Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לרכישת מאזדה 3 2005. יד ראשונה ליסינג, יד שנייה פרטית. 135,000 ק"מ. המחיר שמוצע לי: 35,000 ש"ח.

השאלות שמטרידות אותי הן:

1) צריכת הדלק. כיום יש ברשותי מאזדה לאנטיס 2000. האם ההבדל משמעותי?

2) בעיות במזגן של האוטו. הבנתי שלאוטו יש בעיית מיזוג, ומאחר ואני סובל מאוד מחום, רציתי לדעת האם יש דברים בגו.

3) המחיר. האם המחיר שהוצע לי הוא אטרקטיבי.

4) התרשמות כללית שלכם מהאוטו.

עזרו לי להחליט. תודה מראש.

פורסם

שלום,

מניסיון עם שני הרכבים אני יכול להגיד לך שהמאזדה 3 בכלל לא חסכונית בדלק וזאת משום שיש לה 4 הילוכים ו-105 כ"ס, והחוסר כוח הזה מתבטא במיוחד בעליות שבהם ההילוך השני נמשך עד הקו האדום בסל"ד ומתאמץ מאוד ורק עם החלפת ההילוך באופציה הידנית המשיכה נפסקת - וזה זולל דלק.

היתה לי לנטיס 1800 ואני אומר בבטחה שהיא היתה יותר חסכונית מה-3.

לגביי המחיר נשמע סביר במיוחד לאור העובדה שהשוק מוצף בטירוף במאזדות 3 וזה רכב שקשה מאוד למכור היום! (לי היתה פרטית שמורה ולקח לי חודשיים במחיר נמוך בכמה אלפים מהמחירון).

לגביי המזגן אני לא נתקלתי בבעיות איתו לאורך שנתיים שהרכב היה אצלי אך גם לטעמי הוא לא קירר מספיק.

פרט לכך האחזקה שלה סבירה, טיפולים יחסית זולים וחלפים בשפע.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

1. צריכת הדלק לא שונה בהרבה מצריכת הדלק בלאנטיס, מדובר בהפרשים די קטנים.

2. לנו במשפחה יש מאזדה 3 2008 והמזגן מצויין. באותן שנים (2004-2006) הייתה למאזדה 3 קריאת שירות בקשר למזגן שלא קירר כראוי והחליפו להן מסנן פנימי. אם אתה לא סגור על המזגן תשב באוטו, תפעיל את המזגן ותראה אם הוא טוב לך, אל תקנה אוטו בלי לבדוק אם הוא מתאים לך אישית. קח אותו גם לסיבוב קצר אם צריך.

3. המחיר בסדר גמור. תסתכל טוב על האוטו ותיקח אותו לבדיקה, חשוב לבדוק שהאוטו לא עבר חיים קשים וטופל כראוי. בדוק גם אם אין תאונות משמעותיות ופגיעות בשלדה. אם האוטו לא במצב מצויין או שתעבור למאזדה אחרת (לא חסר) או שתנסה להוריד עוד את המחיר.

4. בכללי מדובר באוטו די טוב. אמין, נוח יחסית, בטיחות ממוצעת (4 כוכבים במבחני הריסוק), איכות החומרים וההרכבה טובה, זריזה (למרות שלא בצורה משמעותית ממכוניות אחרות בקטגוריה ויש טובות ממנה), צריכת דלק סבירה, סחירות טובה, התנהגות כביש טובה מאוד, מהנה לנהיגה, הגה טוב יחסית, ובאותן שנים היא נחשבה לאחת המכוניות הטובות ביותר בקטגורית המשפחתיות הקופמקטיות. לרעה אפשר לציין שהמתלים קשים מדי ולא מגהצים מהמורות בצורה טובה, המרווח מאחור לא כל כך טוב ותא המטען בגודל סביר, אבל לא נוח לשימוש בגלל פתח הטענה צר.

בסך הכל, לדעתי האישית מדובר במכונית שנותנת תמורה טובה למחיר.

• תוכן חדש...