Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק - רעיון למחאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני כמה שנים כשמחירי הדלק עלו בהולנד הציבור התארגן למחאה כזו.

רק בקנה מידה ענקי!

פשוט,

התושבים חסמו את כל עורקי התנועה הראשיים עם כלי רכב מסחריים כבדים - משאיות אוטובוסים פרטיים וכו',

ואת הרכבים הפרטיים החנו בשכונות שבהם מתגוררים חברי הממשלה של המדינה..

ופרסמו הודעה משהו בסגנון הזה:

"הרכבים לא זזים, תקועים בלי דלק, אין לנו כסף לתדלק יותר, אז אנחנו עוברים לאופניים ורכבות..."

אחרי פחות מ- 48 שעות, ונזקים לא קטנים למדינה, הממשלה וחברות הדלק (המקומיות) הורידו את המחירים בחזרה.

לדעתי רק משהו כזה יכול לעבוד פה,

מה הם יעשו? יגררו 10000 רכבים?? יתנו 10000 דוחות?

רק מחאה ציבורית חזקה.

+1 בגדול

תגידו מתי :)

קובי

:-)

פורסם

אני בפנים.

ובכלל, נדרשת שביתה כללית.

לא ללכת לעבודה.

לא לשלם מיסים.

לא לעשות מילואים.

לשתק פה הכל, עד שהקופים למעלה במגדל השן יזכרו מי הבוס, שהם עובדים בשבילנו ולא אנחנו בשבילם.

חסר תקציב? שיחתכו את כמות השרים בחצי, שיקחו מהחרדים.

שהשרים עצמם יקחו הסעות לכנסת בשביל לשמש דוגמה.

די נשבר.

אברה קדברה

פורסם

לדעתי אם כבר אז בואו נתחיל בזה שכל חודש לא נתדלק בחברת דלק אחת במשך חודש ככה כל חודש חברה דלק אחרת

ואז יבינו שצריך לימשוך אנשים כדי שיבואו לתדלק אז הם יתחילו להוריד לבד כי הם יראו אין להם הכנסות

שווה לנשות לא ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

טוב חברים החברת הדלק הראשונה שבחרתי היא סונול ב1 למרץ שזה כבר בחודש הבא לא מתדלקים בסונול בכל הארץ במשך חודש שלם ואני יעדכן כל סוף חודש איזה תחנה ותאריך ומי שרוצה יכול להתחיל כבר מהיום אני התחלתי

מישהו מצתרף ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

מיצטרף(כרגע מתדלק בדלק)

תגידו מי התחנה הפרטית הכי קטנה בארץ? כזו שיש לה מס' סניפים לפי אזורים בארץ, כולנו נעבור לקטנות שהם ירויחו במקום הטייקונים של דלק,פז,סונול וכו'

ניגרום לחברות הגדולות להפעיל לחץ (לוביסטים אמרנו?) להורדת המס ובמידה ולא נעשה חרם על כל הגדולות ונתדלק רק בתחנות הקטנות- רק ככה נביא לשינוי!

אני רוצה ליראות שדלק,פז,סונול,דור אלון לא יעשו בלאגן לאחר צניחה של קרוב ל50% ממהכנסות שלהם! הם לא יכולים להרשות זאת כי יהיה להם מחנק אשראי!

למשל עד לא מזמן המחיר לדלק על 6.99 בתחנת טן החדשה בראשון, כיום 7.22.

בימקום לישבות ולהרוס לעצמנו את החיים, תנו לאחרים בעלי השפעה רבה יותר לעשות עבורנו את העבודה! תיהיו חכמים! תילמדו "מהמנהיגים" שלנו!

כל מה שצריך זה לתדלק רק בתחנות הקטנות- (יש בכל פינה!)

ואני בטוח אם נציגי הפורום יפנו לבעלי התחנות הקטנות עם ההצעה הם ישמחו לשתף פעולה וגם לתת הטבה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
למי שרוצה להבין יותר טוב את הלוקשים שמוכרים לנו (שטייניץ הראשון שצריך ללכת).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4195968,00.html

הבעיה היא שכפי שצויין בכתבה, המקסימום שהאוצר יכול להוריד את מחיר הדלק זה 20-30 אג' לליטר.

