Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתחליף office onenote ללינוקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש תוכנה טובה ללינוקס שיכולה לתת מענה ראוי ל-onenote של אופיס מיקרוסופט?

אני מנסה להימנע כמה שאפשר מעבודה עם wine.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש איזשהו ממשק web-י לעניין הזה (תחת live-id של מייקרוסופט). שווה לך לנסות.

לא ניסיתי. מבחינתי את ההערות שלי אני רושם בnotepad (או gedit לצורך העניין..)

אבל אני כן רואה הצדקה לonenote כשנפח ההערות גודל משמעותית.

פורסם

הערות?

אני מנהל שם מחברת לימודים. יש אפשרות להריץ את התוכנה בלינוקס, אבל זה דרך אמולטור ואני מנסה להמנע.

in the face

with a chair

פורסם

אני יודע שיש עוד אפשרויות בנוסף לאלה שבלינק שנתן נהג מתחיל (למשל BasKet) אבל לא השתמשתי באף אחת מהן. לדעתי עדיף לך לשאול בפורום לינוקס, שבו יש סיכוי גדול יותר למצוא אנשים עם נסיון אישי בתוכנות האלה. אני ממליץ על הפורום המצויין של ווטסאפ, שאפשר לכתוב בו גם בלי להירשם.

פורסם

לפני כמה דקות התנסתי בבסקט הזאת, לא הצלחתי לעשות שם יישור לימין.

אגב, אם אני כותב משהו באנגלית, זה מיישר אוטומטית לשמאל, ואם אני כותב עברית זה מיישר לימין (תלוי אם העברית או האנגלית זה האות הראשונה במשפט)

יש אפשרות לשנות כאלה דברים מהיסוד של המערכת עצמה? אם אני כותב אנגלית, ובהמשך המשפט עברית, אז הכל מיושר לשמאל ויוצא שהמשפט מתחיל בצד שמאל באנגלית, וכל העברית נכתבת לכיוון הימני כאילו אני ממשיך לכתוב באנגלית. אני עם אובונטו 11.10

בנתיים אני עם ZIM WIKI, אותו הסדר כמו התוכנה של מיקרוסופט, וזה מה שחשוב לי.

in the face

with a chair

פורסם

אלא אם מדובר במחשב חלש במיוחד, הייתי ממליץ לאמץ מתודולוגיית עבודה עם ווינדוז שרץ על Virtualbox על Workspace משלו. זה ימנע ממך למצוא כל מיני תחליפים שלא בשלים כמו חבריהם הווינדוזים.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

נגן עוד לא יצא לי לבדוק, אבל אני מניח שאני אשאר עם BS שירוץ על אמולטור. גם UTORRENT אני מעדיף דרך אמולטור מאשר הגרסה של הדפדפן.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...