Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואיך זה קשור לחסרי אונים,כבודו הנכבד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למיטב הבנתי גם טויוטה ולקסוס לא ישתתפו.

לא יודע לגבי לקסוס(דווקא הגיוני שישתתפו עם GS החדשה) - אך טויוטה משתתפים ואפילו מביאים GT86 לתערוכה.

לגבי התערוכה עצמה, מסכים עם המבקרים. אתם מוזמנים לקרוא מה רשמתי לפני שנתיים וארבע שנים. משהו השתנה? נאדה.

ועתונות הרכב? מאפשרת למארגן התערוכה פלטפורמה נוחה ליחצנו"ת ללא מילה אחת של ביקורת. כמו לפני שנתיים וארבע ושש...

ולעניין עלות הכרטיס:90 ש"ח :evil:. כמו תמיד, מנופח. בשבוע הבא אני מתכנן לבלות יום אחד בתערוכת ז'נבה במסגרת נסיעת עבודה לאירופה. המחיר: 16 פרנק שויצרי(67 ש"ח) :oops:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
לא יודע לגבי לקסוס(דווקא הגיוני שישתתפו עם GS החדשה) - אך טויוטה משתתפים ואפילו מביאים GT86 לתערוכה.

לגבי לקסוס - עובד בכיר שם מסר לי השבוע שהם לא ישתתפו, מכך הסקתי שזה רלוונטי גם לטויוטה.

בכ"א - ללא כרטיסי חינם אין לי כל כוונה להגיע לתערוכה וגם זה למען הבן הקטן שלי.

פורסם

לא הלכתי כמה שנים טובות לתערוכה וכנראה גם שנה לא אלך אל אף רצון החזק.

מחכה להתרשמויות ולתמונות של חברים אשר כן ילכו.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

כמו שרשמתי למי שיש ישראכט,זה גם חבר יהלום,כמו כול פעם יוכל לקנת כרטיס בעלות נמוכה של 35 שקל משהו כזה.אז זה לא כזה יקר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמעט אין שנה שלא מציעים לי כרטיסים בחינם, אבל מי הולך לתערוכה המפגרת הזו?

מה כבר תראו שם חוץ מכמות של חוליגנים ובבונים שנדחפים ליד כל רכב עם מדבקה

ואיזה ספויילר.

בחינם אני לא הולך לשם, אז עוד לשלם על זה 90 שקל?

פורסם

אוטומוטור היא לא תערוכה לחובבי רכב, היא תערוכה לעמישראל שמחפש לאן ללכת בפסח.

אני בתור מישהו שהיה הולך קבוע לתערוכה (נראה לי שזה היה כל שנה פעם) - באיזשהו שלב פשוט הפסקתי עם זה, שתערוכה אחרי תערוכה הרגשתי שביזבזתי כסף סתם ביציאה.

דווקא לאחרונה הלכתי - כי היו לי כרטיסים חינם, אבל השנה נראה... אני בספק.

פורסם
עלות השקעה ליבואן רכב להציג באוטומוטור היא כמיליון שקלים, בתקופה הנוכחית סיבר להניח שיש יבואנים שימצאו שימוש טוב יותר לכסף שיניב תוצאות טובות יותר מבחינת היבואן ... בנוסף, עלות התערוכה בפעם הקודמת היה כשמונים שקלים ורוב היבואנים אינם מציגים מכוניות שלא ניתן יהיה לראות באולמו התצוגה אז למה לטרוח ... בשביל 3-4 מכוניות מיוחדות שגם ככה לא ניתן לייבא או לא ייובאו בהמשך (למבורגיני, לקסוס LFA וכו') אני לא בטח שזה שווה את זה.

באוטומוטור כדי לגרום להתלהבות מצד הישראלי יש צורך בהצגת דגמים חדשים וחשיפה ראשונית בתערוכה. יבואן שאין לו יותר מידיי מה לחדש יעדיף באמת להשאיר את הרכבים באולם ולא להגיע לשם.

בייחוד בסכומים הנדרשים להעלות שם דוכן.