עם כל הכבוד, בשביל 30 אג' לליטר אני אישית לא מזיז את התחת לכיוון מחאה.

אז יבואו חכמים ויגידו כי זה יראה לממשלה שלא ניתן להעלות מחירי דלק על בסיס חודשי וכך נמנעת העליה הבאה.. אז יגידו..

אני זוכר שזו הייתה האופוריה אחרי המחאה הקודמת (שלדעתי אין סיכוי לחזור עליה בתקופה זו, אולי בקיץ הבא), כולם חשבו לעמצם "הראנו לאוצר מאיפה הדג משתין, עכשיו הכח אצלנו".. מישהו זוכר/סופר בכלל כמה העלאות היו מאז המחאה וההישג "המרשים"?!

מזכיר לי קצת את מחאת הקוטג', כיום המחירים גבוהים יותר מאשר היו לפני המחאה.

עד ששיטת השלטון לא תשונה אף שר אוצר לא יצליח לעשות שינוי משמעותי, זה מה שקורה שראש הממשלה צריך להקים ממשלה עם מספר רב כל כך של מפלגות, הרבה כסף הולך למטרת "שקט תעשייתי" מצד הקואליציה.

פורסם

אני אישית מחרים את פז ,ועובר לתדלק ב"10" .

וסתם שתדעו ,בשטחים (בית ג'אלה) .

ליטר דלק עולה 7 שקל . (ע''פ מישהו שעובד איתי שגר שם) .

וזה מוזר .

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

סתם מחאה לא תעזור

אנחנו צריכים ללמוד מהיונים שמעלים להם את הלחם ב 20 אגורות והם שורפים את כל החנויות בעיר

זו המחאה שצריכה להיות פה

פורסם
מיצטרף(כרגע מתדלק בדלק)

תגידו מי התחנה הפרטית הכי קטנה בארץ? כזו שיש לה מס' סניפים לפי אזורים בארץ, כולנו נעבור לקטנות שהם ירויחו במקום הטייקונים של דלק,פז,סונול וכו'

ניגרום לחברות הגדולות להפעיל לחץ (לוביסטים אמרנו?) להורדת המס ובמידה ולא נעשה חרם על כל הגדולות ונתדלק רק בתחנות הקטנות- רק ככה נביא לשינוי!

אני רוצה ליראות שדלק,פז,סונול,דור אלון לא יעשו בלאגן לאחר צניחה של קרוב ל50% ממהכנסות שלהם! הם לא יכולים להרשות זאת כי יהיה להם מחנק אשראי!

למשל עד לא מזמן המחיר לדלק על 6.99 בתחנת טן החדשה בראשון, כיום 7.22.

בימקום לישבות ולהרוס לעצמנו את החיים, תנו לאחרים בעלי השפעה רבה יותר לעשות עבורנו את העבודה! תיהיו חכמים! תילמדו "מהמנהיגים" שלנו!

כל מה שצריך זה לתדלק רק בתחנות הקטנות- (יש בכל פינה!)

ואני בטוח אם נציגי הפורום יפנו לבעלי התחנות הקטנות עם ההצעה הם ישמחו לשתף פעולה וגם לתת הטבה!

לדעתי זאת תפוז, הכי קטנה ואני חושב שגם הכי זולה.

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נו, מה נסגר? יש התקדמות?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בושה המדינה הזאת, צפויה התייקרות של עוד 10 אגורות בשבוע הקרוב בשל התייקרות הנפט העולמי ! עוד מעט נגיע ל 10 שקל לליטר !

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל מי שמתדלק 98 מתדלק כבר היום בכמעט 10 שח לליטר. אין מה לעשות ישראל נגועה באדישות רציונלית.

כולם בוכים בפייסבוק ובאינטרנט כמה המדינה חרא והממשלה חרא אבל אף אחד לא נוקף אצבע. בקבוצה נגד מחירי הדלק בפייסבוק יש סהכ 16 אלף איש... וגם מתוכם 90 אחוז לא באמת עושים משהו.

עד שאנשים לא יצאו מהבית נמשיך לאכול לקרדה.

ובטח בבחירות האלה אנשים שוב יצביעו לביבי. עם ישראל פראיירים.

אברה קדברה

• תוכן חדש...