Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים.

אני צריך עזרה, לאישתי יש עסק לבניית ציפורניים, ופתחתי לה קבוצת לייקים בפייסבוק, נקראת נטלי ניילס אשדוד.

אני רוצה לעשות ככה שכשנכנסים משתמשים חדשים יהיה להם קודם עמוד שאומר להם לעשות לייק, ואח"כ הם יוכלו להיכנס לקבוצה.

אם תוכלו להסביר שלב אחרי שלב, איך אני עושה את זה??

תודה

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
קוראים לך סיוויק אבל בתמונה יש פרטנר.

מבלבל, פרוייקט הסבה?

כשהייתי צעיר ונרשמתי לפורום הייתה לי סייוויק ונירשמתי עם השם הזה, מאז החלפתי הרבה מכוניות אז השם נשאר והמכוניות הוחלפו, גם היום יש לי סיוויק אבל היא של אישתי אני כרגע על פרטנר במסגרת העבודה

פורסם
אתה אפילו לא צריך לדעת html, בדוק את ארגז הכלים הבא -

http://www.facebook.com/static.html5?sk=app_207236419325869

נראה לי ש welcome canvas זה מה שאתה צריך.

כמו כן קיימות עוד הרבה אפליקציות פייסבוק ש"מתקינות" בעבורך פונקציה כזו בדף.

מה אני עושה עם הקישור שנתת לי? תודה

פורסם

שמע אני אומר לך את האמת בחיים לא עשיתי את זה, אבל זה לא נראה לי מסובך מדי, משהו שצריך לשבור שיניים בגללו...

אם אתה רוצה אני מוכן לעזור לך מעבר לטלפון ונעשה את זה ביחד...

בעקרון מצד ימין למעלה יש לך כפתור שכתוב עליו go to app, תלחץ עליו ואז אתה תובל לממשק בו תוכל להתקין את האפליקצייה אל תוך אחד הדפים שאתה מנהל,

וע"י כך בעצם ליצור את הפונקצייה שאתה רוצה...

הוראות ועזרה מעבר לזה אמרתי לך צריך בטלפון, כי אני לא אדמין של שום דף אז אצטרך שתתאר לי מה אתה רואה כשאתה מגיע לשם כדי שאוכל לעזור :lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לעשות את זה זה ממש לא בעיה, כמו שאמרו ידע רב לא צריך.

מה שכן צריך זה זמן, וחבל לבזבז אותו, מסוף החודש כל הפייסבוק עובר שינוי, רוב הפונקציות האלה כבר לא יהיו רלוונטיות, לא יהיה אפשר להפעיל לשונית כדף ראשי של עמוד הלייקים.

• תוכן חדש...