לגבי לקסוס - עובד בכיר שם מסר לי השבוע שהם לא ישתתפו, מכך הסקתי שזה רלוונטי גם לטויוטה.

בכ"א - ללא כרטיסי חינם אין לי כל כוונה להגיע לתערוכה וגם זה למען הבן הקטן שלי.

תבדוק איתו שוב, נכון להיום לקסוס יישתתפו בתערוכה.

לנקמיצ'י שמעליי - אכן אוטומוטור היא לא תערוכה שתכליתה לחובבי רכב אם כי הם כמובן יימצאו שם גם תעסוקה. התערוכה אמורה לחשוף אותנו לדגמים חדשים ולהביא קצת מהעולם הגדול אלינו לארץ הקטנה. לדוגמת הרכבים המיוחדים שסביר להניח שינחתו אצלנו עוד כמה שנים טובות.

בחופשת הפסח זה מעניין לצאת קצת מהבית ולהתרשם מכל הדברים שמציעים לנו בתקופה הזו

לצערי כמו גם הרבה דברים אחרים במדינה הזאת - יוקר המחייה תמיד נמצא מעבר לפינה ואנו רואים אותו במחיר הגבוה של עלות הכניסה. :roll: תוצאה יוצאת בלבד של מתחם גני התערוכה שמנסים להרוויח גם מהיבואנים ומפעילי התחנות שישתתפו וגם על חשבון הצופים. מצטרף להמון אנשים בשרשור ואלו שלא הגיבו שאם המחיר היה הרבה יותר נמוך אז הייתי שוקל ברצינות.

Confidence In Motion

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כמעט אין שנה שלא מציעים לי כרטיסים בחינם, אבל מי הולך לתערוכה המפגרת הזו?

מה כבר תראו שם חוץ מכמות של חוליגנים ובבונים שנדחפים ליד כל רכב עם מדבקה

ואיזה ספויילר.

בחינם אני לא הולך לשם, אז עוד לשלם על זה 90 שקל?

פרסמו לפני כמה זמן פה בפורום ווידאו מהתערוכה בשנות ה90 (אם אני זוכר נכון), פעם הקהל התנהג הרבה יותר יפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחרי זה מתפלאים למה חלק מהרכבים סגורים.

לדעתי צריך לעשות הגבלת גיל כשלא ניראה ילדים צועקים רצים,לוחצים על דברים ברכב כאילו זה צעצוע.

בז'נבה גם יש ילדים בתערוכות?

פורסם

בז'נבה גם יש ילדים בתערוכות?

אני הייתי בז'נבה 2001 בתור ילד (מתנת בר מצווה מההורים). למיטב זיכרוני היו מעט ילדים בתערוכה אבל המסה הקריטית הייתה של אנשים מבוגרים ומנומסים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תבדוק איתו שוב, נכון להיום לקסוס יישתתפו בתערוכה.

שוחחתי איתו בתחילת השבוע שיחת חולין והוא העלה את העניין, זה כ"כ לא מעניין אותי שאפילו שיחת טלפון אין בכוונתי לעשות כדי לבדוק איתו אם הם שינו את דעתם.

פורסם

ועתונות הרכב? מאפשרת למארגן התערוכה פלטפורמה נוחה ליחצנו"ת ללא מילה אחת של ביקורת. כמו לפני שנתיים וארבע ושש...

זה לא נכון. אני לא יכול לדבר בשם מגזינים אחרים, אבל כאן אתה יכול לראות ביקורת לא ממש חיובית על התערוכה הקודמת (שגם בה לא התייצבו לא מעט יבואנים)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה לא נכון. אני לא יכול לדבר בשם מגזינים אחרים, אבל כאן אתה יכול לראות ביקורת לא ממש חיובית על התערוכה הקודמת (שגם בה לא התייצבו לא מעט יבואנים)

ולעומת זאת, אתה מוזמן לעיין בקישורים הבאים;

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2512247

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-5fccd704246c531006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

ולסיום, אותו כתב שציטטת, בכתבת הכנה דומה לשתיים שצוטטו, ללא איזכור חויותיו מהעבר

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-28379-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8-2012-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%94%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA.aspx

להמשיך?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...