Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חוכמה להשוות ידיעות מקדימות (שמן הסתם הגיעו ביחד בעקבות הודעה לעיתונות ממארגני התערוכה) לכתבות סיקור. אני מניח שלקראת פתיחת התערוכה, כשנדע כבר מי מה ולמה, נראה סיקורים קצת אחרים. אלא רק אם סוף סוף יפתיעו והתערוכה תהיה שווה משהו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההבדל הפשוט בין אוטומוטור לתערוכות רכב רציניות ברחבי העולם הוא פשוט, והוא גם הסיבה למחיר המנופח: אוטומוטור היא אטרקציה לפסח ומקום להשתיק בו קצת את הילדים, תערוכות רכב הן פלטפורמה לפניה ולמשיכת צרכנים. בפרנקפורט או בז'נבה לעולם לא יעזו לגבות סכום שאפילו קרוב לזה, מהסיבה הפשוטה שיש להם ולמציגים אינטרס ברור לכך שהתערוכה תהיה נגישה. כאן לא קיים אינטרס כזה: אפילו יבואני הרכב המציגים לא ממש מתייחסים ברצינות לאוטומוטור. אני לא יכול להאשים את היבואנים שלא משתתפים.

פורסם
לא חוכמה להשוות ידיעות מקדימות (שמן הסתם הגיעו ביחד בעקבות הודעה לעיתונות ממארגני התערוכה) לכתבות סיקור.

וכי ידיעות מקדימות, המהוות ציטוט חלקי כזה או אחר מקומוניקט של יחצ"ן, אינן פלטפורמה של יחסי ציבור :roll:?

בוא ואתן לך דוגמה אחרת. בכל מקום בו קראתי על הפיאסטה 1.25 הידנית השבוע, טרחו הכתבים לציין כי "ביצועיה עדיפים במעט על פני הגרסה האוטומטית". מקריות? אני בספק.

אין כל פסול בכך שעתונות מיידעת את הציבור במידע שמועבר אליה ע"י יחצ"נים, שזהו תפקידם. יש פסול בציטוט עיוור של קומוניקטים, אשר לא סתם כתובים כפי שהם כתובים - ויש פסול עוד יותר גדול בשיתוף פעולה עם אירוע בעייתי שחוזר על עצמו פעם אחר פעם, עם אותם השטיקים והמחירים הגבוהים.

ביום שאוטומוטור תתנהל כתערוכת רכב בכל מקום נורמלי בעולם, אתגאה לרכוש כרטיס ולחשוב שסוף סוף, גם אצלנו יש דבר כזה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

חבל, דווקא הייתה פעם לפני 4 שנים שכל היבואנים השתתפו והייתה תערוכה פצצה

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

היי לכולם.

אוטומוטור כן תכניס הרבה חידושים,שלא היו בתערוכות קודמות

כמו סדנאות לשיפור מכני ועיצובי לאופנועים וכל דו-גלגלי אחר,

גם ביגוד מקצעוי ושער אביזרים לאופניים,אשר תחום הזה יתחיל

להיתפתח חזק מאד בארץ.

לאנף הרכב חידוש נוסף שמעתי שיהו סדנאות לעיצוב פנים וחוץ

וגם דיטיילנגים,שלא היו בעבר,סדנאות לפורשה,במוו,סיאט,מיני

ומותגים אחרים.

אז כל אחד יקבל החלטה אישית שלו,האם לבקר ב90 שקל או לא!!!!

בהצלחה,יעקב.

Picture 056.jpg

Picture 008.jpg

Picture 085.jpg

_Cupra4_3_4_Heck.jpg

6222725429_e75a8aa632_z.jpg

IMG_9427.JPG

פורסם
וכי ידיעות מקדימות, המהוות ציטוט חלקי כזה או אחר מקומוניקט של יחצ"ן, אינן פלטפורמה של יחסי ציבור :roll:?

בוא ואתן לך דוגמה אחרת. בכל מקום בו קראתי על הפיאסטה 1.25 הידנית השבוע, טרחו הכתבים לציין כי "ביצועיה עדיפים במעט על פני הגרסה האוטומטית". מקריות? אני בספק.

אין כל פסול בכך שעתונות מיידעת את הציבור במידע שמועבר אליה ע"י יחצ"נים, שזהו תפקידם. יש פסול בציטוט עיוור של קומוניקטים, אשר לא סתם כתובים כפי שהם כתובים - ויש פסול עוד יותר גדול בשיתוף פעולה עם אירוע בעייתי שחוזר על עצמו פעם אחר פעם, עם אותם השטיקים והמחירים הגבוהים.

ביום שאוטומוטור תתנהל כתערוכת רכב בכל מקום נורמלי בעולם, אתגאה לרכוש כרטיס ולחשוב שסוף סוף, גם אצלנו יש דבר כזה.

כתב שמצטט קומוניקט של יחצ"ן חוטא לתפקידו. אלא רק אם מדובר במשפט ענייני לחלוטין. אם העיתונאי כותב בידיעה שביצועי רכב ידני טובים משל אותו רכב עם תיבה אוטומטית, אני לא רואה כאן בעיה. להפך - זה נתון בעל חשיבות.

אגב, מניסיוני, יחצ"נים בארץ עושים עבודה מחורבנת בדר"כ וההודעות לעיתונות שלהם מגוחכות. הודעות לעיתונות של יצרנים מחו"ל הן לרוב מקצועיות יותר, אבל עדיין 80% ממה שנכתב בהן זה קשקוש יחצ"ני לא ראוי לדפוס.

בכל הנוגע לאוטומוטור - זה עניין חדשותי מעניין בתחום הרכב, ואני לא רואה כל פסול בידיעה עיתונאית שמתארת באופן "יבש" את מה שעומד להיות בתערוכה, מבלי לשפוט - פשוט לתת את העובדות. כמובן שזה לא נוגד פרסום ידיעה נוספת, בסמוך יותר למועד פתיחת התערוכה, שתסקר את מה שעתיד להיות ותתן לציבור מידע מקיף יותר בכדי לעזור לו בהחלטה אם להשקיע ולרכוש כרטיס.

היי לכולם.

אוטומוטור כן תכניס הרבה חידושים,שלא היו בתערוכות קודמות

כמו סדנאות לשיפור מכני ועיצובי לאופנועים וכל דו-גלגלי אחר,

גם ביגוד מקצעוי ושער אביזרים לאופניים,אשר תחום הזה יתחיל

להיתפתח חזק מאד בארץ.

לאנף הרכב חידוש נוסף שמעתי שיהו סדנאות לעיצוב פנים וחוץ

וגם דיטיילנגים,שלא היו בעבר,סדנאות לפורשה,במוו,סיאט,מיני

ומותגים אחרים.

אז כל אחד יקבל החלטה אישית שלו,האם לבקר ב90 שקל או לא!!!!

בהצלחה,יעקב.

לי זה נשמע כאילו מנסים למסך בעזרת שטויות את המחסור באטרקציות מעניינות בתערוכה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ציטוט מהכתבה ב'אוטו':

גילר מבטיח גם נוכחות של למבורגיני ושל טסלה, כמו גם של גרסאות משופרות של מרצדס ופורשה, ומכוניות תצוגה ומירוץ נוספות שאת חלקן הוא יביא בעצמו.

האם מדובר באוונטדור?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...