Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

רציתי להביא לידיעתכם שפתחו אצליינו בראש העין סוף סוף תחנת דלק של טן.

הם עכשיו מוכרים ליטר דלק ב-6.95 שקל בסופי שבוע.

אתמול תדלקתי שם בשעה 23:00 והופתעתי לראות יחד איתי עוד מלא אנשים שממתינים לסופש על מנת לתדלק.

אז, אם אתם תושבי הסביבה, חבל שתשלמו ביוקר.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

תודה רבה על העידכון.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

תודה.

התחנה ממוקמת בתוך העיר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם נהיה יותר מדיוקים, רק כי ממש קל לפספס את התחנה הזאת:

התחנה נמצאת בפארק אפק, בכיכר הראשונה (הגדולה, ממש בכניסה) עושים פרסה ומיד אח"כ ימינה.

זה מבלבל, הכניסה היא משולבת עם כניסה לחניון של One והרבה אנשים מפספסים אותה. חוץ מהשלט לא רואים שיש שם תחנה אליו לא תמיד שמים לב...

חבל שאני לא עובד בסופ"ש:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
כמה זה עולה באמצע שבוע?

האם יש סיכוי שהדלק לא איכותי?

אצלינו באשדוד קיימות 2 תחנות כבר שנים ואני מתדלק שם קבוע לשנתיים (מאז שיש לי רכב),

חברים שלי מתדלקים שם יותר מזה.

עד עכשיו לא קרה כלום לא לרכב שלי ולא של חברים שלי, מה גם תמיד עמוס שם ככה שאין מה לחשוש מהחברה.

404

פורסם
חברים,

רציתי להביא לידיעתכם שפתחו אצליינו בראש העין סוף סוף תחנת דלק של טן.

אתמול תדלקתי שם בשעה 23:00 והופתעתי לראות יחד איתי עוד מלא אנשים שממתינים לסופש על מנת לתדלק.

שלום לכולם

פורסם עדכון בואללה איפה ניתן לתדלק מתחת למחיר הפסיכי שדפקו לנו:

ולר

(1) סונול הטכני חיפה 7,45 שקלים

(2) אחר באר מרים טבריה 7,45 שקלים

(3) דלק נתיבות נתיבות 7,48 שקלים

(4) סונול שערי חולון חולון 7,49 שקלים

(5) דור-אלון בית חורון בית חורון 7,49 שקלים

(6) אחר דגש גבעת כח 7,49 שקלים

(7) אחר מפגש נעמן כפר מסריק 7,49 שקלים

(8) אחר אמישראגז אשדוד 7,53 שקלים

(9) אחר דלק יבור יבור 7,55 שקלים

(10) דור-אלון הילי בת ים 7,59 שקלים

סולר במזומן

(1) יעד תבור חיפה 7,55 שקלים

(2) דקל החרושת רעננה 7,75 שקלים

95

(1) סונול שלי ראשון-לציון 6,84 שקלים

(2) דלק נווה יעקב ירושלים 7 שקלים

(3) אחר אמישראגז אשדוד 7 שקלים

(4) פז העיר הרצליה 7 שקלים

(5) דלק אמיר בני ברק 7,04 שקלים

(6) פז העשור ירושלים 7,05 שקלים

(7) פז גלבוע עין חרוד-איחוד 7,2 שקלים

(8) דלק ליבסטר הרצליה 7,2 שקלים

(9) דלק רמת השרון רמת השרון 7,3 שקלים

וזה נכון ליום חמישי 1/3/2012

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם

עם כל הכבוד, משהו מסריח פה. אני לא אוסיף על זה את הקומבינות שרצות לי בראש עכשיו, שלא יתבעו אותי בסוף על הוצאת דיבה.

חומר למחשבה,

עלות בנזין 95 כיום (עפ"י שער lavera) היא: 3,194.03 ש"ח לק"ל, או 3.19403 ש"ח לליטר (עפ"י מחירון חברת הדלק).

אם נלך לפי מנהל הדלק, נראה שהמחיר הוא 3,209 ש"ח לק"ל, או 3.209 ש"ח לליטר. אבל בואו נלך לפי הנמוך.

מס הבלו על הבנזין עומד כיום על 2,872.92 ש"ח לק"ל, או 2.87292 לליטר.

קצת חשבון,

3.19403+2.87292 = 6.06695

נוסיף מע"מ,

7.037662 ש"ח לליטר בנזין. ואנחנו מדברים רק על עלות הדלק, לפני הוצאות (ויש הרבה), ולפני רווחים.

ומה לעשות, "טן" הוא לא ארגון התנדבותי, אלא חברה שרוצה גם להרוויח, ולכן מאוד מאוד (מאוד!) קשה לי להאמין שב2 מתוך 7 ימים בשבוע התחנה תמכור בנזין בהפסד של 9 אג' לליטר.

כמו שאמרתי, חומר למחשבה

Aprilia Shiver 750

פורסם

אני מאמין שזה מחיר לרגל פתיחת התחנה לצורך פרסום בלבד.

בהתחשב בעובדה שזאת תחנה חדשה (בת שבועיים לכל היותר) ; הפירסום שהם מקבלים במחיר הזה משתלם להם.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

שזיף, תודה על העדכון.

לגבי מחיר הדלק, זה לדעתי קידום מכירות לרגל הפתיחה. טן נוהגת לעשות את זה בכל פתיחת תחנה

חדשה, כדי שאנשים יתרגלו לתדלק שם, ושהיא "תתפס" אצלם בתודעה כתחנה/רשת זולה.

חוץ מזה, קחו בחשבון שכל נושא הדלק נתון להרבה אפשרויות משחק, והמחיר שנקבע ע"י המדינה

הוא המחיר הגבוה ביותר שחברת דלק רוכשת את הדלק.

לחברות יש אפשרות לרכוש דלק בעצמן מכל מיני מקורות, או לגדר את העסקאות שלהן בכל מיני צורות,

וכך להוזיל את מחיר הרכישה שלו. ואז לתת לנו להנות מחלק מההוזלה, וע"י זה להגדיל את כמות הלקוחות

שלהן בצורה משמעותית.

פורסם
חברים,

רציתי להביא לידיעתכם שפתחו אצליינו בשממה שנקראת ראש העין סוף סוף תחנת דלק של טן.

ממתי עד מתי זה נקרא אצלם סופ"ש?

ל- pedelt

הגיוני שתחנה כזו, הממוקמת באיזור תעשיה = ריקה בסופ"ש, תנסה להביא לקוחות שלא היו מגיעים לשם אם לא מבצע כזה.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
  • תוכן חדש...