Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב אמין וחסכוני בטווח השנים 2003-06 עד 30K.

קיבלתי הרבה המלצות על סוזוקי ליאנה 2005, רק ראיתי בהרבה תגובות שהמנוע מרעיש ???

והייתה שאלה לגבי הדגמים כלומר מה ההבדל בין-

GL, GLS, GLX??

תודה מראש

פורסם

רכב מצויין מכל הבחנות - נוח, סוחב טוב, חסכוני, מרווח, בגאז' גדול ונוח, אמין מאוד - 0 תקלות!!!

חסרון אחד - בגלל שהרכב גבוהה ובסיס גלגלים קצר בסיבובים קצת לא יציב אך לא משהו שאמור למנוע ממך לקנות את הרכב.

מבחינת הרעש לא חושב שהור רועש יותר מכל רכב ממוצע אחר.

פורסם

אכן מכוער להפליא, ולכן מועמד ראוי להחליף את הסאני שלי :wink:

הבעייה (שלי) היא שכמעט בלתי אפשרי למצוא ליאנה ידנית - אז אם מישהו מוכר/מכיר כזו למכירה - אשמח לשמוע.

:turn-l:
פורסם

מצטרף למחמאות שכתב רונאלדו, עם הערה אחת: הרכב סוחב היטב, אבל התאוצה די מתונה, כלומר ברמזור תצא אחרון, אבל אחרי 200 מ' תיישר קו עם קלי הזינוק.

חסרון נוסף בדגמים המוקדמים - לוח מחוונים דיגיטאלי לא נוח. בהמשך הוחלף ללוח סטנדרטי.

ליאנה ידנית - לדעתי לא קיימת בארצנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ליאנה ידנית קיימת בארצנו אך נמכרה בבודדים לכן נדיר למצוא.

לגבי התאוצה אני לא מסכים עם SPERIAL - אמנם אני לא "נהג מירוצים" אבל ללא ספק כשאני רוצה אני יוצא ראשון ברמזור ואם רוצה להאיץ במהלך נסיעה / עקיפה גם מקבל תאוצה מצויינת.

מבחינת המראה של הרכב - נכון, על כבישי ישראל נוסעים רכבים יפים יותר אך לא להגזים.. הליאנה לא כזו מכוערת:)

• תוכן חדש...