Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ערכתי חיפוש בפורום ולא ממש מצאתי התייחסות לרכב

בעיקר חשובה לי האמינות של הרכב כי הציעו לי אחד כזה 2009 מהשכרה עם 70000 ק"מ ב45000 ש"ח שברמה הראשונית יש לו פגיעות במשמעות נמוכה.

השאלה אם בכלל שווה לקחת לבדיקה

תודה לעונים

פורסם

אין לי ניסיון עם הרכב, וכמוני גם מרבית חברי הפורום - וזו בדיוק הבעיה: רכב מאד סתמי ונחות, ונוסף לכל, נדיר מאד! האם יש מתכון גרוע מזה לרכישת רכב משומש? (כן: הוספת למתכון גם השכרה, ופגיעות וכו'...)

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

רכב שתוכנן להימכר כמקביל לאקסנט, בשוק רכבי הסופר מיני עם בגאז' ענק (לאנשים שאוהבים לסחוב זבל בבגאז').

סיבות לא לקנות אותו:

1. נדיר.

2. תמחור חלקי החילוף של קרסו.

3. השירות של קרסו.

סיבה לקנות אותו:

מחיר נמוך לאללה.

אני אישית חושב שלא קיבלת מחיר אטרקטיבי מספיק, מהסיבה הפשוטה שיש לרכב תאונה. בעוד 4K אתה יכול לקבל אקסנט או קיה ריו ללא תאונה בכלל, או אקסנט\ריו עם תאונה קלה, ואותן הרבה יותר קל לתחזק מאשר את הסימבול.

המסקנה: תדחק את המחיר עוד יותר למטה, לכיוון 40K. אולי תצליח ואז הסיפור יהיה משתלם.

קח בחשבון שלמכור את הרכב הזה הלאה יהיה קשה, אבל אם אתה מתכוון להחזיק אותו נגיד 4-5 שנים - אז באמת שאין בעיה למכור רכב בן 8 ב-15K בערך.

פורסם

אין סיכוי שיצליחו למכור את הרכב הזה במחיר הזה....גם ב40 אלף לא הייתי קונה.

גם רכב בינוני (במקרה הטוב) וגם לא מוכר בשיט מה שכנראה גם גורר סחירות מזעזעת

• תוכן חדש...