Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום רב

אני כבר כמה ימים מתלבט לגבי רכישת רנו קנגו 2008 1.5 משלמה סיקסט , הם הראו לי את הרכב מבחינה חיצונית ופנימים נראה בסדר גמור אפילו מצויין , מבחינה חיצונית כמובן אני יודע שיש תיקוני צבע וזה גם מופיע בטופס הבדיקה שנתנו לי שזה של קומפוטסט השאה שלי עד כמה זה נכון טופס הבדיקה שלהם כי נראה לי קצת מוזר שכמעט הכל בסדר אני יודע שבמכוני בדיקה מגזימים אז האם ניתן להסתמך על טופס הבדיקה שלהם כ 80% מהבדיקה שאני יכול לבצע כלומר אם רשום שהמנוע תקין אזי בבדיקה שאני יבצע יכול להיות שהמנוע גמור או שירשום דברים שגרתיים למכוני בדיקה כגון רעש מערכת שסתומים 

פורסם

לא ניתן להסתמך על טופס הבדיקה שלהם (או של כל חברת ליסינג אחרת). קח את הרכב לבדיקה משלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז גם לא להסתמך עליהם בקטע של השלדה כלומר אם אומרים לי שאין לו פגיעות בשלדה יכול להיות שיש לו פגיעות בשלדה עד כדי כך

פורסם

אם נתוני הרכב והמחיר נראים לך, תיקח את הרכב לבדיקה משלך.

לא צריך לנחש וגם תישן בשקט אחרי הרכישה.

אני סבור שבבדיקה השנייה יתווספו כמה דברים נוספים, שאותם המוכר יצטרך לתקן\לבדוק\להחליף\להוריד מהמחיר במסגרת הכנת הרכב למסירה.

מספיק שיחליפו לך זוג צמיגים שימצאו פגומים בבדיקה, למשל, וזה כבר יכסה את ההוצאה על הבדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אז גם לא להסתמך עליהם בקטע של השלדה כלומר אם אומרים לי שאין לו פגיעות בשלדה יכול להיות שיש לו פגיעות בשלדה עד כדי כך

ב-95 אחוזים מהמקרים אפשר להסתמך עליהם בקטע של השלדה.

ב-5 האחוזים הנותרים - לא.

אתה רוצה להמר על כמה עשרות אלפי שקלים? בכיף. מה אכפת לי, זה הכסף שלך. אבל כמו שהסבירו לך, כדאי לך לקחת את הרכב לבדיקה לא רק בשביל לגלות פגיעות בשלדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבנתי בסדר אז אני אקח את הרכב לבדיקה ביום ראשון ואם כבר איזה מכון בדיקה עדיף באזור חיפה באזור צ'ק פוסט מבחינת אמינות וגם שיהיה זול מבחינת מחיר לבדיקת מסחריות כי אני חושב שמסחריות הבדיקה יותר יקרה

• תוכן חדש...