Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי טיוטה יאריס 2009 עם גיר רובוטיקס והציעו לי לשדרג את האוטו לטויוטה יאריס חדשה אוטומטית ( לא רובוטיקס)

אני לא ראיתי עדין רכבי טיוטה יאריס חדשה על הכביש. אם מישהוא ראה או יכול לומר משהוא על איכות הרכב אני אשמח לתגובה....

פורסם

הייתי בסוכנות וראיתי, מבחינת גימור פנימי לא התרשמתי מי יודע מה, הכל עדיין פלסטיקי אבל נראה שבנוי טוב בכל אופן. היא מאוד מרווחת, לפחות מקדימה (אני גבוה וישבתי בה, הרגשתי כמו ברכב משפחתי) ויש לציין שלא מדובר בגיר אוטומטי רגיל אלא בגיר רציף. לא נהגתי בה אז אני לא יודע איך ההרגשה מבחינת גיר אבל אני מקווה ששונה מהרציף של הניסאן מיקרה החדשה, כי אני ממש לא אוהב את זה.

שים לב שהרכב מאוד גדול, לא השוויתי לדור הקודם אבל נראה שיש הבדל מבחינת הגודל (לחיוב ולשלילה, אם אתה גר למשל בתל אביב).

הכי טוב לעשות נסיעת מבחן. ממבחנים שיצא לי לקרוא, לא משבחים אותה כל כך ויש הטוענים שהמתלים נוקשים על הכביש וההגה רך מדי. עם זאת, מבחינת התמחור החדש, אין ספק שהיא נותנת המון על הנייר ביחס למחיר.

פורסם

הרכב תמיד היה פלסטיקי, לפחות החומרים השתפרו מעט (פלסטיק פחות חלול ויותר נעים למגע) וגם הגוונים בסה"כ חביבים.

מבחינה איכותית, תא הנוסעים טוב משאר היפניות. רק לפולו ולפיסאטה תא איכותי יותר.

אבל אני חייב לומר שמדובר ברכב הכי נכה שאי פעם נהגתי עליו! האוטו פשוט לא זז! והמנוע הדוחה הזה מוציא צלילים של פולניה מצווחת ברגע שאתה דורך על המצערת (ואין לך ברירה, אתה צריך לדרוך עליה כל הזמן בכדי שהדבר הזה יזוז) הרעש פשוט מחריד והרכב עדיין לא זז.

אני לא מבין איך מישהו שלא עבר את גיל 70 ירכוש את הרכב הזה. הפיאסטה מטוס לידה... לא להאמין שהרכב הזה נמכר במחיר של פולו...

פורסם

כנראה שיש אנשים שצריכים להגיע לגיל 70 כדי לקבל שכל.... עשיתי נסיעת מבחן על הטויוטה החדשה ונהנתי מאוד. כל חיי נהגתי על גיר ידני, והגיר הרציף מצא חן בעיני. לדעתי הרכב הזה עוד יהיה להיט.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

• תוכן חדש...