Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

בימים אחרונים נכנסתי לebay והתחלתי לחפש פריטים מעניינים!

עכשיו ידוע לי שמ1 לינואר אפשר להזמין מוצרים עד 300דולר בלי ליפול במכס ובמע״מ ובכול השטויות האלה!

בוא נגיד הסאב שאני רוצה לקנות עולה 290דולר עכשיו השאלה שלי: אם shipping עולה לי עוד 100דולר - זה כאילו שקניתי מוצר ב 390דולר ואני חייב לשלק מכס ומע״מ או שכמה שאני משלם על shipping לא קשור למחיר של מוצר?

ואם כן אז כמה אני ישלם על המכס ועל מע״מ בנוסף? נגיד ו המוצר יוצא 400 דולר!

תודה!

musclecar.gif
פורסם
לפני שתעשה טעות, המכס הוא מ-50 דולר.

האמת שגם את זה העלו ל 75$

תוכל לקרוא גם פה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

טוב לא הבנתי דבר אחד....מעל 75 דולר בוא נגיד על מגבר אני ישלם 17.4% מהמחיר שלו + כמה שעולה להביא אותו לארץ?

יענו מגבר שעולה 200דולר + 100 shipping בקיצור 300 דולר אז עוד 55 דולר +- היה לי משלם למניקים?

כבן אדם רגיל שקונה מגבר מסויים מעל 75 דולר אני חייב לשלם אבל אם אני יבואן אז רק אחרי 325$?!

musclecar.gif
פורסם

אני פשוט חייב דוגמא: מצאתי ב ebay רמקולים של infinity kappa perfect 6.1

אני מת להביא אותם - הרמקולים עולים 220 דולר עכשיו shipping עולה לי 70 דולר בקיצור סיפור של 290 דולר!

הרמקולים מגיעים לארץ - כמה אני משלם בנוסף? ומה אני משלם ומה אני לא משלם?

musclecar.gif
פורסם

אתה טועה , ה 33% זה 17 % מכס + 16% מע״מ

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...