Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסיון גניבת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ב5 וחצי בבוקר ניסו לגנוב את הרכב (סיטרואן ברלינגו).

את הדלת פתחו עם לום ועיקמו אותה, חתכו את החוטים של האזעקה ולמזלנו אבא שלי שמע את האזעקה קם והבריח אותם.. כמובן שהמשטרה הגיעה לאחר חצי שעה.

אבא שלי שם אזעקה חדשה בעלות של 1000 ש"ח ותיקן את דלת הנהג.

מה אפשר לעשות כדי לעכב את הגנבים?

המשטרה אמרה שברגע שניסו ולא הצליחו יגנבו את הרכב לילה לאחר מכן.

פורסם

אתה יכול לשים מנעול להגה.

אין הרבה מה לעשות בדרכים נורמליות,אלא אם ממש רוצים לעכב אותם,לפרק כבל מהמצבר,להוציא איזה פיוז.

או להתקין איתרון וכך תדעו איפה הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רעיונות יש הרבה: מנעולים כמו שאמרו כאן, כספת למחשב רכב, אימובילייזר רב ערוצי, סינדול.

אבל בסופו של דבר אם הגנבים באמת ירצו אז הם יביאו מובילית. לכן ברכב שלי אני הסתפקתי בביטוח מקיף+דרישות המיגון הבסיסיות של הביטוח.

פורסם

אם הדאגה היא ללילה הקרוב - אז אפשר לשאוב את כל הדלק מהמיכל.

אם באופן כללי - אז מקיף...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם זה רכב עבודה אז תוודא שבמקיף יש לך כיסוי לרכב חלופי במקרה גניבה, וגם שכתוב מה סוג הרכב שתקבל (במקרה ואתה חייב את יכולת ההעמסה)

הכיסוי הזה לא יקר - אם אתה "לא יכול להישאר בלי" אז זה בדיוק מה שאתה צריך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שים קודן לרכב,בלי הקוד הרכב לא מניע..

טוב שלא כל גנב רכב מתחיל יודע לפרק אותו ב10 שניות ,כנ"ל לאימובליזר.

סנדל לרכב נשמע כמו ראיון טוב.

אבל לדעתי אם לא יחזרו שוב יום למחרת כדי לנסות לגנוב אותו רכב (זה לא שזאת הברלינגו היחידה באזור שלך).

• תוכן חדש...