Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה רבה לכל מי שעזר, אחרי כל השאלות ונסיעות המבחן הרכב שהכי התחברתי אליו היה הג'ולייטה. אחרי התלבטות החלטתי להתפרע לגמרי והזמנתי ידנית עם מושבי עור אדום וגג פנורמי.

מה ז"א ידנית? מנוע 1400 או 1800? (דגם ספורט ב-230 אלף ש"ח)

באופן מאוד מוזר, דווקא האוטומטית (רובוטית כפולת מצמד) הרבה יותר זריזה והרבה יותר חסכונית בדלק מהידנית!!

(חוץ מדגם הספורט ששותה הרבה יותר)

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=15&manuf=0&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

(לא הצלחתי להעתיק את הלינק לג'ולייטה שנמצאת בקטגוריית הקומפקטיות)

פורסם

תתחדש, הרכב עם הרבה כבוד עצמי, נוכחות יש לו, אתה תהנה ממנו מכל רגע, ולו רק בגלל מושבי העור האדומים שיספקו אותך עם הגג הפנורמי :-o אלפא תמיד תהיה אלפא.

לא לשכוח תמונות בעת קבלת הרכב !

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני מתלבט בימים אלה לגבי רכישה של רכב, בין השאר ג'ולייטה. אשמח לקבל את חוות דעתך.

פורסם

לבחור מעליי, ממליץ לתת עוד פרטים כמו המתחרות בעינייך, תקציב, צרכים וכו'.

עוד יותר מומלץ לבצע חיפוש בפורום ואם שאלותיך לא נענו בחיפוש (נניח בהתלבטות בין רכבים ספציפים) לפתוח שרשור חדש עם כל הפרטים שציינתי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
שלום,

אני מתלבט בימים אלה לגבי רכישה של רכב, בין השאר ג'ולייטה. אשמח לקבל את חוות דעתך.

הרכב אצלי פחות מחודש כך שחוות הדעת מוגבלת.

אני מאוד נהנה ממנו ובהחלט ממליץ עליו אבל הרבה מעבר לזה לא אוכל לאמר, צריך לחכות שיעבור זמן.

• תוכן חדש...