Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו נסעתי באונו שיש לה ידית בתוך הרכב לפתיחת הבגאז' עכשיו הפחדתם אותי באיביזה זה משולב עם הנעילה המרכזית...

אבל גם אם יפתחו... מקסימום שיכולים לקחת זה אולי קצף בשביל פנצ'רים או הסבון למים של השמשות... או מברג או שתיים...

בכל מקרה נראה לי שאני אלך גם על כיוון של גז מדמיע...

או איזה נגב ככה שיהיה בסטאנד ביי...

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אזעקות אמריקאיות בייעודן, כמו קליפורד, נועלות את הרכב עם תחילת התנועה.

תמיד גיחכתי למשמע הנעילה המרכזית עם ההתנעה, וחשבתי לעצמי, "כאן זה לא לוס-אנג'לס". מצחיק, כי דווקא מקרובת משפחה שגרה בלוס-אנג'לס שמעתי שזו עיר נהדרת, ואילו כאן התחילה מגיפת פשיטות על מכוניות ברמזורים. נו, זמנים יפים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
עד עכשיו נסעתי באונו שיש לה ידית בתוך הרכב לפתיחת הבגאז' עכשיו הפחדתם אותי באיביזה זה משולב עם הנעילה המרכזית...

אבל גם אם יפתחו... מקסימום שיכולים לקחת זה אולי קצף בשביל פנצ'רים או הסבון למים של השמשות... או מברג או שתיים...

בכל מקרה נראה לי שאני אלך גם על כיוון של גז מדמיע...

או איזה נגב ככה שיהיה בסטאנד ביי...

איתי.

אם אני לא טועה, בפולו / איביזה ברגע שמורידים את הכפתור הפנימי, הוא נועל את מכסה הדלק וגם את תא המטען...

(מעניין שאף פעם לא בדקתי :shock: אבל רוב הסיכויים שזה נכון)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה נכון :!: אבל תגיד לי, למה אתה צריך להגיע למצב שאתה צריך כל פעם אחרי שאתה נכנס לרכב לנעול אותו ? איפה אנחנו חיים ? ארלם ? קוסובו?

חוץ מזה תמיד רציתי להשפריץ למישהו גז מדמיע בפנים, זה צריך להיות נחמד... :twisted:

איתי.

פורסם

הקטע של הגז מדמיע נחמד ביותר, תכלס זה חנוני אחשורמוטה, אבל אני מחזיק אחד באוטו והשתמשתי בו גם (חבורת פרחחים מהשכונה חסמו את הכביש "בצחוק").

אתה כזה משפריץ לבנאדם בפנים אחרי שהוא בא לך בשיא הפוזה שלו, פתאום אתה רואה אותו נופל על הרצפה, וואלה אחי זה עושה לך את השבוע...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
הקטע של הגז מדמיע נחמד ביותר, תכלס זה חנוני אחשורמוטה, אבל אני מחזיק אחד באוטו והשתמשתי בו גם (חבורת פרחחים מהשכונה חסמו את הכביש "בצחוק").

אתה כזה משפריץ לבנאדם בפנים אחרי שהוא בא לך בשיא הפוזה שלו, פתאום אתה רואה אותו נופל על הרצפה, וואלה אחי זה עושה לך את השבוע...

על תקיפה..........

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

על תקיפה..........

זה לא תקיפה

אתה אומר שהוא בא אליך באיום ואז הוא נדפק

פורסם

גם לי גז מדמיע באוטו

תמיד שהייתי צריך אותו הוא לא היה איתי

אני לא אוהב להשאיר אותו באוטו

יש לי גם כריזה באוטו כך מי שמנסה להתקרב אני רק שם עם הצופר והוא חושב פעמיים לפני.....

פורסם

אצלי בספרינט אפשר לפתוח את הבגאז' רק מתוך האוטו, וגם זה קשה. בנוסף, כמעט ולא מצאתי מישהו (בד"כ טרמפיסטים/בחורות) שמצליח לפתוח את דלת הנוסע/נהג מבלי להסתבך...

:shock:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

הפתרון האולטימטבי לקניונים, כרטיס חוגר, ככה הרכב מאחורה והמאבטח לא רואים את הסאב והמגבר..

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם
הפתרון האולטימטבי לקניונים, כרטיס חוגר, ככה הרכב מאחורה והמאבטח לא רואים את הסאב והמגבר..

איבדתי אותך, איך זה קשור לשירשור ?

מדובר פה על גנבים באמצע צמתים, לא על אנשים שעשו עליך מעקב מקניון... אלו יגנבו מימך באמצע הלילה את הסאב...

איתי.

פורסם
נכון מאד, הרכב הוא 205...

כמעט לפני כל נסיעה אני פותח את התא מטען כדי שאם אני אגיע למקום שבו יש בדיקה של התא מטען אני לא אצטרך לכבות את הרכב, לצאת ואז להניע מחדש.. זו ממש מכה ! :mad:

בכל מקרה, שתפסנו אותם ולקחנו מהם את התיקים לא יכולנו לעשות להם כלום כי היינו עסוקים יותר בלהרגיע את החמום מוח שיש באוטו לפני שהיה באמת הורג מישהו מהם..

במחשבה לאחור... היינו צריכים לשחרר אותו שיהרוג..

באמת הייתם צריכים לשחרר אותו שיהרוג.

ולא רק לשחרר אלא לעזור לו. :mad:

עד שלא יחתכו ידיים לגנבים הם לא יפסיקו לגנוב. :evil::!:

פורסם

מי שאמר שאפשר לאכול תיק על גז מדמיע:

לא לבלבל את המוח בבקשה, ברגע שמישהו תקף אותך בכל דרך שהיא, גז מדמיע הוא אמצעי הגנה עצמית קרה, ואתה יכול ללכת להגיש תלונה במשטרה על תקיפה כדי לדעת שאתה נקי, אבל בתכלס, לא יכולים לעשות לך כלום על זה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אישית אני לא מבין את הקתא של הגז המדמיעה

כאילו מה?! עד שאתה קולט את הגנב פורץ - עד שאתה תופש ת'גז - עד שאתה מוריד חגורה - עד אתה יוצא..... הבן אדם כבר ברח!!!!

חוץ מיזה קרא לי מיקרא דומה רק גנבו לי תיק מהמושב האחורי כחניתי לשניה להגיד שלום לחבר

נסיעה מהירה זה חוקי - כל עוד אין משטרה !!!

פורסם

בזמנו כשהיה לי מאזדה 323F נסעתי עם הכלבה שלי לת"א (פיטבול חמוד)

עצרתי ברמזור בכניסה לת"א ובא קבצן עם כוס וביקש כסף

לקחתי את הארנק והוצאתי לו מטבע נוצץ של שקל :twisted:

הנחתי את הארנק

ופתאום אני קולט את היד שלו מנסה לתפוס לי את הארנק

בשנייה הכלבה שלי דפקה לו ביס של החיים ביד והוא צרח

אני בטוח שלהבא הוא לא יעשה את זה שוב :D

• תוכן חדש...