Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לאחרונה רכשתי גאלאנט 03' ספורט (רכישה מוצלחת לטעמי למרות הביקורות הקשות) יש בה מספר רג'קטים זניחים ואחד שמשגע אותי כל יום מחדש..

מעל הקונסולה המרכזית ישנו שעון זמן דיגיטלי שמשום מה מפגר בצורה נוראית (שעתיים ליממה בערך), אם זה היה שעון מכני הייתי אומר בוודאות שהתקלה בשעון... בגלל שהשעון הוא דיגיטלי אני לא מצליח להבין מאיפה להתחיל לחפש את מקור התקלה..

למרות שזאת הקטנוניות הכי גדולה אני פשוט מוכרח לסדר את זה, אני מתלבט כרגע לכמה כיוונים, לקנות שעון כזה חדש\משומש או להכניס למורשה של מיצובישי בתקווה שידעו לומר מיד מה התקלה אך עם ריסק ענק לגזירה גרנדיוזית ועלות בדיקה עוד לפני הכל..

חשוב לי לציין שהרכב עבר בדיקה במכון ולא נראו בעיות באלטרנטור, מערכת החשמל יציבה (אין קפיצות או רעשים במערכת או בדיבורית שמחוברות שתיהן גם לסוויץ' וגם לחשמל ישיר, אין הבהובים בלוח שעונים כאשר מפעילים ווינקרים), השעון עצמו לא מרצד והכפתורים שלו מגיבים בקלות...

הזוי...

אשמח לשמוע עוד חוות דעת בנושא,

תודה :)

אלעד.

פורסם

נשמע כאילו יש בעיה של הספקה של חשמל.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...