Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות לו מברגה חדשה

שלו עשתה את שלה

אני מחפש משהו קטן קומפקטי

עד 1000 שקל

יש המלצות למישהו שיותר מבין מימני?

יש 3 דגמים שאני חושב עליהם

לא שאני מבין גדול בהם

ראיתי שיש אפשרות למהירות אם זה חשוב?

ויש דבר נקרא אימפקט?

ויש גם קלאצ'?

זאת של AEG מגיע עם 2 סוללות

E148629.jpg

יש של Makita

C302239.jpg

ויש של Bosch

X436761.jpg

המחירים של המוצרים נעים עד 1000 שקל

לא יודע הבדלים

בטוח יש פה אנשים שקצת יותר מבינים מימני

בתודה על העזרה

טל.

פורסם

נורא תלוי מה השימוש של המברגה.

תיקונים בבית ו -DIY למיניהם או עבודה רצינית ושוטפת?

אבא שלי משתמש באימפקט של מקיטה כבר כמה שנים טובות (וטוחן לה את הצורה) והוא מרוצה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תלוי גם מה הוא סוג העבודה,יכול להיות שדווקא לאבא שלך תתאים מברגה 14V מאשר 10V.

מה שכן,עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות מברגת אימפקט,ההבדל משמעותי.

לי אישית יש http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1010

עובדת כבר כמה שנים.עברה המון,מתיבה לסאב ועד רצפת דק.

בשיפוצים...

פורסם

למיטב ידיעתי, AEG היום זה מוצר מדבקה, בדומה ל-Graetz. כל קו המוצרים שלהם סיני והלכה למעשה לא נותר מאחורי השם דבר.

התקציב שלך נדיב ביותר. אם לא מדובר בשימוש אינטנסיבי, הסידרה הירוקה של בוש תתן תמורה נאותה תמורת כשליש מהתקציב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

השימושים שלו הם בעיקר עבודות לא קשות

יש לו מקדחה ואת שאר הכלים

פשוט המברגה עשתה את שלה

עייפה כבר

אני חושב יש לו את הדגם הזה PSR 960

כבד לא נוח, ממש חלש, סוללה נגמרת מהר

86591.jpg

פורסם

אם המברגה תקינה ורק הסוללה היא הבעייתית, מדוע לא לרכוש לו סוללה חדשה?

אם ה-AEG היא המועמדת להחלפת הבוש, הייתי ממליץ לך לרדת מהרעיון או לפחות למצוא מחליפה אחרת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מומלץ לקנות מברה עם סוללת ליטיום,זמן עבודה ארוך וזמן טעינה קצר.

לפי מה שאתה אומר,לאבא שלך יתאים מברגת אימפקט קטנה (10V).

בשיפוצים...

פורסם

יש לי את ה aeg

אין לה מהירות גבוהה והיא נורא חלשה

סוללות מחזיקות זמן סביר עם המברגה

עם הפנס שמגיע איתה פעם הוא נשאר כמה ימים דולק רצוף

ניתן להשתמש בה כמברג, כלומר היא נעולה כאשר לא מופעלת (לא ראיתי את זה במברגות אחרות)

ה2 האחרות המוצגות הינם אימפקט , אובר קיל לאבא

קנה מברגה רגילה של מקיטה או בוש כחול

לשניהם גרסאות שונות בגודל הגוף והסוללה

שניהם טובות לדעתי באותה מידה

אל תקנה בוש ירוק, זה לא זה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לשימוש ביתי אפשר לקנות בוש סדרה כחולה, עם קלאץ' ו-2 סוללות ליתיום ומטען מהיר ב 900 ש"ח

http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2624

אם אתה לא נעול על מותגים, אז מניסיוני האישי אני מחזיק סט נוסף של 2 מברגות (מותג מדבקה, "יונדאי" לרוב) שמגיע בתוך מזוודה משלו, מברגה אחת רגילה עם קלאץ' ומברגה נוספת אימפקט. בסט מגיע גם פנס LED וכמובן מטען סוללות מהיר ועוד 2 סוללות ליתיום.

http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1699

המחיר של סט כזה הוא 750 ש"ח, אני משתמש בו לרוב כגיבוי (מזה כשנה) או לדברים שאני עושה בבית (עם האימפקט של בוש אני עובד ביום-יום באופן רציף). לציין שהכל עובד מצויין והאימפקט חזקה מאוד (למי שלא מכיר, זה כמה רמות חוזק מעל מברגה רגילה). למי שעובד עם המברגות באופן חובבני (הכוונה לתיקונים בתוך הבית) זה כלי מצויין, ואני לא אתפלא אם גם אצל בעל מקצוע הוא יחזיק לא רע ביחס למחיר הסט.

