Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חוזר לארץ אחרי 5 שנים באירופה עקב לימודים.

הייתי אגב חבר בפורום הזה אבל שכחתי את שם המשתמש והסיסמא אז פתחתי חדש.

אני מחפש רכב קטן, סופר מיני או קומפקטי מהקצה העליון של הסקאלה מבחינת פינוק ומן הסתם גם מחיר.

אני בעקרון לבד, כך ש3 או 5 דלתות בא בחשבון. אני לא מפחד מגיר ידני. באירופה נהגתי בלנצ'יה דלתא דיזל ידנית.

אני כן רוצה רכב מפנק, איכותי - זאת אומרת, איכות גימור גבוהה.

נכון להיום אני מעריך את הנסועה השנתית שלי בכ20-25 אלף ק"מ.

אני מעדיף רכב חדש אבל אשקול גם רכב אטרקטיבי בן עד שנתיים.

אשמח לקבל את עצתכם.

יואב.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבדוק את 2 המיני האיטלקיות פיאט 500 ולאנצ'יה אפסילון עם המנוע הקטן והסופר-חסכוני שמסתפק בליטר לכל 20 ק"מ,

ואם תרצה סופר-מיני אפילו טיפה יותר בזול תלך על הונדה ג'אז ידנית ב-99 אלף או טויוטה ספייס וורסו אוטומטית

שהוזלה ל-105 אלף ש"ח בלבד, שתיהן עם נתון של כ-15-16 ק"מ לליטר בממוצע.

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=1&manuf=0&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

פורסם

לאחרונה החלו לשווק בארץ את הפיאט 500 "טווין אייר" וגם בדגם הפחות מאובזר עדיין היא די מפנקת. קח בחשבון שהיא מגיעה רק עם גיר ידני, אבל אמרת שאין לך בעיה עם זה.

מכוניות פרימיום אחרות - לנצ'יה אפסילון, סיטרואן DS3 ומיני (בגרסאות המאובזרות יותר שמן הסתם גם יקרות).

פורסם

צודק.

הטווח הוא עד 200000 ש"ח אבל ממש לא חייב להוציא את הכל:-)

מה שהצעתם נשמע מתאים אם כי אשמח לעוד אפשרויות, גם מעט גדולות יותר.

לא ידעת שהלנצ'יה בכלל משווקת בארץ.

מוכרים גם את הדלתא? מאוד אהבתי אותה.

פורסם

כן, מוכרים.

לי יש אפסילון כמו שאתה רואה בסימלון.

אבא שלי שבחיים לא נסע על רכב איטלקי התאהב בה וקנה לעצמו דלתא לא מזמן. הוא טוען שזה הרכב הכי טוב שהיה לו אי פעם. רק כדי לסבר את האוזן הוא נהג שנים ארוכות במיטב התוצרת הגרמנית.

פורסם

גם אני ממליץ על על הדלתא בהחלט רכב מעולה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בנוסף על מה שהציעו לך יש את הג'ולייטה. בתקציב שלך אתה יכול לקנות את הדגם המפואר של ה1.4 עם מושבי עור וגג פנורמי.

במוו הורידו מחירים כך ששווה לבדוק סדרה 1 וגרסא כלשהיא של המיני.

הדגמים היותר יחודיים של VAG כמו השירוקו למשל.

פורסם

לפי הכותרת בכלל זה נראה שאתה מחפש חברה

:-P:-P:-P

אתה באתר הלא נכון - רמז רמז.

אאודי A1 נכנס בתקציב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות.

אתם כמובן צודקים, בודד הכוונה שלי זה רווק ללא משפחה ולא אחד שמחפש בת זוג.

התקציב שלי, כבר כתבתי הוא עד 200000 ש"ח. ניסיתי לערוך את הכותרת אבל לא מצאתי איך.

בכל מקרה אני ארצה משהו מעט גדול יותר מפיאט 500 או מיני.

נסעתי על מיני של חבר ולא אהבתי.

נסעתי היום על במוו סידרה 1 חדשה לגמרי וממש התאכזבתי. הרכב ממש לא נוח.

נראה לי שאבדוק את השירוקו ואת האודי הקטנה וגם את האלפא ג'ולייטה.

אשמח אם תוכלו להסביר לי איך משנים את הכותרת כדי שאוכל להוסיף שם תקציב.

תודה

יואב

פורסם

אם המיטו מעניינת אותך ואתה מעוניין בקצה העליון של האופציה (כמו שאמרת), שלי מוצעת למכירה לזמן מוגבל.

תלתן ירוק עם כל התוספות בצבע הכי יחודי שתמצא (היחידה בצבע)

כל הפרטים נמצאים בחתימה שלי ואם תעבור על שרשורים פה ובפורום Iaroc תבין כמה היא שמורה ואהובה.

אתה מוזמן ליצור קשר טלפוני לקבל פרטים נוספים על הרכב וייעוץ בכללי על דגמי אלפא/שירוקו שאמרת שמעניינים אותך אם אתה מעוניין, בשמחה...

מתנצל מראש על השיווק הישיר פה, אבל מאחר והבחור משתמש חדש אי אפשר לפתח איתו שיחה בהודעות פרטיות

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אי אפשר, אחרי זמן מסויים מהפרסום האפשרות לערוך הודעה נעלמת. (סתם דבילי לדעתי)

ועדיין לא פירטת מה אתה מחפש ברכב, פרטת רק תקציב וגודל.

אתה מחפש משהו שימושי? רכב ספורט? רכב שטח?

כי לפי המעט שנתת נכנס כל דבר מאלטו (ו-130+ אלף שקל עודף) ועד MX5 (נדמה לי שהפסיקו למכור אותן בארץ ב-2008 ).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...