Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באשכול הקודם שלי ראיתם שאני מתכנן לקנות מערכת בהמשכים ועכשיו אני מתכנן להביא רדיו דיסק ולחבר לרכב ואז להוסיף לו את שאר הרכיבים.

יש טעם בזה ? כי כסף בידיוק לא נוזל לי עכשיו מן הידיים וכל הרעיון הוא להוציא כמה שפחות כסף.

אז מה אתם אומרים ?

ועוד שאלה אחרונה, אנחנו מתכננים להחליף אוטו אז זה בסדר אם הרדיו דיסק יהיה תקוע איזה חודש במחסן ?

פורסם

לתקין רדיו דיסק לא עולה כמו להתקין מערכת שלמה, אולי 200 שקל גג אצל שוחט, תשקול להתקין לבד זה לא מסובך בכלל, ואם בא לך שהרדיו דיסק ישכב במחסן גם שנה, הוא לא יתבזבז

פורסם

עשר אתה תאמין לי !

עכשיו אנחנו מתכננים למכור את הרכב ולהביא רכב מקונצרן VAG שזה בגדול יהיה או POLO TSI או IBIZA TSI

השאלה היא כזאת, יש שם מקום לדחוף 1DIN או 2DIN ? (על כל אחד מהרכבים)

ועוד שאלה, גם הסאב ושאר הרכיבים יכולים להיות במחסן בלי לההרס ?

פורסם

ברכישת רכב חדש, מה שמשפיע על הימצאות מערכת מובנית היא רמת הגימור.

קשה לי להאמין שניתן לרכוש רכב חדש ברמת גימור גבוהה ללא מערכת מובנית.

לדעתי חכה עם רכישת רכיבים עד לאחר רכישת הרכב, יכול להיות שיתברר שאין לך צורך ברכיב זה או אחר.

לגבי עלות התקנה:

את רוב הרכיבים די קל להתקין עצמאית.

אם אינך בטוח בעצמך, אבל אתה מתכנן לרכוש רכיבים לאורך זמן, ניתן להתקין רכיבים ראשונים עם הכנה לרכיב הבא.

למשל, להתקין HU יחד עם כבלי RCA וכבל REMOTE, לצורך התקנה עתידית של מגבר, כך שאין צורך להתעסק איתו בהתקנה הבאה.

מתחדשת*

פורסם

אל תתפוס אותי במילה, אני לא בעלים של אף אחד מהמכוניות שציינת אבל אני מאמין שהחדשות יבואו עם מערכת מובנית ויש מצב שיהיה צורך בפלסטיקה יעודית לדבר הזה, זה גם יכול להגיע לכמה מאות שקלים, לא יקרה לסאב שלך כלום אם הוא יעמוד חודש, אבל מה יקרה אם תקנה רכיבים שלא עובדים כמו שצריך ואחרי חודש תבוא למוכר ותגיד לו שיש בעיה? כדאי לבדוק אותם

פורסם

התיכנון הוא לקנות רכב עם מערכת מובנית (לא עם GPS וכאלה, מערכת OEM שמגיעה עם הרכב) ולפרק אותה.

ככה שאני לא מבין את הייעוץ לחכות עם הקנייה.

הרכב יהיה ברמת גימור הכי גבוהה (COMFORTLINE אם אני לא טועה בפולו)

השאלה אם קיימת שם מערכת 2 דין או 1 דין.

פורסם

אתה כבר יודע מראש שהמערכת ברמת גימור זו לא תספק אותך?

אתה מודע לכך שאולי יהיה צורך במתאם? לרוב המערכות המובנות לא מגיעות בגדלי דין סטנדרטי.

מתחדשת*

פורסם

כבר מראש אני יודע שהיא לא תספק אותי, במאה אחוזים, המערכת מגיעה עם יציאת AUX בלבד.

אני צריך USB ותמיכה ב-IPHONE.

בשתי המכוניות הנוכחיות שיש לנו עכשיו הגודל הוא 2 דין סטנדרטי אז רציתי לשאול מאנשים שיש להם פה POLO ו-IBIZA TSI מה הגודל של המערכת.

ומה זה מתאם ?

פורסם
ומה העלות שלו ? (בערך)

פה בארץ, העלות של הפלסטיק עצמו יכול לעלות אפילו 300 ש"ח.

אם זו איזה יחידת פלסטיק ייחודית וספציפית , זסה יכול לעללות אפילו יותר.

הסטנדרטיות בארץ עולות באיזור ה200 -250 ש"ח.

• תוכן חדש...