שים לב:

מתוך ניסיון צריך לדעת שגם מברגה שאינה בשימוש יום-יומי, צריכה תמיד לתת את המענה בזמן הנכון - כאשר אתה בדיוק צריך אותה.

היתרון של מברגות עם סוללות ליתיום ומטען מהיר פותר לך 2 בעיות נפוצות:

א. סוללות ניקל קדיום\מטאל הינן סוללות בעלות פריקה גבוה מאוד כאשר הן אינן בשימוש (המברגה לא זמינה ב"פעם בחודש שאני משתמש בה")

ב. זמן טעינה ממושך של סוללות ניקל קדיום\מטאל

אתה חייב לשים את הדגש הנכון ולקנות מברגה עם סוללת ליתיום ולא להתפשר על פחות מזה, בטח ובטח אם אתה רוצה שאבא שלך יהנה מהמתנה שאתה קונה לו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לי יש מברגה בסיסית של Skil שאמנם משמשת רק לעבודות בית קלות אבל לא הכזיבה. המותג הוא מותג משנה של Bosch.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משתמש כבר הרבה מאוד זמן במברגה של Würth bs96 solid אשר הגיע אם שתי סוללות.

מחזיקה די הרבה הזמן ועברה המון התעללויות :) שווה כל שקל, איתה עבדתי ללא הפסקה כאשר שיפצתי את כל הבית.

היתה לי עוד אחת זולה יחסית של בלק אנד דקר 14V ואחרי שימוש של 3 חודשים שבקה חיים הנה היא: http://www.blackanddecker.ch/de/powertools/productdetails/catno/HP148F4LK/

גם מה שפשוט הביט היה מחליק מהפוטר כל פעם שהיא היתה מתאמצת, אפילו שהחלפתי ביטים :S

פורסם
אם המברגה תקינה ורק הסוללה היא הבעייתית, מדוע לא לרכוש לו סוללה חדשה?

אם ה-AEG היא המועמדת להחלפת הבוש, הייתי ממליץ לך לרדת מהרעיון או לפחות למצוא מחליפה אחרת.

אלעד, קודם כל, הסוללה עולה יותר מחצי ממברגה חדשה... ויותר גרוע, אם זה דגם ישן לא ניתן להשיג סוללה חדשה עבורו, הליין מתרענן כל כמה שנים, במיוחד בשביל מקרים כאלה :evil:

ודבר אחרון, הבחור רוצה אחת חדשה... תן לו להנות...:-D

המברגה הישנה הייתה 9.6V, לפי הדגם. לא משהו.

ירוקה 12V או 14.4V, בשליש מהתקציב, יעשו עבודה מצויינת. אני עם 12V כבר איזה 5 שנים. אין תלונות.

אם אתה רוצה אימפקט, יש לבוש סדרה של זוג- אחת רגילה ואחת אימפקט, 10.6V, במחיר של סביב 1200 ש"ח. לדעתי שווה להשקיע בו.

מקווה שעזרתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

או מקיטה או בוש.

יש לנו גם מברגה של מקיטה כבר כמה שנים שאינה עושה בעיות ונוחה לשימוש.

וגם החברה מקיטה ידועה כחברה טובה במוצרים האלו.

כמו כן, גם בוש חברה טובה, יש לנו מקדחה של בוש, כבר 8-9 שנים, תענוג. עובדת כמו סוס!

כבר תבדוק את המחירים של כל אחד ותקנה.

הדילמה היא בין 2 חברות הנ"ל.

בהצלחה ותתחדשו :)

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...