

סבלנות, והוא מודע מראש לעובדה שיכול להיות שהוא זרק כסף לפח, שיקנה.

פורסם

בהמשך לאושרי, אחד הכללים הראשונים בהשקעות:

תהיי מוכן לאפשרות שתפסיד את כל הכסף.

במילים אחרות, לא להשקיע את קרן הפנסיה או החסכנות של הילדים.

דניס, שלצד רווחים גם חווה את המצב הנ"ל בבורסה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...